Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 λίγο πιο σκούρο κόκκινο θα ήταν nice, imo ofc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 λίγο πιο σκούρο κόκκινο θα ήταν nice, imo ofc... Κάτσε να την δούμε πρώτα καλά καλά ντε! Φτάνει με τις υπεραναλύσεις απο λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Οι άλλοι κάνουν παράπονα για την στολή. Ήηηηημαρτον! Επίσης, η φωνή μια χαρά είναι. Ακούγετε λες και δεν έχει περάσει απο εφηβεία αλλα that's the point. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 παντως το υπολοιπο τραιλερ ειανι μαπα. παλι safe το παιζει η Marvel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσει η στολη σε καποιους, ειναι λες και ξεπηδησε απο τις σελιδες του Ditko. και νομιζω χρησιμοποιει external webshooters? Οχι, πρεπει να ειναι το σχεδιο της στολης μαλλον, οπως στα μπρατσα και τους αγκωνες που εχει τα μαυρα.. Μπορει βεβαια να του εχει κανει καμια βελτιωση ο Σταρκ και να ειναι αυτο που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Οχι, πρεπει να ειναι το σχεδιο της στολης μαλλον, οπως στα μπρατσα και τους αγκωνες που εχει τα μαυρα.. Μπορει βεβαια να του εχει κανει καμια βελτιωση ο Σταρκ και να ειναι αυτο που λες Από την στιγμή που τα μάτια είναι ηλεκτρονικά, έτσι πιστεύω κι εγώ. Πολύ δύσκολο να έχουμε Iron Spider και να αλλάξει μετά. (στα comics, όταν ήταν με Team Iron Man) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σε high-res image που είδα κάπου φαίνεται πιο καθαρά πως τα μάτια λειτουργούν σα φακός κάμερας (διαφορετικά shutters) οπότε ίσως είναι δουλειά του ίδιου του Peter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Λιγο αυτο με χαλάει αλλά κατά τα άλλα είναι νομίζω ότι πλησιέστερο στα κόμιξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το logo και εμένα μου αρέσει περισσότερο στις μεγαλύτερες εκδόσεις του αλλά και πάλι το συγκεκριμένο είναι κοντά στα σκίτσα των Ditko και Mcfarlane... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσει η στολη σε καποιους, ειναι λες και ξεπηδησε απο τις σελιδες του Ditko. και νομιζω χρησιμοποιει external webshooters? Το χρώμα και το logo είναι απαράδεκτα + ότι ήταν cgi. Μόνο αυτό με τα μάτια μου άρεσε. Why Spider-Man looks so weird in Captain America: Civil War Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 This, i like 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 This, i like Indeed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδες πιστευω οτι τα ματια θα εχουν μηχανισμο που οχι μονο μικραινουν αλλα θα μεγαλωνουν κιολας αφηνοντας ενα πολυ μικρο μαυρο περιθωριο και θα ειναι σχεδον τελειο, τουλαχιστον για τα γουστα μου.. πχ οταν μιλανε οι ηρωες μεταξυ τους θα ειναι μεγαλα και στη μαχη μικροτερα και αναλογως τις εκφρασεις κλπ.. Εχει πολλα μαυρα "layers" το ματι απο οτι βλεπω (μικρο-μεσαιο-μεγαλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σοβαρά περίμενα τόσα χρονια να ξανά γυρίσει ο Spidey στο MU που σοβαρά i couldnt care less how he looks. Θα προτιμούσα αληθινό κουστούμι?! Όχι, γιατί είμαι σίγουρος όλα τα fights θα είναι CGI οποτε ας είναι ίδιος παντού. Από εκεί και πέρα αυτό με τα ματια χαλαρά θα δώσουν εξήγηση, στην τελική και ο Peter και ο Tony ιδιοφυΐες είναι. Γάμησε το trailer! p.s. Τώρα μένει DP και Punisher p.s. 2. Είχε κανένας ποτε underoos?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα