d_gkal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 δυστυχως ή ευτυχως πολλοι ειμαστε/ειναι οπου φυσαει ο ανεμος... δε γινεται να αλλαξει κατι πανω σε αυτο. deal with it
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω που επηρεαζει τον καθενα το τι κανει ο αλλος στο facebook. Αντε και βαζει τη φωτογραφια της σημαιας υποκριτικα ή απλα ακολουθωντας το ρευμα. Και? Το να το κρινετε και να επισημανετε απο κατω πως ειναι υποκριτικο, που ακριβως βοηθαει? Αντε και το εβγαλε. Και? Ειναι καλυτερο/χειροτερο απο πριν? Και γιατι? Προσωπικα δεν εβαλα τη σημαια γιατι θεωρω πως δεν βοηθας με αυτον τον τροπο και δεν εχει νοημα. Για μενα. Οποτε δεν εβαλα. Εγω. Τωρα ο αλλος που εβαλε μου ειναι αδιαφορο, φαση γουστο του, μαγκια του, watever του. Δεν θα του κανω και υποδειξη στο πως πρεπει να συμπεριφερεται και να πραττει. Καθαρα τωρα με βαση τον τιτλο του θεματος, ειτε εγω ειμαι περιεργος ειτε οι υπολοιποι δε με ενδιαφερει. Each to their own. Δε μπορεί να μη σ' επηρεάζει, από αμελητέα έως υπερβολικά, η βλακεία που βλέπεις/βιώνεις γύρω σου, σε όλα τα επίπεδα. 1
Papakaliati Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικα δεν ηξερα τι τιτλο να βαλω. Ωρες ωρες νιωθω οτι δεν ανηκω σε αυτον τον κοσμο. Και να πεις οτι ειμαι μεγαλος σε ηλικια και πως αλλαξανε τα χρονια, 24 χρονων ειμαι. Αφορμη η σημαια της Γαλλιας στη φωτογραφια προφιλ στο facebook, αλλα γενικα το χω σκεφτει χιλιαδες φορες, αυτη τη φορα ομως ειπα να γραψω. Δηλαδη για να καταλαβω, γινεται ενα τοσο τραγικο γεγονος και καποιοι το κανουν στα σοβαρα αυτο ? Οτι και καλα τι ? Νιωθουν ικανοποιημενοι με τον εαυτο τους ? Εχουν αναρωτηθει αραγε "Γιατι" ? Και το θεμα ειναι οτι δεν το κανουν μονο κλασικα ατομα του facebook που ακολουθουν ολες τις "μοδες", αλλα και ατομα που εχω σε εκτιμηση, και σοβαρα ατομα που σεβομαι. Αλλο και αυτο, πως γινεται? Ποσα ατομα απο κοντα να τα συμπαθω και να περναω καλα, και στο facebook να ειναι αλλοι ανθρωποι και να μου βγαζουν μια απεχθεια? ( μην αρχισετε τα ειμαι υπερ-κατα του facebook δεν ειναι αυτο το θεμα μας ) Αλλο παραδειγμα , προσφατο. Προσφυγες.. Τις τελευταιες βδομαδες το τι σχολια εχω διαβασει, και τι εχω ακουσει για τους καημενους ανθρωπους δεν λεγετε. Απο ποτε και γιατι εχουμε τοσο μισος μεσα μας ? Μηπως ξεσπαμε οπου μπορουμε λογω των καθημερινων προβληματων μας και απλα δεν το αποδεχομαστε ? Γενικα μισος παντου. Σε φιλικη παρεα μιλουσαμε για το παραπανω θεμα, και πηρα το μερος των προσφυγων, την ωρα που ο αλλος ελεγε να τους βουλιαζουμε στο αιγαιο για να γλιτωνουμε, και αλλα τετοια ωραια πραγματα. Η απαντηση του , στην πολυ σοβαρη και ωριμη απαντηση που του εδωσα ηταν " εγω με συριζαιους-αναρχικους δε εχω κατι να πω, αμα τους θελεις βαλτους στο σπιτι σου " μιλωντας επιθετικα. ( το κακο ειναι οτι δεν ειναι κανενας ακροδεξιος για να πεις, μη δινεις σημασια ) Ουτε μια συζητηση δεν μπορουμε πλεον να κανουμε, χωρις να μαλωσουμε, χωρις να σε χαρακτηρισουν αναρχικο/δεξιο/αριστερο κτλ. Ανθρωπος ειμαι παιδια, ανθρωπος και σκεφτομαι απλα λογικα. Το οτι ειναι οι αριστεροι υπερ των προσφυγων , δεν με κανει και μενα αριστερο. Επιπλεον, γενικα, οτι μοδα κυκλοφορει την ακολουθουν ολοι. Μηδεν προσωπικοτητα δηλαδη? Κανει ο ταδε μια μαλακια, και την κανουμε ολοι ? Απλα για να ειμαστε στο κλιμα της εποχης ? Να ειμαστε αποδεκτοι ? Ποσα κομπλεξ και ανησυχιες εχουμε , που θεωρουμε οτι πχ οταν παμε για ενα ποτο , το πρωτο πραμα που πρεπει να κανουμε ειναι check in στο facebook ? ( παλι το facebook ) Τελος παντων, αυτα. Μην κατσω να σκεφτω αλλα, γιατι θα γραψω βιβλιο στο τελος Συνοψιζοντας, θεωρειτε οτι εχω καπου αδικο , κι αν ναι γιατι ? Αποδεκτα ολα εννοειται, ανθρωποι ειμαστε μπορει κι εγω να ειμαι λαθος καπου. Απλα ωρες ωρες δε την παλευω με αυτα που βλεπω απο ανθρωπους γυρω μου, γειτονες-συγγενεις-φιλους-συνανθρωπους. Εσυ γιατι εκανες αυτο το ποστ; Για να νιωσεις καλυτερα με τον ευατο σου και ελπιζοντας να αυτοεπιβεβαιωθεις. Και δεν καταλαβα, που ειναι το κακο να ακολουθησεις μια μοδα, να πατησεις ενα κουμπι και να αλλαξει η εικονα σου, ετσι ρε αδερφε για το γαμωτο για να πεις οτι εκατσε ενα δευτερο και το σκεφτηκα, εφοσον δεν ειναι εις βαρως καποιου; Φυσικα και κανενας απο αυτους δεν εχει αυταπατες και δεν πιστευει ουτε για ενα δευτερο οτι κανει τον κοσμο καλυτερο, ο αφελης εισαι εσυ, που πιστευεις οτι εισαι ο μονος που βλεπει την αληθεια. Παρε χαμπαρι, οτι δεν υπαρχει και ΔΕΝ πρεπει να υπαρχει ενα βαθυτερο νοημα πισω απο πραξεις που δεν εχουνε καμια σημασια. Ειδε την ειδηση ο αλλος, σκεφτηκε οτι εχω παει και εγω, η αγαπημενα μου προσωπα στο Παρισι και οτι θα μπορουσε να συμβει στον οποιοσδηποτε οποτε πατησε το κουμπι και αλλαξε η προφιλ πικ του. Εγω παλι δεν την παλευω οταν βλεπω ατομα που λενε βλακειες, που σκεφτονται τα πραγματα τοσο επιφανειακα αλλα για καποιον λογο νομιζουνε οτι φτανουνε σε ενα συμπερασμα τεραστιας σοφιας που κανεις αλλος περα απο αυτον, αλλα ξερεις τι; Που μιλανε για τον Θανατο της Ευρωπης και γενικως οτι ηλιθιοτητα που μπορουνε να σκεφτουνε, απλα επειδη ζουνε σε ενα περιβαλλον που προτρεπει την ελεθευρια της σκεψης, επειδη εχουνε περασει απο εναν Διαφωτισμο, και ατομα απειρως πιο εξυπνα καταλαβανε οτι αυτος ειναι ο τροπος να παει η ανθρωποτητα μπροστα. Θριαμβος του Δυτικου πολιτισμου ειναι αυτο ακριβως το δικαιωμα να τα λενε. Στο Βασιλειο, η και εδω 300 χρονια πριν απλα θα σου κοβανε το κεφαλι. Αρα για να ολοκληρωσω, οχι δεν εισαι περιεργος. Απλα δεν εχεις την απαραιτητη μορφωση η εμπειριες ζωης ωστε να κρινεις τα πραγματα, και τα βλεπεις τελειως επιφανειακα. Ευτυχως για σενα υπαρχει τροπος να εμβαθυνεις .
Mau-Maus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το προβλημα ειναι οτι αλλαζοντας μια φωτογραφια νομιζουν οτι κατι κανουν.. Εγω απο χτες μιλαω με γνωστους και ερχομαι σε αντιπαραθεση για αυτο που ποσταρα Quote Τωρα που θρηνησατε, αλλαξατε την φωτογραφια του προφιλ σας στα χρωματα της Γαλλιας και κανατε τα απαραιτητα ποστ με hash tags ετοιμαστειται γιατι ειναι Σαββατο σημερα και ειναι μερα που πατε στα μπαρ.. καλά η αλήθεια ειναι οτι και εγω θα σε έκραζα , θα σε δούλευα για την ακρίβεια .. εσύ δηλαδή όποιον άγγιξε λίγο περισσότερο απο σένα αυτο που έγινε στην Γαλλία , η όποιος για τους δικους του λόγους ανέβασε μια σημαία , τι περίμενες να κανει ρε σπεκτ , να βάλει τα μαύρα να κλειστεί στο σπιτι και να κλαίει σαν την μεγάλη παρασκευή ? τέλος , το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκει , το πρόβλημα ειναι στο οτι ασχολούμαστε συνέχεια με το τι κανουν οι άλλοι ! σταματήσετε να το κάνετε αυτο , ασχοληθείτε με το τοι κάνετε εσείς είναι πιο εποικοδομητικό ..
taazz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικα δεν ηξερα τι τιτλο να βαλω. Ωρες ωρες νιωθω οτι δεν ανηκω σε αυτον τον κοσμο. Και να πεις οτι ειμαι μεγαλος σε ηλικια και πως αλλαξανε τα χρονια, 24 χρονων ειμαι. Αφορμη η σημαια της Γαλλιας στη φωτογραφια προφιλ στο facebook, αλλα γενικα το χω σκεφτει χιλιαδες φορες, αυτη τη φορα ομως ειπα να γραψω. Δηλαδη για να καταλαβω, γινεται ενα τοσο τραγικο γεγονος και καποιοι το κανουν στα σοβαρα αυτο ? Οτι και καλα τι ? Νιωθουν ικανοποιημενοι με τον εαυτο τους ? Εχουν αναρωτηθει αραγε "Γιατι" ? Και το θεμα ειναι οτι δεν το κανουν μονο κλασικα ατομα του facebook που ακολουθουν ολες τις "μοδες", αλλα και ατομα που εχω σε εκτιμηση, και σοβαρα ατομα που σεβομαι. Αλλο και αυτο, πως γινεται? Ποσα ατομα απο κοντα να τα συμπαθω και να περναω καλα, και στο facebook να ειναι αλλοι ανθρωποι και να μου βγαζουν μια απεχθεια? ( μην αρχισετε τα ειμαι υπερ-κατα του facebook δεν ειναι αυτο το θεμα μας ) Αλλο παραδειγμα , προσφατο. Προσφυγες.. Τις τελευταιες βδομαδες το τι σχολια εχω διαβασει, και τι εχω ακουσει για τους καημενους ανθρωπους δεν λεγετε. Απο ποτε και γιατι εχουμε τοσο μισος μεσα μας ? Μηπως ξεσπαμε οπου μπορουμε λογω των καθημερινων προβληματων μας και απλα δεν το αποδεχομαστε ? Γενικα μισος παντου. Σε φιλικη παρεα μιλουσαμε για το παραπανω θεμα, και πηρα το μερος των προσφυγων, την ωρα που ο αλλος ελεγε να τους βουλιαζουμε στο αιγαιο για να γλιτωνουμε, και αλλα τετοια ωραια πραγματα. Η απαντηση του , στην πολυ σοβαρη και ωριμη απαντηση που του εδωσα ηταν " εγω με συριζαιους-αναρχικους δε εχω κατι να πω, αμα τους θελεις βαλτους στο σπιτι σου " μιλωντας επιθετικα. ( το κακο ειναι οτι δεν ειναι κανενας ακροδεξιος για να πεις, μη δινεις σημασια ) Ουτε μια συζητηση δεν μπορουμε πλεον να κανουμε, χωρις να μαλωσουμε, χωρις να σε χαρακτηρισουν αναρχικο/δεξιο/αριστερο κτλ. Ανθρωπος ειμαι παιδια, ανθρωπος και σκεφτομαι απλα λογικα. Το οτι ειναι οι αριστεροι υπερ των προσφυγων , δεν με κανει και μενα αριστερο. Επιπλεον, γενικα, οτι μοδα κυκλοφορει την ακολουθουν ολοι. Μηδεν προσωπικοτητα δηλαδη? Κανει ο ταδε μια μαλακια, και την κανουμε ολοι ? Απλα για να ειμαστε στο κλιμα της εποχης ? Να ειμαστε αποδεκτοι ? Ποσα κομπλεξ και ανησυχιες εχουμε , που θεωρουμε οτι πχ οταν παμε για ενα ποτο , το πρωτο πραμα που πρεπει να κανουμε ειναι check in στο facebook ? ( παλι το facebook ) Τελος παντων, αυτα. Μην κατσω να σκεφτω αλλα, γιατι θα γραψω βιβλιο στο τελος Συνοψιζοντας, θεωρειτε οτι εχω καπου αδικο , κι αν ναι γιατι ? Αποδεκτα ολα εννοειται, ανθρωποι ειμαστε μπορει κι εγω να ειμαι λαθος καπου. Απλα ωρες ωρες δε την παλευω με αυτα που βλεπω απο ανθρωπους γυρω μου, γειτονες-συγγενεις-φιλους-συνανθρωπους. Μίσος ποιο μίσος; Για να μισείς κάποιον χρειάζεται πάθος, προσωπική επαφή με το αντικείμενο. Αυτό που διαβάζεις είναι έλλειψη ανεκτικότητας μερικών άεργων και φόβος μην χάσουν τα κεκτημένα και την βολή τους. Κοινός χολή, το μίσος θέλει αγώνα για να αποκτηθεί . Όσο για την σημαία δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό αλλά αν το κάνουν για δείξουν την υποστήριξη τους δεν είναι κακό (αν και δεν είναι πολύ πρακτικό) τουλάχιστον όσοι γάλοι έχουν face book μπορεί να ανεβάσουν λίγο το ηθικό τους. Δεν είναι καθόλου κακό. Όσο για την μόδα υπάρχουν πολύ και διάφοροι λόγοι όταν κάτι γίνεται μόδα, Κάτι το ακολουθείς είτε γιατί σου αρέσει είτε γιατί αξίζει την υποστήριξη σου και ας μην σε αγγίζει προσωπικά. Το να δείξεις την υποστήριξη σου στους γάλους αυτή την στιγμή έγινε μόδα, είναι ανούσιο για τον νεκρό ή τον συγγενή του το να βάλεις εσύ τα χρώματα της Γαλλίας και ναι καλό θα ήταν να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ποιο ουσιαστικό αλλά μέχρι να σου δοθεί η δυνατότητα / ευκαιρία σε χαλάει να δείξεις την συμπαράσταση σου με αυτό τον τρόπο; Εσύ δηλαδή τι έκανες μέχρι τώρα ποιες είναι οι επιλογές σου τι έχεις ανακαλύψει που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικότερα. Μήπως τελικά έφτασες στο αντίθετο άκρο;
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δε μπορεί να μη σ' επηρεάζει, από αμελητέα έως υπερβολικά, η βλακεία που βλέπεις/βιώνεις γύρω σου, σε όλα τα επίπεδα. Μιλάς σε mod. Φαντάζεσαι έστω πόση προπόνηση έχει κάνει στη ζωή του για να είναι mod εδώ; Anyway, συμφωνώ ότι "κάπως σε επηρρεάζει" αλλά αυτό είναι τόσο γενικό που δε σημαίνει τίποτα. Και επίσης συμφωνώ με τον stormrain. 1
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αυτό λέω. Όλα αυτά που έχει διαβάσει κι έχει αναγκαστεί να διαγράψει εδώ μέσα, δε μπορεί να μην τον έχουν προβληματίσει και να μην τον έχουν κάνει να σκεφτεί «ωρέ πού πάμε, πού πάμε!». Τώρα κάτι ανωτερότητες και δηθενιές του στυλ «σταματήστε να ασχολείστε με τους άλλους», τ' ακούω βερεσέ. Σίγουρα, το βασικότερο είναι πρώτα να κοιτάς πώς θα βελτιώσεις τον εαυτό σου, αλλά δε μπορείς να παραβλέπεις τα κακώς κείμενα που διαδραματίζονται γύρω σου. Διαφορετικά, ας πούμε ότι ο άνθρωπος τελικά δεν είναι κοινωνικό ον και ότι θα εξελισσόταν και μόνος του, να συζητήσουμε σε άλλη βάση. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 δε μπορεί να μην τον έχουν προβληματίσει και να μην τον έχουν κάνει να σκεφτεί «ωρέ πού πάμε, πού πάμε!». Nαι, ακριβως αυτο. Θα κανω αυτην τη σκεψη (αν και ειδικα το θεμα με τις σημαιες το θεωρω το απειροελαχιστο λιθαρακι), αλλα μεχρι εκει. Οπως ειπε ο defacer ειναι σε πολυ γενικο επιπεδο. Ομολογω βεβαια πως βοηθα αρκετα το οτι δεν πιστευω στην κριτικη σκεψη του μεσου ανθρωπου.
PastaFauna Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Op: Τι ακριβώς μοιράζεσαι με αυτούς που ζητούν τη δολοφονία συνανθρώπων τους; που την αλληλεγγύη την έχουν εξισώσει με σύμβολα χωρίς (τις περισσότερες φορές) περιεχόμενο; που θα πούλαγαν τη μάνα τους για ένα check-in από το νέο τους σούπερ ντούπερ τηλέφωνο; που θα ψηφίσουν αυτόν που τους τάζει τα περισσότερα; που ... οτιδήποτε άλλο αναφέρεις; Είναι επιλογή σου με ποιους μοιράζεσαι το χώρο, το χρόνο, τις σκέψεις σου... Τι κερδίζεις (διότι όλες οι σχέσεις έχουν δούναι και λαβείν) συγχρωτιζόμενος με τους συγκεκριμένους ανθρώπους; Αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις εσύ για τον εαυτό σου. Θα σου δώσω και το προσωπικό μου παράδειγμα. Θεωρώ τον εαυτό μου κολλημένο, το οποίο είναι ένδειξη περιορισμένης ευφυίας (δηλαδή ξέρω ότι είμαι ηλίθιος). Για πολλά χρόνια πίστευα πως αν παρουσιάσω τα επιχειρήματα μου με τρόπο που ο συνομιλητής μου μπορεί (<-θεωρώ εκ προοιμίου και τον συνομιλητή μου ηλίθιο) να τα κατανοήσει, κι αυτός με τη σειρά του μου παρουσιάσει τα επιχειρήματα του, θα μπορούσε να βρεθεί ένας κοινός τόπος, τουλαχιστον, επικοινωνίας. Μέτα από άπειρες προσπάθειες και χαμένα χρόνια ξέρω ότι αυτή η προσπάθεια μου είναι ουτοπική. Ο καθένας μας βάζει το ΕΓΩ του (εκφρασμένο με οποιοδήποτε τρόπο, από το να φάει τη θέση πάρκιν του γείτονα, μέχρι να σκοτώσουμε τους πρόσφυγες για μείωση του κόστους) πάνω από οτιδήποτε. Έχω φτάσει στο επίπεδο, οι φίλοι μου να είναι λίγοι, οι γνωστοί μου να είναι αρκετοί, αλλά να αποφεύγω να συζητώ συγκεκριμένα θέματα μαζί τους, δηλαδή βγαίνουμε για να πούμε καμία μαλακία, και πια δεν έχω σχεδόν καμία επικοινωνία με τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που κάποτε γνώρισα. Αυτή η συμπεριφορά μου, σε online μέσα, εκφράζεται ως ειρωνεία, υποτίμηση του συνομιλητή, που και που επίδειξη της κατατεθειμένης μαλακίας κλπ κλπ. Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να σου πει πως να συμπεριφέρεσαι προς εμάς (τους διαφορετικούς προς εσένα ή απλά ηλίθιους), αυτή είναι μία απόφαση προσωπική και είσαι ο μόνος που μπορείς να τη λάβεις, να τη ζήσεις και να την υπερασπισθείς με τις πράξεις σου.
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά αυτό με την φωτογραφία προφίλ υπάρχουν και άτομα που το κάνουν όντως για συμπαράσταση. Ναι οκ δεν έφερες πίσω τους νεκρούς, ούτε τους απαλύνει τον πόνο, αλλά είναι ενός τρόπος να δείξεις ότι πενθείς. Χωρίς μαλακίες, τόσους νέους σκότωσαν, είναι σαν υποχρέωση μου να δείξω σεβασμό προς τη μνήμη τους και να πενθήσω όπως μπορώ. Δεν το κάνουν όλοι για Τρεντ και σας το λέει ένας άνθρωπος που σχεδόν έκλαψε καθώς διάβαζε τα γεγονότα... Τόσοι θάνατοι για ένα παραμύθι. Ούτε prayforparis, η θρησκεία μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση... Δυστυχώς λείπω για το 4αήμερο από Αθήνα, αλλά όταν ανέβω θα πάω να αφήσω και εγώ λουλούδια στην πρεσβεία. On topic Δεν είσαι μόνο εσύ που νιώθεις έτσι. Δεν αντέχω τους περισσότερους γύρω μου. Καταρχήν ζούμε σε θρησκευόμενο κράτος και είναι πολύ σπαστικό να σου λένε χρόνια πολλά στην γιορτή κάποιου "Αγίου" με το όνομα σου σε σημείο που σκέφτομαι να το κάνω Gus αντί Κώστας. Άσε που επειδή Ελλάδα και επειδή σάπια διαπαιδαγώγηση από το σπίτι, τσακώνεσαι για πλάκα γιατί ο άλλος είναι αμόρφωτος και θεωρεί ότι μόνο οι έλληνες είναι άνθρωποι και ότι οι άλλοι θέλουν death by piranhas, ακούει τον κάθε καθυστερημένο λαϊκό τραγουδιστή και τραγούδια χωρισμού ακόμα και όταν είναι σε σχέση κλπ. Επίσης οι περισσότεροι βαριούνται να δουλέψουν ακόμα και σε τετράωρη δουλειά που κάθονται σε γραφείο και κοιτάνε γύρω γύρω και έχουν μάθει στο τσαμπα. Άλλοι δεν αγοράζουν εισητήριο ούτε με σφαίρες λες και εμείς που πληρώνουμε είμαστε ηλίθιοι. Γενικά δεν ανέχεται το 90% του κόσμου γύρω μας. Ειδικά εμείς οι τεχνολόγοι/επιστήμονες/σκεπτόμενοι τα βρίσκουμε ακόμα πιο σκούρα με περισσότερο κόσμο από το μέσο άνθρωπο... 1
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά αυτό με την φωτογραφία προφίλ υπάρχουν και άτομα που το κάνουν όντως για συμπαράσταση. Ναι οκ δεν έφερες πίσω τους νεκρούς, ούτε τους απαλύνει τον πόνο, αλλά είναι ενός τρόπος να δείξεις ότι πενθείς. Χωρίς μαλακίες, τόσους νέους σκότωσαν, είναι σαν υποχρέωση μου να δείξω σεβασμό προς τη μνήμη τους και να πενθήσω όπως μπορώ. Δεν το κάνουν όλοι για Τρεντ και σας το λέει ένας άνθρωπος που σχεδόν έκλαψε καθώς διάβαζε τα γεγονότα... Τόσοι θάνατοι για ένα παραμύθι. Ούτε prayforparis, η θρησκεία μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση... Δυστυχώς λείπω για το 4αήμερο από Αθήνα, αλλά όταν ανέβω θα πάω να αφήσω και εγώ λουλούδια στην πρεσβεία. Εγω δεν αναφερθηκα καθολου στο φβ σε αυτο που εγινε αλλα αμα ημουν και εγω Αθηνα θα πηγαινα να αφησω λουλουδια στην πρεσβεια.
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγω δεν αναφερθηκα καθολου στο φβ σε αυτο που εγινε αλλα αμα ημουν και εγω Αθηνα θα πηγαινα να αφησω λουλουδια στην πρεσβεια.Γενικά, κάποιος αναφέρθηκε, οπότε το έγραψα για την ιστορία. Δεν είναι όλοι τα ίδια σκατά. Το πρωί ο άλλος έγραψε γιατί να θρηνήσουμε τους γάλλους και όχι όσους πέθαναν στην Ελλάδα από εξαθλιωτικά επίπεδα φτώχειας που προήλθαν από μεγάλες χώρες της ΕΕ όπως η ΓΑΛΛΙΑ. Τι του απαντάς εκεί;
thory Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό που οι περισσότεροι "πιστεύετε" ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του, κάνει τις επιλογές του,παίρνει μόνος του αποφάσεις κ.α πραγματικά με κάνει να χαμογελάω Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και σκέψης πράγμα που σημαίνει ότι συντρέχουν χιλιάδες λόγοι για να έχουμε μια άποψη,να κάνουμε μια επιλογή,να πάρουμε μια απόφαση.Με λίγα λόγια,για τιποτα απο τα παραπάνω δεν μπορούμε να καυχιόμαστε ότι είναι "δικό μας".Δυστυχώς η σκέψη είναι κάτι μολυσμένο.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2015 από thory
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γενικά, κάποιος αναφέρθηκε, οπότε το έγραψα για την ιστορία. Δεν είναι όλοι τα ίδια σκατά. Το πρωί ο άλλος έγραψε γιατί να θρηνήσουμε τους γάλλους και όχι όσους πέθαναν στην Ελλάδα από εξαθλιωτικά επίπεδα φτώχειας που προήλθαν από μεγάλες χώρες της ΕΕ όπως η ΓΑΛΛΙΑ. Τι του απαντάς εκεί; Φιλε έχεις ακουσει την παροιμια ασε το τρελο στη τρέλα του? εΔΩ ΚΆΘΟΝΤΑΙ τωρα και σχολιαζοπυν στο φβ τη Ραχηλ που εβαλε μια περιεργη φωτο εγω μονο αμα έχω να αντλησω απο καμια φωτο χαβαλέ θα πάω να σχολιάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα