Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι 80+ αλλά δείχνει καλοφτιαγμένο, με sleeving και τα απαραίτητα καλώδια.

Για κάτω από 30 αξίζει, με 35 παίρνεις το vs450 που το εμπιστεύομαι περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kprimax είπε

Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το τροφοδοτικό.  ( akasa 550w ) στα 28.90 ευρώ.

https://www.e-shop.gr/psu-akasa-ak-p550ag8-sl-es-550w-p-PER.805974

Τι λέτε,  αξίζει; Και αν όχι μέχρι 35 ευρώ τι θα προτείνατε; 

Για το cpu έχει μόνο 4πινο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Για το cpu έχει μόνο 4πινο

Εντάξει, για κλειδωμένο CPU ή κατανάλωση οριακά 95 μια χαρα κάνει. Παλιά βάζαμε με 4πινο κάτι Pentium D με 130 tdp και ζουν ακομα.

Δημοσ.

3-4 vs 450 που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε συστήματα χαμηλών απαιτήσεων η τάση της 12αρας σε idle ήταν από 11,6-11,8, να έτυχε? 

Το ένα έγινε RMA από εμένα στο εξάμηνο από την εγκατάσταση του, φυσικά και η αντικατάσταση έγινε άμεσα και πανεύκολα, αλλά σαν ποιότητα..., σε δικο μου pc πάντως δεν....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Qless είπε

3-4 vs 450 που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε συστήματα χαμηλών απαιτήσεων η τάση της 12αρας σε idle ήταν από 11,6-11,8, να έτυχε? 

Το ένα έγινε RMA από εμένα στο εξάμηνο από την εγκατάσταση του, φυσικά και η αντικατάσταση έγινε άμεσα και πανεύκολα, αλλά σαν ποιότητα..., σε δικο μου pc πάντως δεν....

Αναφέρεσαι στα παλιά vs ή στα καινούργια?

Δημοσ.

Ναι είναι η παλιά σειρά και το είχα γράψει αρκετές φορές ότι πολλά από αυτά παρουσίασαν προβλήματα ακόμα και σε απλά συστήματα. Η νέα σειρά δεν έχει αυτό το κίτρινο χρώμα. Είναι μαύρα.

https://www.skroutz.gr/s/13976179/Corsair-VS-Series-VS450-White.html

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα χτίσω σύστημα με:

CPU: Ryzen 3 2200G 

Motherboard: Asrock AB350M-HDV

για GPU θα έχω τα ενσωματωμένα γραφικά του Ryzen

για τροφοδοτικό σκέφτομαι: Corsair CX Series CX450M, θεωρείται καλό? υπάρχουν άλλες προτάσεις?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, killthecat είπε

Θα χτίσω σύστημα με:

CPU: Ryzen 3 2200G 

Motherboard: Asrock AB350M-HDV

για GPU θα έχω τα ενσωματωμένα γραφικά του Ryzen

για τροφοδοτικό σκέφτομαι: Corsair CX Series CX450M, θεωρείται καλό? υπάρχουν άλλες προτάσεις?

Μια χαρά είσαι με αυτό. Και να ρίξεις στο μέλλον 1050 TI, είσαι μια χαρά (στα σίγουρα). Και 1060 αντέχει, νομίζω. Για αυτό, όμως, ρώτα άλλους. Πιο έμπειρους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...