aristos12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας απαντήσει - ο αδελφός μου τά ειχε μέ μιά κοπελιά γιά 2 μήνες περίπου , ειχε τυπώσει στόν εκτυπωτή της τά τέλη κυκλοφορίας γιά τό αμάξι του , χώρισαν πρίν 2 ημέρες μετά από μεγάλο καυγά (τήν επιασε νά ψάχνει τό πορτοφόλι του κ νά λείπoυν 30 euro κ 2-3 αλλες φορές πάλι ελειπαν χρήματα 5 μέ 10 euro κάθε φορά ) , η κοπελιά ξέρει το ονοματεπώνυμο του αδελφού μου τήν διεύθυνση πού μένει κ το αφμ του (1000% δέν γνωρίζει τόν αριθμό τής ταυτοτητάς του ) ουτε το ονομα του πατέρα μας κ της μητέρας μας, μπορεί νά τού δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα γνωριζοντας τό αφμ ? ευχαριστώ
mylo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοεις πρόβλημα τύπου βγάζω δάνειο ή πιστωτική για σένα χωρίς εσένα δε νομίζω .
aristos12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοεις πρόβλημα τύπου βγάζω δάνειο ή πιστωτική για σένα χωρίς εσένα δε νομίζω . αυτό φοβάται αυτός
dimitrisOP Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 μακαρι να βγαζαν δανεια και καρτες ακομα
idomeneas7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το ΑΦΜ ειναι άχρηστο και δεν μπορεί να το κάνει τίποτα. Με τη διεύθυνση και το όνομα μπορεί να κάνει πολλά και διάφορα όμως. Πχ να παραγγέλνει πολλά φαγητά στο όνομά του και αυτός να τσακώνεται με τους ντελιβεράδες, να πηγαίνει το σκύλο της τουαλέτα έξω από την πόρτα του, να του στείλει υβριστικά γράμματα, να του χτυπάει τα κουδούνια τη νύχτα κλπ. 3
thanasisdoul Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 το αφμ δεν ειναι κατι κρυφο ολοι οι επαγγελματιες και οι επιχειρήσεις το γραφουν σε σφραγιδες αποδειξεις και λοιπα ... με την ιδια λογικη θα μπορουσες να κανεις οτι θες στον οποιοδηποτε..... ειναι 100% ασφαλης απο αποψη αφμ 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πες μου το ΑΦΜ σου να σου πω ποιός είσαι και τι κάνεις.
l337 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εντελώς άσχετο με το θέμα.. Είναι ο αφμ και όχι το αφμ. 1
michael92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το ΑΦΜ ειναι άχρηστο και δεν μπορεί να το κάνει τίποτα. Με τη διεύθυνση και το όνομα μπορεί να κάνει πολλά και διάφορα όμως. Πχ να παραγγέλνει πολλά φαγητά στο όνομά του και αυτός να τσακώνεται με τους ντελιβεράδες, να πηγαίνει το σκύλο της τουαλέτα έξω από την πόρτα του, να του στείλει υβριστικά γράμματα, να του χτυπάει τα κουδούνια τη νύχτα κλπ. Obligatory: http://poopsenders.com 1
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Με τον ΑΦΜ τίποτα, δεν είναι και κάτι απόρρητο. Αν πείραξε το πορτοφόλι του μπορεί να είδε και τον αριθμό της κάρτας του. Αν ναι ας την ακυρώσει.
kfyros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το ΑΦΜ ειναι άχρηστο και δεν μπορεί να το κάνει τίποτα. Με τη διεύθυνση και το όνομα μπορεί να κάνει πολλά και διάφορα όμως. Πχ να παραγγέλνει πολλά φαγητά στο όνομά του και αυτός να τσακώνεται με τους ντελιβεράδες, να πηγαίνει το σκύλο της τουαλέτα έξω από την πόρτα του, να του στείλει υβριστικά γράμματα, να του χτυπάει τα κουδούνια τη νύχτα κλπ. την ..ούτσα και την υπογραφή λέει η παροιμία. Αφού δεν πρόσεχε πού έβαζε το πρώτο, ας ελπίσουμε ότι πρόσεχε πού έβαζε το δεύτερο. Γενικά για συμβάσεις με τράπεζες - δημόσιο κλπ. χρειάζεται ημερομηνία γέννησης, ταυτότητα (πρωτότυπη, να τη δει ο υπάλληλος), και αυτοπρόσωπη παρουσία όταν γίνονται οι αιτήσεις και πέφτουν οι υπογραφές. Να τσεκάρει δηλαδή ότι η ταυτότητα έχει τη μούρη αυτού που τη φέρνει. Δύσκολο λοιπόν να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν πλαστογραφήσει ταυτότητες , έχει συνεργό που θα το κάνει , κλπ. Το να στέλνει ντελιβεράδες ή να κάνει ζημιές μπορεί να γίνει , αν και δεν είναι και πολύ λογικό, μια είναι ανιχνεύσιμο το τηλέφωνο (δεν παίρνουν παραγγελίες από απόκρυψη συνήθως), και μπορεί να γίνει μήνυση στην αστυνομία και να τρέχει και να μη φτάνει. Αν δεν είναι κατά συρροή κακοποιός , είναι προφανές ότι θα πέσει σε αντιφάσεις όταν θα κληθεί να καταθέσει..
