Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ 10ε ρε φίλε και το σκεφτόμουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι να μπω στο βενζινάδικο και είχα ιδρώσει και λίγο :/

Δημοσ.

Ξέρω ότι δεν έχει φτάσει παρασκευή βράδυ ακόμη αλλά θα ήθελα σοβαρές απαντήσεις.

+1 στην βαθμολογία για την αυτογνωσία. :-)

Δημοσ.

Τον παλιό καλό καιρό κάπου μεταξύ 2003 και 2008, όταν ήμουν φοιτητής, κυκλοφορούσα στην πόλη με ένα παπακι. Το συγκεκριμένο με 3-3,5 λίτρα γέμιζε. Δεν έπαιρνε παραπάνω το ρεζερβουάρ. Η τιμή της βενζίνης τότε ήταν περί τα 0,70 ευρώ, οπότε με 2-2,5 ευρώ γέμιζε. Ένδοξες εποχές. Έλεγες στον βενζινά "γέμισέ το" και με ένα 3ευρω έπαιρνες και ρέστα. Στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να έχω βάλει κάτω από 10 ευρώ.

Θυμήθηκα τώρα ιστορία. Πριν κάτι χρόνια, όχι πάνω από 5, μπαίνω στο βενζινάδικο για να βάλω βενζίνη. Μπροστά μου ήταν ένα Mazda MX5. Όταν ήρθε η σειρά του, κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού ένας τύπος γύρω στα 40,  από αυτός που περπατάνε και πίσω τους μυρίζει ψwλίλα. Φουλ κλαρινογαμπρός ο τύπος, γυαλί Rayban (γιατί έτσι πρόσταζε η μόδα), μαλί τίγκα στο τζελ, πουκαμισιά, σκισμένο τζιν και γενικά να μην τα πολυλογώ ήταν ο τύπος "σας γ@μάω όλους" με ύφος χιλίων καρδηναλίων. Τον ρωτάει ο βενζινάς πόσο να βάλει για να πάρει την απάντηση "5 ευρώ". Γαμήθηκα να γελάω. Φιγούρα και λιγούρα ο τύπος.

• Like 5
Δημοσ.

Ειχα βαλει 1€ μια φορα που ειχα νοικιασει στις διακοπες σκουτερακι. Μια το βαλε και μια που το βγαλε :-D

Δημοσ.

Θυμήθηκα τώρα ιστορία. Πριν κάτι χρόνια, όχι πάνω από 5, μπαίνω στο βενζινάδικο για να βάλω βενζίνη. Μπροστά μου ήταν ένα Mazda MX5. Όταν ήρθε η σειρά του, κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού ένας τύπος γύρω στα 40,  από αυτός που περπατάνε και πίσω τους μυρίζει ψwλίλα. Φουλ κλαρινογαμπρός ο τύπος, γυαλί Rayban (γιατί έτσι πρόσταζε η μόδα), μαλί τίγκα στο τζελ, πουκαμισιά, σκισμένο τζιν και γενικά να μην τα πολυλογώ ήταν ο τύπος "σας γ@μάω όλους" με ύφος χιλίων καρδηναλίων. Τον ρωτάει ο βενζινάς πόσο να βάλει για να πάρει την απάντηση "5 ευρώ". Γαμήθηκα να γελάω. Φιγούρα και λιγούρα ο τύπος.

Μπορεί να είχε υγραέριο ρε φίλος αμέσως να πειςτην κακία δλδς
Δημοσ.

Τον παλιό καλό καιρό κάπου μεταξύ 2003 και 2008, όταν ήμουν φοιτητής, κυκλοφορούσα στην πόλη με ένα παπακι. Το συγκεκριμένο με 3-3,5 λίτρα γέμιζε. Δεν έπαιρνε παραπάνω το ρεζερβουάρ. Η τιμή της βενζίνης τότε ήταν περί τα 0,70 ευρώ, οπότε με 2-2,5 ευρώ γέμιζε. Ένδοξες εποχές. Έλεγες στον βενζινά "γέμισέ το" και με ένα 3ευρω έπαιρνες και ρέστα. Στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να έχω βάλει κάτω από 10 ευρώ.

κ γαμω τις φασεις ακομα εχω να το λεω για τοτε..αν δν επιανε πατο η βελονα ντρεποσουν να πας στο βενζιναδικο  :P

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να είχε υγραέριο ρε φίλος αμέσως να πειςτην κακία δλδς

100% δεν είχε υγραέριο. Το βενζινάδικο που έγινε το σκηνικό, ακόμα και σήμερα δεν έχει αντλίες για υγραέριο.

• Like 1
Δημοσ.

Το δικο μου μεσο ορο καιει 14 λιτρα τα 100χλμ.

Ετσι Βαζω μια φορα την βδομαδα 40 ευρω και ειμαι οκ.

Το μικροτερο που εχω βαλει ειναι 15 ευρω γιατι τοσο περιπου ελειπε απο μεσα για να φουλαρει γιατι θα πηγαινα ταξιδι.

• Like 1
Δημοσ.

10€

Βασικά εδώ και ~1,5 χρονο το αμάξι έχει καμμένο κοντέρ, οδηγώ και δεν δουλεύουν οι δείκτες στροφές, ταχύτητα, λάδια,ξύδια και βενζίνης . Οπότε φορά παρά φορά που θα πάρω το αμάξι βάζω απο ενα 10€ για ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

5€ σε ένα αγροτικό και αυτός ο φραγκοφονιας ο βενζινας έκανε ένα ειρωνικό γελακι

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παλιά βαζαν λίγο οταν ηταν να παιξουν και κοντρες. Και καλα οτι 5-10 λιτρα βενζινη παραπανω θα βαραιναν το αυτοκινητο.

Αυτο το εχω ακουσει και απο τυπο που ξήλωνε τα πισω καθισματα πριν την κόντρα.

Δημοσ.

Παρά πολλές φορές είχα βάλει στο παρελθόν 2-3 ευρώ γιατί είχα μεινει και τοσα είχα μόνο πάνω μου.

Σε πετονι όμως όχι στο αμαξι (αφού είχε μείνει εκτός και περπατούσα  λολ)

Σήμερα μόνο full και τσατιζομαι όταν πληρώνω με κάρτα σε αυτόματο μηχάνημα και έχει όριο 60 ευρώ και δεν μπορω να φουλαρω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...