Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια απορία

πόσο συχνά κλαίνε οι άντρες;

όταν είμαστε μωρά, είτε αγόρια, είτε κορίτσια, κλαίμε σε καθημερινή βάση... έπειτα σαν παιδιά, κλαίμε αλλά όχι πια τόσο συχνά, (θυμάμαι συμμαθητές μου στην τρίτη δημοτικού να κλαίνε γιατί έχασαν στο ποδόσφαιρο). Σαν ενήλικες όμως, (παρόλο που οι γυναίκες συνεχίζουν να κλαίνε το ίδιο εύκολα), είναι σπάνιο να δεις άντρα να κλαίει. 

Δεν ξέρω ωστόσο τι κάνουν στις προσωπικές τους στιγμές. 

Εγώ προσωπικά  το έχω ανάγκη, το ίδιο πολύ με το γέλιο, με βοηθάει, να ρυθμίζω τα συναισθήματα. 

Οι άντρες κλαίνε; κι αν ναι με τη συχνότητα; Μια φορά το χρόνο ας πούμε ή το κάνουν κρυφά πολύ συχνότερα;

Βρίσκω το στίχο "οι άντρες δεν κλαίνε, μονάχα πονάνε" πολύ επιτυχημένο... 

γιατί, πολλές φορές, τους καταλαβαίνεις οτι πονάνε κι όμως, δε βλέπεις ούτε ένα δάκρυ...

και το χειρότερο είναι ότι σίγουρα ο πόνος βιώνεται ακόμα πιο έντονα χωρίς δάκρυα.. . 

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι άντρες κλαίμε στα μεγάλα.Στο πρώτο γέλιο που άκουσα από τον μπέμπη πχ.

Και ζητάμε συγνώμη για τα σημαντικά. Όχι γιατί κλάσαμε

• Like 18
Δημοσ.

Πολύ συχνότερα από μία φορά το χρόνο:

Στη μηχανή

Στην τουαλέτα (ειδικά στη "Βασιλική").

Όταν βγαίνει καινούριο __________ (εδώ μπαίνει ότι θέτε: Battlefield, FIFA, Fallout, κτλ).

Όταν "τις τρώμε" (ή όταν τις τρώει κάποιος άλλος).

Στη σκηνή του Platoon που πεθαίνει o Sgt. Elias.

Στις γιορτές/επετείους

• Like 1
Δημοσ.

Οι άντρες κλαίμε στα μεγάλα.

γι'αυτό είναι τόσο συγκινητικό 

Πολύ συχνότερα από μία φορά το χρόνο:

Στη μηχανή

Στην τουαλέτα (ειδικά στη "Βασιλική").

Όταν βγαίνει καινούριο __________ (εδώ μπαίνει ότι θέτε: Battlefield, FIFA, Fallout, κτλ).

Όταν "τις τρώμε" (ή όταν τις τρώει κάποιος άλλος).

Στη σκηνή του Platoon που πεθαίνει o Sgt. Elias.

Στις γιορτές/επετείους

άντε ρε κλαψιάρη

:P

πάντως δεν κλαίτε ρε συ, χωρίς πλάκα.... 

βλέπεις συνεχώς γυναίκες να κλαίνε, αλλά στη ζωή σου βλέπεις πολύ σπάνια άντρα να κλαίει

τον πατέρα μου τον έχω δει μόνο 4 φορές. 

όταν πέθανε ο πατέρας τους, οταν πέθανε ο πεθερός του, οταν πέθανε η μάνα του, όταν μάλωσε με την αδερφή μου 

Δημοσ.

Βρίσκω το στίχο "οι άντρες δεν κλαίνε, μονάχα πονάνε" πολύ επιτυχημένο... 

γιατί, πολλές φορές, τους καταλαβαίνεις οτι πονάνε κι όμως, δε βλέπεις ούτε ένα δάκρυ...

και το χειρότερο είναι ότι σίγουρα ο πόνος βιώνεται ακόμα πιο έντονα χωρίς δάκρυα.. . 

Το τραγουδι που λεει... (για τις γυναικες.. ) "Ματια που κλαινε μην τα πιστευεις.. " το εχεις ακουσει??

Χαχα.. ολο κλαματα και ιστορια ειστε και απο μεσα σας εχετε παρει βραβειο πρωτο γυναικειου ρολου!!

• Like 2
Δημοσ.

από φίλους που είχα... γκόμενους δηλαδή... 

κανέναν δεν είδα να κλαίει... 

μια φορά μονάχα πρέπει κάποιου να του έφυγε ένα δάκρυ αλλά έκανα πως δεν το είδα, δεν γύρισα καν προς το μέρος του να κοιτάξω οπότε δεν ξέρω σίγουρα.

Αλλά υποπτεύομαι ότι όταν είναι μόνοι τους... κάτι μπορεί να ρίχνουν και οι άντρες

Δημοσ.

Οι άντρες δεν κλαίνε.... το κλάμα είναι μόνο για τα κοριτσάκια και μπλα μπλα..... η μεγαλύτερη παρλαπίπα που συμπυκνώνει την σαπίλα της ελληναράδικης κλειστόμυαλης συντηρητικής ψευτοκομφορμιστικής κοινωνίας, βουτηγμένης μέσα στις ιδεοληψίες την αμάθεια για την δήθεν ψευτοσκληραγώγηση του παιδιού.

• Like 6
Δημοσ.

Το τραγουδι που λεει... (για τις γυναικες.. ) "Ματια που κλαινε μην τα πιστευεις.. " το εχεις ακουσει??

Χαχα.. ολο κλαματα και ιστορια ειστε και απο μεσα σας εχετε παρει βραβειο πρωτο γυναικειου ρολου!!

παίζει.. 

αλλά είναι γεγονώς ότι κλαίμε πιο εύκολα, είναι δηλαδή φυσιολογική άντιδραση

αν κλάψω εγώ δεν είναι ψεύτικο, είμαι πολύ πληγωμένη, απλά πιστεύω οτι ένας άντρας το ίδιο πληγωμένος δεν θα κλάψει

Δημοσ.

10603346_10153394517946840_6289554462586

Στο δια ταύτα, αυτά τα τύπου «δεν κλαίνει οι άντρες» όταν ακούγονται με μορφή σταθεράς (φαντάζομαι όχι όπως το ρωτάει η σταβι), τα θεωρώ γελοία. Macho men bullcrap.

Οι άντρες δεν κλαίνε.... το κλάμα είναι μόνο για τα κοριτσάκια και μπλα μπλα..... η μεγαλύτερη παρλαπίπα που συμπυκνώνει την σαπίλα της ελληναράδικης κλειστόμυαλης συντηρητικής ψευτοκομφορμιστικής κοινωνίας, βουτηγμένης μέσα στις ιδεοληψίες την αμάθεια για την δήθεν ψευτοσκληραγώγηση του παιδιού.

Αυτό. Και τη δήθεν ανωτερότητα του άντρα να προσθέσω.

• Like 8
Δημοσ.

@saxos55 θα συμφωνήσω με το platoon!

Stavi είχα την εντύπωση ότι ήσουν άντρας. Παρεξήγηση. Στο θέμα μας, όλοι κλαίνε, και φανερά και απο μέσα τους. Λιγο ή πολύς. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει κλάψει. Τωρα βέβαια μερικοί κλαίνε πιο εύκολα μερικοί πιο δύσκολα. Ειναι θεμα χαρακτήρα. Και λόγοι διάφοροι. Γκομενα, θλίψη , χαρά , συγκίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ προτιμώ που δεν κλαίνε γιατί έτσι και δω κανένα να κλαίει, αν το έχω προκαλέσει κι εγώ... 

ωχ... θα με τσακίσει

γι'αυτό καλύτερα να το κρύβουν

Δημοσ.

Ξέρω πολλούς άντρες που έκλαψαν όταν

kaboooris.jpg

80s kids can understand

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...