defacer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω μια απορία. Έστω ότι η απάντηση ήταν "ναι, μπορεί να σου κάνει βουντού". Τι θα έκανε ο αδερφός σου τώρα που το έμαθε;
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που διάβασα αυτά που λέει ο ts. Πριν 12 χρόνια είχε κλαπεί από κάποιον η ταυτότητα της θείας μου, πήγε άμεσα στο ΑΤ και έβγαλε άλλη. Μετά από μήνες έσκασε τηλέφωνο από τράπεζα στο σπίτι της οτι είχε αφήσει απλήρωτες τις δόσεις του δανείου της. "Μα εμείς δεν έχουμε σχέσεις με την τράπεζά σας δεν έχουμε πάρει δάνειο απο εσάς μα μου σου...." "όχι κυρία μου έχετε πάρει δάνειο και πρέπει να πληρώσετε". Πήγε στην τράπεζα οπου διαπίστωσε οτι κάποιος πήγε εκεί με φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού της εφορίας της και την παλαιά πραγματική της ταυτότητα που την έκλεψε και πήρε δάνειο. Αμέσως ανέλαβε δικηγόρος ο οποίος πήγε σε μια τράπεζα λίγο παρακάτω από αυτή ανέφερε την απάτη που έγινε και διαπιστώθηκε οτι το ίδιο άτομο είχε λάβει δάνειο και από εκείνη την τράπεζα. Μετά από μερικούς μήνες πιάστηκε ο απατεώνας, ήταν η πρώην εργοδότρια της θείας μου, η οποία σε κάποια φάση όταν εργαζόταν η θεία μου και έλλειπε από το γραφείο αυτή της άνοιξε την τσάντα και πήρε την ταυτότητα, μετά από λίγο καιρό για να αναγκάσει την θεία μου να παραιτηθεί της λέει οτι το ωράριο από 9ωρο θα γίνει 14ωρο. Η τύπισα πήγε με κάποιον τρόπο να αγοράσει με την κλεμμένη ταυτότητα κάποια ακριβά ρούχα από μαγαζί, εκεί ήταν ξύπνιοι γιατί είχανε ξαναπέσει θύματα απάτης από άλλους και μόλις πήραν πρέφα τι παίζει ειδοποίησαν την αστυνομία και συνελήφθει στα πράσα μέσα στο μαγαζί. Τώρα η χορήγηση δανείων έχει γίνει πολύ δύσκολη θες ένα μάτσο δικαιολογητικά κτλ και πάλι ούτε θα πάρεις κάτι, εν κατακλείδι ts, θα του κλάσει μια μάντρα η πρώην γκόμενα. Καλού κακού ας ακυρώσει ο άνθρωπος την πιστωτική του κάρτα να αλλάξει και αριθμό. Αυτά
DDevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κανεις δεν βγάζει τιποτα σε κανεναν αν δεν παρισταται ο ιδιος και αν δεν παρισταται θελει εξουσιοδοτηση του ενδιαφερομενου. Για εξουσιοδοτηση θελεις γνησιο υπογραφών απο την αστυνομια. Λες ο αστυνομικος να δώσει εξουσδιοτηση μουφα και μετα να τον κυνηγάει το εσωτερικών υποθέσεων για παράβαση καθηκοντος? ορισμενοι φοβαστε και τη σκιά σας. Η διαδικασια ειναι απλή για την εξουσδιοτηση πάει ο ενδιαφερομενος στην αστυνομια και υπογράφει οτι εξουσιοδοτει το Χ άτομο να υπογράφει για λογαριασμο του και εκει ο αστυνομικος θεωρει το γνησιο της υπογραφης το επιβεβαιωνει δηλαδη. Μετα με αυτη την εξουσιοδοτηση (χωρις να ειναι πλεον μπροστα ο ενδιαφερομενος) το Χ ατομο που εξουσιοδοτηθηκε την δειχνει εκει που θέλει και υπογράφει για λογαριασμο του αρχικού.Αυτο συνηθως γινεται οταν ο ενδιαφερομενος δεν μπορει να παρισταται λογω εργασιων ή και επειδη βαριεται ή δεν θελει. Ωστοσο για να γινει η δουλεια του θέλει εξουσιοδοτηση. Σε ιδιωτικα συμφωνητικα? τα ιδια. Θεωρουνται τα γνησια των υπογραφών απο την εφορια.Να υπάρχουν μλκες στην τραπεζα δεν νομιζω γιατι εκει παιζουν με λεφτά και ειναι τρεις φορές πιο προσεκτικοί σε ενδεχομενη μλκια τα φορτώνονται ενω ο αστυνομικος μπορει και να καλυφθει αμα δεν μπορει να αποδειχθει οτι έδωσε κατι λογω χρηματισμου αρα δεν υπηρξε δολος. Πχ σε δωροδοκω και παρακαμψε την ταδε διαδικασια. Στην τραπεζα δεν καλυπτεται εχεις να κανεις με λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα