redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Απορώ όταν ζητάνε προϋπηρεσία κάποιες εταιρίες η ιδιώτες και λένε θέλουν να έχεις πχ τουλάχιστον δύο χρονια.... Μα τι να έχω λιγότερο από χρόνο, τι να έχω καμία δεκαριά χρονια, τι αλλάζει δεν μπορώ να καταλάβω;; Οκ άλλο να έχεις μια βδομάδα προϋπηρεσία πχ. Αλλά τι παραπάνω μπορεις να μάθεις στη δουλειά σου όταν εισαι εκεί πάνω από δύο μηνες;; Παίζουν ρόλο οι εποχές πχ;; Το αν πηγαίνεις στη δουλειά σου με κοντομανικο η μπουφάν, η έτυχε να πας και με τα δύο;; Ε και;; Τι λέτε;
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ρε φιλε τι ειναι μονο να μάθεις τη δουλειά; προφανώς σε 2 χρόνια θα αναπτύξεις και εσύ ένα Αλφα χαρακτήρα και ικανότητες που δεν έχουν να κάνουνε με τη φύση της δουλειάςπου θα καλυπτει από ένα range δυνατοτήτων, (ηγετικό κομμάτι, decision making, πίεση, multitask, πως αντιδράς σε ένα working enviroment με άλλους συναδέλφους και και ακια και και)πολύ πεζά το βλέπει πολύς κόσμος και φιλική συμβουλή να μπείτε σε κανά ξένο site να δείτε full description requirments.προφανώς για να έχει κάτσει ένας στη δουλεια για 2 χρόνια και βάλε πάει να πει ότι κατάφερε να συνηπάρχει και να προσφέρει. ήταν asset για τον εργοδότη και όχι μια ξεπέτα των τριών μηνών. 5
redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ενας λογος που σου ζητανε τουλαχιστον δυο χρονια πειρας πανω στη δουλεια, ειναι για να μην εχεις τετοιες αποριες..Χα!Οι πωλητές πχ;
defacer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 τι παραπάνω μπορεις να μάθεις στη δουλειά σου όταν εισαι εκεί πάνω από δύο μηνες;; Έχεις κάνει κάποια δουλειά παραπάνω από δυο μήνες, και αν ναι τι δουλειά ήταν; 2
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Χα! Οι πωλητές πχ; Καταρχήν δειχνεις loyalty αν έχεις μεγαλη προϋπηρεσία σε ενα καταστημα (αν και αυτο ειναι κατι που ισχυει σε όλες τις δουλειες) οπότε ο αλλος μπορει να επενδυσει σε σενα. Ειδικα ως πωλητής καθε μερα μαθαινεις και ένα νεο προφίλ πελάτη εννοείται πως ενας χρόνος εχει διαφορα με δυο χρόνια. Προφανώς μαθαινεις καλυτερα πως να χειρίζεσαι τις καταστάσεις. 1
JimasGR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καμιά σχέση η εμπειρία σου με 2 χρόνια προϋπηρεσίας κ με 2 μήνες. Ανάλογα και την δουλειά βέβαια αλλά όσο περνάνε τα χρόνια η εμπειρία είναι πολύ μεγαλύτερη. Ειδικά σήμερα σε αυτές τις εποχές ο καθε εργοδότης θα ζητάει τους καλύτερους δυνατούς πελάτες. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όπου έχω πάει μέχρι Μαξ έξι μήνες ήταν. Και όχι εξαιτίας μου. Όταν δούλεψα σερβιτόρος Εξαρχία έπρεπε να διακόψω για να κάνω τη πρακτική μου την εξάμηνη επίσης. Μετα κάποιες δουλειές από δω και από κει, είτε με προγράμματα του ΟΑΕΔ, όχι. Δεν καταφερα να κάνω κάποια δουλεία για πάνω από χρόνο, και όχι επειδή δεν το ήθελα.
Dare-Devil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Απορώ όταν ζητάνε προϋπηρεσία κάποιες εταιρίες η ιδιώτες και λένε θέλουν να έχεις πχ τουλάχιστον δύο χρονια.... Μα τι να έχω λιγότερο από χρόνο, τι να έχω καμία δεκαριά χρονια, τι αλλάζει δεν μπορώ να καταλάβω;; Οκ άλλο να έχεις μια βδομάδα προϋπηρεσία πχ. Αλλά τι παραπάνω μπορεις να μάθεις στη δουλειά σου όταν εισαι εκεί πάνω από δύο μηνες;; Παίζουν ρόλο οι εποχές πχ;; Το αν πηγαίνεις στη δουλειά σου με κοντομανικο η μπουφάν, η έτυχε να πας και με τα δύο;; Ε και;; Τι λέτε; Εχε υπόψιν σου ότι ασχέτως τί ζητάνε. Πτυχία προυπηρεσίες γλώσσες τις παναγιάς τα μάτια . Αρκετές φορές προσλαμβάνουν ή ενδιαφέρονται για το στάδιο της συνέντευξης για άτομα που δεν πληρούν ούτε τα μίσα ! Προσωπική εμπειρία .
epp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τι εχεις σπουδασει και για τι εργασια/εταιρείες μιλαμε? Γιατι για σοβαρη θεση το 2μηνες με 10 χρονια ειναι οχι απλα μερα με νυχτα , ειναι διαφορετικο συμπαν 2
bluesattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Απο ενα σημειο και μετα καταντα μια ανταγωνιστικη μπαρουφα και μιση για να μην πω και δειλια των εργοδοτων .Σαν κατι ομαδες που προτιμουν να παρουν μεσοκοπους παικτες γιατι τουλαχιστον ειναι ''ψημενοι'' . 1
redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τι εχεις σπουδασει και για τι εργασια/εταιρείες μιλαμε? Γιατι για σοβαρη θεση το 2μηνες με 10 χρονια ειναι οχι απλα μερα με νυχτα , ειναι διαφορετικο συμπαν Δεν έχει σημασία τι σπούδασα. Δεν μίλησα για δέκα χρονια επίσης. Δύο χρονια και ένας, σε σχέση με τρεις και έξι μήνες. Επίσης όταν εισαι νέος και υπάρχει ανεργία εκεί έξω, ο χρονος που θα κάτσεις σε μια επιχείρηση δεν νομίζω να εξαρτάται μόνο από σένα, εκτός αν έχεις βύσμα η το αντικείμενο της δουλειάς σου απαιτεί εξιδικευμενους εργαζόμενους που δεν βρίσκεις εκεί έξω με το καλημέρα. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες δουλειές επαγγέλματα που αξίζει να έχεις χρονια εμπειρία για να εισαι καλός σε αυτό που κάνεις, σε σχέση με κάποιον στο ίδιο επάγγελμα που άρχισε τώρα τα βήματα του, αλλά ταυτόχρονα έχει εμπειρία 2 πχ μηνών; Μη μου πείτε πωλητές προς θεού παρακαλώ.. Αυτά τα μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις τα μαθαίνει κάνεις χωρίς να δουλεψει ούτε μια μέρα σαν πωλητής, αρκεί να "το έχει" σαν άνθρωπος, να έχει λέγειν, να ειναι εμφανισιμος κτλ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Software developer Security analyst
epp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μπορείτε να μου πείτε κάποιες δουλειές επαγγέλματα που αξίζει να έχεις χρονια εμπειρία για να εισαι καλός σε αυτό που κάνεις, σε σχέση με κάποιον στο ίδιο επάγγελμα που άρχισε τώρα τα βήματα του, αλλά ταυτόχρονα έχει εμπειρία 2 πχ μηνών; Οτι εχει σχεση με engineering (αληθινο engineering ,οχι τακτοποιηση ημιυπαιθριων ) , management , IT , Software . Καθε μηνας και καθε προτζεκτ παραπανω κανει πολυ μεγαλη διαφορα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Tα πάντα. Μεταφραστής, για να πω στο δικό μου αντικείμενο. Επιμελητής. Η εμπειρία είναι κάτι το ανεκτίμητο. Και από τα δύο χρόνια στα τέσσερα χρόνια είναι τεράστια η διαφορά, πόσω μάλλον από τους δύο μήνες (τίποτε, ούτε πατήματα δε βρίσκεις) στα δύο χρόνια. Και πωλητής ακόμη. Έφεση μπορεί να έχει κάποιος σε οτιδήποτε, η εμπειρία όμως είναι πολύ σπουδαίο στοιχείο. 3
redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Επισης, πολλες δουλειες μπορει να ειναι φουλ ρουτινα σε σημειο να νομιζεις οτι μεσα σε 3-4 μηνες μαθαινονται πανευκολα και απλως επαναλαμβανεις τα ιδια βαρετα πραγματα. Αλλα μπορει μια στο τοσο να βρεθεις σε πρωτοφανη κατασταση πιεσης κι ευθυνης για να παρεις μια αποφαση σημαντικη. Εκει λοιπον διαφερει ο πεπειραμενος απο τον απειρο. Ο πεπειραμενος θα αξιολογησει γρηγορα την κατασταση και μαλλον θα παρει τη σωστη αποφαση γρηγορα. Ο απειρος που μεχρι χθες ειχε συνηθισει να επαναλαμβανει μια ρουτινα, αν δεν τα χασει, θα χρειαστει χρονο μεχρι να παρει μια αποφαση (αν παρει την πρωτοβουλια να παρει πανω του την ευθυνη) και αυτη δεν ειναι βεβαιο πως θα ειναι σωστη. Ενδιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα