Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μανα μαθητη μου που κατα διαστηματα με φορτωνει με φαγητα της τα οποια ειναι αθλια. τα παιρνω φευγοντας και οταν φτανω σπιτι μου τα πεταω, πλενω το ταπερ και της το επιστρεφω. σιχτιρια σας νιωθω. για να μην αναφερω αθλιας ποιοτητας φαγητο... εκει τι τους λες; δεν καταδεχομαι να αγγιξει η γλωσσα μου το τιποτενιο φαηγητο που μου προσφερεις; the struggle is real

Ε καλά εκεί μετράει η χειρονομία. Και στο εξωτερικό την κάνουν και δυσκολότερα.

Δημοσ.

Αστα σε καταλαβαινω..και εμενα τωρα μολις μου επιτεθηκε μια λευκη break.. εκει με το ζορι να την φαω !Ουτε ξερω πως συνεβει αυτο!

H καλύτερη σοκολάτα που έχει βγει ποτέ! :)

Ρε συ kathytherion, πόσο συχνά σου συμβαίνει αυτό που γράφεις και είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα;!

• Like 2
Δημοσ.

<p>Αν ειναι μαπα το γλυκο τι κανετε ? Προσποιειστε οτι ειναι υπεροχο ?  Οτι με το ζορι κρατιοσαστε να μην παρετε και το δευτερο κομματι που σας προσφερει η ευτυχισμενη πλεον οικοδεσποινα αλλα ας οψεται που ειχατε φαει πριν και εχετε ''σκασει'' ?  :-D</p>

Άστα ρε συ!

Δύο φορές έχω αναγκαστεί σε ιδιαίτερο να φάω χαλβά και γλυκό του κουταλιού για να μην προσβάλω την μάνα του παιδιού. Ήθελα να ξεράσω και να κατεβάσω έναν κουβά νερό μπας και φύγει η γεύση. Αναγκαστικά όμως χαμογέλασα ευγενικά και μετά η μάνα ήθελε να μου βάλει κ δεύτερο πιατάκι. FML :P το πάσαρα στο παιδί της.

• Like 3
Δημοσ.

Ε καλά εκεί μετράει η χειρονομία. Και στο εξωτερικό την κάνουν και δυσκολότερα.

να λειπει. ενα ποτιρι νερο ειναι υπεραρκετο.

Άστα ρε συ!

Δύο φορές έχω αναγκαστεί σε ιδιαίτερο να φάω χαλβά και γλυκό του κουταλιού για να μην προσβάλω την μάνα του παιδιού. Ήθελα να ξεράσω και να κατεβάσω έναν κουβά νερό μπας και φύγει η γεύση. Αναγκαστικά όμως χαμογέλασα ευγενικά και μετά η μάνα ήθελε να μου βάλει κ δεύτερο πιατάκι. FML :P το πάσαρα στο παιδί της.

ετσι κανω κι εγω.

Δημοσ.

Άστα ρε συ!

να λειπει. ενα ποτιρι νερο ειναι υπεραρκετο.

ετσι κανω κι εγω.

Τι τραβάτε...:P :D

• Like 1
Δημοσ.

H καλύτερη σοκολάτα που έχει βγει ποτέ! :)

Ρε συ kathytherion, πόσο συχνά σου συμβαίνει αυτό που γράφεις και είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα;!

Ρε συ συμβαινει 2-3 φορες τη βδομαδα στανταρ, μαζι με τις απανταχου φιλες που θελουν να πανε για γλυκα και πρεπει να φαω κι εγω μαζι τους για να μην νιωθουν ενοχες προφανως.

Αστα σε καταλαβαινω..και εμενα τωρα μολις μου επιτεθηκε μια λευκη break.. εκει με το ζορι να την φαω !Ουτε ξερω πως συνεβει αυτο!

Ρε μην κοροιδευετε! ;)

Οσοι κανουν προσπαθεια για απωλεια βαρους καταλαβαινουν τον καθημερινο αγωνα να παραμεινεις πειθαρχημενος στη διατροφη σου και καταλαβαινουν οτι αυτο που ο αλλος τρωει αβιαστα εσυ πρεπει να το χεις υπολογισει προσεκτικα για να μην ξεφυγεις. Γι αυτο καποια ατομα γυρω μου που με θεωρουν υπερβολικη οταν παρατηρουν τον τροπο που τρωω και τι επιλεγω ειναι ατομα που δεν τους απασχολησε ποτε το βαρος τους, οπως κι εμενα δεν με απασχολησε πχ η πιεση μου οποτε τρωω αλατι αβιαστα και μου φαινεται καπως να υπολογιζω το αλατι στις τροφες μου.

Εσεις που γελατε με τις σκεψεις μου, να ξερετε, σας ζηλευω! :)

• Like 1
Δημοσ.

πάντως και εγω πιστεύω πως από ένα σημείο και μετά γίνεται επίτηδες όλο αυτό. προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φας κάτι ανθυγιεινό , και όταν βλέπουν πως δεν "τσιμπάς" (μεταφορικώς-κυριολεκτικώς) τότε ή θα στραβώσουν ή θα αρχίσουν τις συμπλεγματικές "προσβολές" τύπου , αχ πως έχεις γινει έτσι, πετσί και κόκκαλο, μπορείς να σταθείς στα πόδια σου και άλλα τέτοια. λες και ο κόσμος έχει μείνει στα 5 έτη του ακόμα.

κάποτε είχα έναν γνωστό που κάθε δύο μέρες έιχε τρελή όρεξη για σουβλάκια. μου έλεγε πάμε για σουβλάκια, θέλω να φάω τωρα ένα , μόλις του έλεγα όχι , αλλά πάμε να πάρεις να φας εσύ τότε έκανε την πάπια. δεν έπαιρνε και αυτός. λίγο ο προαναφερόμενος συμπλεγματισμός,  λίγο και η τσιγκουνιά που τον έδερνε. έαν κάποιος δεν ξόδευε τότε από εγωϊσμό ούτε και αυτός θα έδινε δεκάρα.

Δημοσ.

πάντως και εγω πιστεύω πως από ένα σημείο και μετά γίνεται επίτηδες όλο αυτό. προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φας κάτι ανθυγιεινό , και όταν βλέπουν πως δεν "τσιμπάς" (μεταφορικώς-κυριολεκτικώς) τότε ή θα στραβώσουν ή θα αρχίσουν τις συμπλεγματικές "προσβολές" τύπου , αχ πως έχεις γινει έτσι, πετσί και κόκκαλο, μπορείς να σταθείς στα πόδια σου και άλλα τέτοια. λες και ο κόσμος έχει μείνει στα 5 έτη του ακόμα.

κάποτε είχα έναν γνωστό που κάθε δύο μέρες έιχε τρελή όρεξη για σουβλάκια. μου έλεγε πάμε για σουβλάκια, θέλω να φάω τωρα ένα , μόλις του έλεγα όχι , αλλά πάμε να πάρεις να φας εσύ τότε έκανε την πάπια. δεν έπαιρνε και αυτός. λίγο ο προαναφερόμενος συμπλεγματισμός,  λίγο και η τσιγκουνιά που τον έδερνε. έαν κάποιος δεν ξόδευε τότε από εγωϊσμό ούτε και αυτός θα έδινε δεκάρα.

Ε αυτο που λες εσυ με τα σουβλακια συμβαινει με δικες μου φιλες( μονο σε γυναικες φιλες το διαπιστωνω, οι αντρες φιλοι δεν ασχο,ουνται)

Παμε για γλυκο παμε για παγωτο κλπ κλπ και οταν παιρνω ενα καφε και οχι γλυκο ξενερωνουν λες και τους απαγορευω να παρουν...

Το αλλο θεικο ειναι οταν μου φτιαχνουν γλυκα και παρεξιγιουνται αν δεν φαω και μ λνε μια φορα την εβδομαδα δεν βλαπτει κ ελα να το φαμε που μαστε φιλε ςκαι χιλια δυο. Εξηγω οτι αν καθε φιλη με ταιζει ενα γλυκο μια στο τοσο θα τρωω καθε μερα γλυκα και δεν καταλαβαινουν

Δημοσ.

Ο αντρας μου το κάνει αυτό...αμα θέλει να φάει κάτι σάπιο πρέπει να φάω κι εγώ για να μην νιώθει τύψεις που σαβούριασε μόνος του.

Το κάνει και η μαμά του γιατι ειναι της νοοτροπίας ότι πρέπει να τρως τον άμπακο. Στην αρχη ντρεπόμουν και έτρωγα με το ζόρι μικρές ποσότητες από φαγητά που δεν μου άρεσαν (τα κάνει όλα τίγκα στο λάδι και το λίπος) αλλά μετά βρήκα διάφορες λύσεις. Δεν πηγαίνω συχνά για φαγητό, έχω ξεκαθαρίσει τι ΔΕΝ τρώω, λεω στον άντρα να φαει απο το πιατο μου, τρωω κυριως σαλάτα, βαζω στο πιάτο μια πηρουνια να φαινεται πως εφαγα, να τα πάρω για το σπίτι γιατι εσκασα, κλπ. Αυτα μόνο εκεί ή αν με καλέσει για φαγητό κανένας άλλος που δεν μαγειρευει καλά. 

Αν προκειται για νοστιμο φαγητό και απλα δεν θελω να φαω εκείνη την ωρα, απλά λέω πως δεν εχω ορεξη για σουβλακια πχ και τέλος. Με τα νοστιμα νομίζω είναι πολύ εύκολο να αρνηθείς...στα κακομαγειρεμένα σπιτικά είναι που χρειάζεται λεπτός χειρισμός για να μην προσβληθεί όποιος μαγείρεψε.

• Like 1
Δημοσ.

Το αλλο θεικο ειναι οταν μου φτιαχνουν γλυκα και παρεξιγιουνται αν δεν φαω και μ λνε μια φορα την εβδομαδα δεν βλαπτει κ ελα να το φαμε που μαστε φιλε ςκαι χιλια δυο. Εξηγω οτι αν καθε φιλη με ταιζει ενα γλυκο μια στο τοσο θα τρωω καθε μερα γλυκα και δεν καταλαβαινουν

so true!!!

Δημοσ.

Μπήκα για να γράψω ότι είναι πολύ άθλιο υποκείμενο όποιος προσφέρει κάτι, του λένε μια φορά όχι ευχαριστώ και επιμένει. Αυτές οι παραδώσεις / υποκριτικοί κανόνες συμπεριφοράς πρέπει να σβήσουν.

carry on. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε αυτο που λες εσυ με τα σουβλακια συμβαινει με δικες μου φιλες( μονο σε γυναικες φιλες το διαπιστωνω, οι αντρες φιλοι δεν ασχο,ουνται)

Παμε για γλυκο παμε για παγωτο κλπ κλπ και οταν παιρνω ενα καφε και οχι γλυκο ξενερωνουν λες και τους απαγορευω να παρουν...

Μου έχει συμβεί το αντίστροφο ακριβώς, επειδή δεν πίνω καφέ παραγγέλνουν όλοι οι φίλοι μου τις φραπεδούμπες τα μοκατσίνο και τα λάττε με καραμέλα, κι εγώ παίρνω μια σοκολατόπιτα. Οι εκφράσεις των υπολοίπων = priceless :-)

Δημοσ.

αν και συμφωνώ μ'αυτά που λέτε παιζει άσχημα να είστε απο αυτά τα άτομα που πρήζουν τους άλλους να φάνε

Η μόνη περίσταση που ίσως μπορεί να πιέσω έμμεσα κάποιον να φάει είναι αν παίζει γυφτιά. Δηλαδή να πάμε σε ταβέρνα και να πει ο άλλος εγώ δεν παίρνω τίποτα, κάνω δίαιτα. Εγώ παρ' ότι δεν έχω την οικονομική άνεση, θα κάνω μία ελάχιστη κατανάλωση. Δε μπορώ να κάθομαι για διασκέδαση και να έχω τον μαγαζάτορα να με καταριέται. Αλλιώς μια χαρά βολεύομαι και στο συνοικιακό "καφενεδάκι". Εννοείται ότι μιλάμε ο άλλος να έχει κάποια οικονομική άνεση.

Κατά τ' άλλα και εγώ ποτέ δεν τρώω απ' έξω, για λόγους διατροφής και οικονομίας, αλλά μου τυχαίνει συχνά να έχω φαγητό σπίτι και να αναγκαστώ να φάω κάτι ώστε να συνοδεύσω ένα φίλο. Γούστα είναι αυτά. :-D

Τρεις φορές τη βδομάδα και εγώ θα τσίναγα πάντως ή θα έπαιρνα το πιο μικρό-φτηνό γλυκάκι που υπάρχει.

Υ.Γ. Η λευκή break είναι η καλύτερη σοκολάτα!

• Like 1
Δημοσ.

Που να δεις τι γίνεται στο «Ευχαριστώ, δεν τρώω πρωινό». Ξαφνικά όλοι γίνονται διατροφολόγοι και ξεκινάει διάλεξη για το πιο απαραίτητο γεύμα της ημέρας και το καλό της υγείας μου. Έχω σκεφτεί να βγάλω πιστοποιητικά και να μοιράζω. Αφού ξέρουν, ας έχουν και ένα χαρτί να φαίνεται.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...