Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, πρόσφατα είχα ένα ατύχημα στο πλυντήριο όπου έφερε τέλος στο "αγαπημένο" μου T-Shirt από το καινούριο μου jean..... Έκανα το λάθος να βάλω μπορντό παντελόνι με άλλα έγχρωμα ρούχα και έφερε σε αποτέλεσμα το αγαπημένο μου μαύρο μπλουζάκι με την άσπρη στάμπα να γίνει ένα μαύρο μπλουζάκι με μια ρόζ... στάμπα :( 

Το T-Shirt είναι 100% βαμβακερό και η στάμπα αποτελείτε από άσπρο χρώμα (αποτελούταν δηλαδή...) και λίγο κόκκινο. 

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το άσπρο χρώμα χωρίς να καταστρέψω την μπλούζα?

Το καθαριστήριο της γειτονιάς πάντως με απογοήτευσε σφοδρά.. 

Δημοσ.

δοκιμασε να το ξαναβαλεις για πλυσιμο σε λιγο μεγαλυτερη θερμοκρασια με μια χρωμοπαγιδα μεσα. ισως κατι σωσεις

Δημοσ.

Αφού όπως κατάλαβα είναι για πέταμα και δεν έχεις να χάσεις τίποτα πια, πάρε ένα πινελάκι της ζωγραφικής και χλωρίνη και "ζωγράφισε" την στάμπα με χειρουργική ακρίβεια.

Που ξέρεις, μπορεί και να πετύχει αν αναλογιστείς πως στα '90s ξεβάφαμε επίτηδες μπλούζες γράφοντας ολόκληρα κατεβατά με χλωρίνη και πινέλο!

Δημοσ.

^Κι αν μετά κάνει κι ένα-δυο πλυσίματα με απορρυπαντικό για μαύρα;

(όπως το persile absolute black φεριπίν...)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πιανει σε σταμπες, αλλα με εχει σωσει η ξεβαφη πλυντηριου (φακελακι με 2-3 ευρω στο ραφι με τα λευκαντικα). Ειχα παθει το ιδιο, μονο που ειχε καταστραφει λευκο παντελονι. Ολα τα καθαριστηρια μου ειπαν δεν γινεται τιποτα, να βαλω χλωρινη, να το πλυνω 15 φορες κλπ. Με την ξεβαφη το μουλιασα κατι ωρες σε μια λεκανη, το εβαλα στο πλυντηριο και εγινε καταλευκο.

Ουτε ποσοστα να μου εδιναν για τετοια διαφημιση.

Δημοσ.

^Κι αν μετά κάνει κι ένα-δυο πλυσίματα με απορρυπαντικό για μαύρα;

(όπως το persile absolute black φεριπίν...)

φερ' ειπείν ή έστω φερειπείν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...