Fubar.gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ποιά η στάση σας σχετικά με δωρεές προς εταιρείες ή ιδιώτες που προσφέρουν δωρεάν κάτι κοινωφελές; Παράδειγμα εταιριών, Wikipedia ή Mozilla. Παράδειγμα ιδιωτών, http://www.nirsoft.net/ Προσφέρει δωρεάν διάφορα χρήσιμα utilities και δέχεται donations μέσω paypal Άλλο παράδειγμα, Ben Krasnow, Dave Jones, MJ Lorton. Κάνουν βίντεο επιστημονικού ενδιαφέροντος, δέχονται δωρεες μέσω Patreon και Paypal Έχετε κάνει ποτέ δωρεά προς κάτι αντίστοιχο; Θα το σκεφτόσασταν;
Gtr34 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το θεωρώ σωστό να δίνεις μερικά χρήματα για δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά, ώστε αυτά να συνεχίσουν να υπάρχουν και να βελτιώνονται. Έχω κάνει δωρεές, συγκεκριμένα για το Noscript(Firefox addon), libreoffice, Wikipedia, Linux mint, duckduckgo. 1
gokuthelegend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω κάνει δωρεές στο wikipedia. Είμαι υπερ των δωρεών γιατί εσύ μπορεί να λαμβάνεις μια υπηρεσία ή προϊόν δωρεάν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία ή το προϊόν δεν έχει λειτουργικά κόστη, προφανώς αυτός που σου παρέχει πληρώνει ένα κάρο λεφτά. 2
dimitrisOP Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Προσφατα εδωσα 20 γιουργια donation για το elementary os Γενικα οταν κατι ειναι δωρεαν και μου αρεσει δινω
gregdel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πληρωσει για το WinRAR. To winrar δεν πουλιέται;
Glikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο ίδρυμα ή ξέρω γω σε άτομα που ξέρω ότι δεν έχουν να φάνε. Το θεωρώ πιο σωστό / εποικοδομητικό. Μy 2 cents
Muchacho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 To winrar δεν πουλιέται; Πουλιεται,αλλα ας πουμε πως οι δημιουργοι του ειναι καπως ελαστικοι με την δοκιμαστικη περιοδο(με σχεση αλλες εφαρμογες)... Δωρεες εχω κανει στο: https://archive.org/web/
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ^more like free trial for life Κάποια στιγμή θα το αγοράσω 2
midenmidenefta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δωσε... και σωσε! Ναι, κανω "δωρεες" (αν και -και ειδικα- για τις/τα "δωρεαν" υπηρεσιες/προιοντα που χρησιμοποιω: αφου τα χρησιμοποιω προς οφελος μου... το θεωρω πληρωμη οφειλης μου...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα