ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνω αίτηση πρώτη φορά φέτος για επίδομα θέρμανσης Προσπάθησα να μπω στο taxis αλλά δεν λειτουργεί. Ξέρω ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου το δικαιούμαι. Βάζω πρώτα πετρέλαιο , παίρνω απόδειξη και την καταθέτω μετά μαζί με την αίτηση για να πάρω την διαφορά? Η από την αρχή από την στιγμή που έχει εγκριθεί η αίτηση μου δικαιούμαι την έκπτωση των 25 λεπτών/ λίτρο ?
kfyros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μην κάνεις όρεξη.Δεν άλλαξαν την περασμένη εβδομάδα οι προϋποθέσεις με τον πολυνόμο που ψήφισαν για τα προαπαιτούμενα;Για ξαναδέστα. Η διαδικασία είναι πάντως κάπως έτσι. Τα περσινά ακόμα δεν τα έχουν πληρώσει νομίζω.
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι παιδια βάλτε και τις προϋποθέσεις οι οποίες ισχύουν στο πρώτο post για να ξέρουν και οι υπόλοιποι αν δικαιούνται.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να βάλουμε καμία προϋπόθεση, αυτά είναι πλέον ηλεκτρονικά και μόλις μπεις σου λέει να αν καποιος δικαίουται ή όχι Πέραν αυτού πες μας που είσαι σε πολυκατοικία ή μονοκατοικία
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σε πολυκατοικία είμαι. 2 διαμερίσματα όλα και όλα χωρίς διαχειριστή και χωρίς κοινόχρηστα. Δεν με πειράζει να πάρω τα χρήματα τώρα. Έχω διαβάσει τις αλλάγες από πέρσι. Έχω εισόδημα 15000 . Με 2 παιδιά και έγγαμος ειναι νομίζω γύρω στα 25000 φέτος. Άρα ειμαι καλυμμένος. Να πάρω από τώρα πετρελαιο και να κρατήσω το τιμολόγιο για να το βάλω σαν δικαιολογητικό οταν κάνω την δήλωση? Δεν ξερω πως γινεται
gokuthelegend Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σε πολυκατοικία είμαι. 2 διαμερίσματα όλα και όλα χωρίς διαχειριστή και χωρίς κοινόχρηστα. Δεν με πειράζει να πάρω τα χρήματα τώρα. Έχω διαβάσει τις αλλάγες από πέρσι. Έχω εισόδημα 15000 . Με 2 παιδιά και έγγαμος ειναι νομίζω γύρω στα 25000 φέτος. Άρα ειμαι καλυμμένος. Να πάρω από τώρα πετρελαιο και να κρατήσω το τιμολόγιο για να το βάλω σαν δικαιολογητικό οταν κάνω την δήλωση? Δεν ξερω πως γινεται Θα δώσεις το ΑΦΜ σου στον βενζινοπώλη που θα έρθει να βάλει το πετρέλαιο και θα τα δηλώσει αυτός. Στην δηλωσή του θα δουν το ΑΦΜ σου οπότε θα ενημερωθεί το σύστημα. Έχω την εντύπωση ότι τα χρήματα τα παίρνεις τώρα αλλά αν μέχρι το τέλος της σεζόν δεν τα αξιοποιήσεις όλα (είπαμε, ενημερώνει ο βενζινοπώλης το σύστημα), υποχρεούσαι να επιστρέψεις την διαφορά, αλλά εδώ που τα λέμε χαζός είσαι να μην τα αξιοποιήσεις όλα; Αυτά τα ξέρω σίγουρα από πέρσι, φέτος δεν έχουμε βάλει ακόμη πετρέλαιο και δεν το έχουμε ψάξει το θέμα, αλλά υποθέτω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά πρέπει να ανοίξει μερίδα στο σύστημα σαν διαχειριστής με το μετρητή κοινόχρηστων της ΔΕΗ, μετά πας και καταγράφεις στην μερίδα αυτήν το σπίτι σου (το τι χρειάζεται στα αναφέρει το σύστημα) αφού γίνουν τα παραπάνω βάζεις πετρέλαιο και το τιμολογιο το καταχωρεί ο βενζινας στο σύστημα, τέλος κάποια στιγμή και αν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία μπορεί και να πάρεις την επιστροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα