Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Είμαι 19 και σπουδάζω. Μαζί με την φοιτητική ζωή έρχονται και νέα άτομα. Γνώρισα λοιπόν μια κοπέλα πρώτη μέρα στη σχολή, πολύ όμορφη, πολύ κομπλε άτομο. Στην αρχή δεν βλεπομασταν πόλη, αλλά μετά κάπως ήρθε και βγαιναμε όλο για καφέ, με άλλους, ποτέ μόνοι. Προχθες μου ζήτησε το τηλ μου, και χθες πήγαμε για πατινάζ και για καφέ. Εκεί που συζητούσαμε μου λέει ότι τώρα κάνει και παρέα με αγόρια ενώ πριν όχι, επειδή η σχολή είναι γεμάτη μαντραχαλάδες και δεν έχει επιλογή. Αλλά με εμάς που κάνει παρέα είναι φίλη μόνο. Όμως όλα αυτά που έγιναν, που βγήκαμε μόνοι και που έκανε αυτή την πρόταση, δεν μου φάνηκαν πολύ φιλικά. Δεν πιάνω και εύκολα τα σημάδια και ειμαι σε φάση "βάλε μια ταμπέλα στο κούτελο που να λέει σκασε και φίλα με μαλάκα". Εγώ από τη μεριά μου γουστάρω με χίλια, από την πρώτη στιγμή, αλλά... Τι να ψάξω στη συμπεριφορά της για να δω αν όντως θέλει κάτι παραπάνω;
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ή πρόταση του bro μου είναι να το αφήσω λίγες μέρες και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, μην κάνω κάτι πολύ γρήγορα και τα κάνω θάλασσα
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Aν είναι πολύ όμορφη, πολύ κομπλε άτομο καλύτερα να βιαστείς.. 8
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Κάνε κινηση φιλε να της πιάσεις το χεράκι και βλέπεις πως θα αντιδράσει
g_alkis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Λείπει και ο γκέι οδοντίατρος φλαουτίστας να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του 6
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Θα την βγάλω για φαγητό, στο μεταξύ, θα την βλέπω κάθε μέρα, την παρασκευή που θα έχουμε ελεύθερο χρόνο θα της προτείνω να πάμε για φαγητό... Έχετε δίκιο, αν δεν ρισκσρω, δεν...
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Θα την βγάλω για φαγητό, στο μεταξύ, θα την βλέπω κάθε μέρα, την παρασκευή που θα έχουμε ελεύθερο χρόνο θα της προτείνω να πάμε για φαγητό... Έχετε δίκιο, αν δεν ρισκσρω, δεν... Εσυ θες να κάνεις κατι με αυτην σε ελκυει?
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εσυ θες να κάνεις κατι με αυτην σε ελκυει?Είχα να περάσω τόσο καλά με κοπέλα πάνω από χρόνο... Δεν παίζεται και από χαρακτήρα και από εμφάνιση
cococrops Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Γιατι να το αφησεις μεχρι την Παρασκευη?Αδραξε τη μερα!!Σημερα στειλε ενα μηνυμα ή παρε τηλεφωνο και πες της οτι να πας να την παρεις να πατε για ενα καφε ή ποτο ή φαγητο ή και τα τρια μαζι!!μην αφηνεις τις ευκαιριες!!! 1
VonLoutsos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Από την στιγμή που σου ζήτησε το τηλ και βγήκατε μόνοι σας είναι ενα θετικό feedback που λένε και στο χωριό μου. Γιατί από τόσους μαντραχαλαίους με εσένα ήθελε να βγει μόνη της. Παίξε και λίγο με κανένα viber στείλε της κανένα τραγουδάκι...Οι σημερινοί νεολαίοι έχετε τόση τεχνολογία στα χέρια σας προς χρήση και δεν ξέρετε τι να την κάνετε το κέρατό μου!!! 4
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ε αμα σου ζητησε και η ιδια το τηλεφωνο σου ειναι καραμπινάτη περιπτωση να χωθεις απλα επειδη δεν ηθελε να εκτεθει σου εκανε τον προλογο με τα υπολοιπα παιδια οτι ακομα και αν δεν θες το ριχνει στο φιλικο. 2
cococrops Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εχεις αργησει ηδη να της στειλεις!!ΣΤΕΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις