forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 στη τελευταια μου επισκεψη στην ελλαδα αποφασισα να αλλαξω τα στοιχεια λογαριασμου μου στη τραπεζα πειραιως ,αλλα δεν ειχα βεβαιωση αφμ που μου ειχαν δωσει οταν σπουδαζα ελλαδα,πηγα λοιπον στην εφορια ,εκει μου ζητησανε ενα σωρο φαιδρα οπως πιστοποιητικο παραμονης στην ελλαδα οταν ημουν φοιτητης , ενοικιαστηριο που ενοικιαζα κλπ και ολα αυτα για ενα αντιγραφο του αφμ ,αφου εκνευριστηκα μια ωρα να τους εξηγω μου λεει αν θυμασαι την προηγουμενη σου διευθυνση πες μας να σου εκδωσουμε την βεβαιωση να τελειωνεις ,τους την λεω μου την εκδιδουν και μου λεει ξερεις τωρα δεν θα μπορεις να τραβηξεις τα λεφτα απο τον λογαριασμο ωστε να τον κλεισεις γιατι ως κατοικος ελλαδας δεν εκανες δηλωση εισοδηματος εστω και μηδενικο. δλδ η παρανοια στο μεγαλειο της για το ιστορικο εγω μια αλλαξα τα στοιχεια και στο μελλον θα κλεισω και τον λογαριασμο ποτε ξανα ανακατωμα με το ελληνικο δημοσιο....
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 στη τελευταια μου επισκεψη στην ελλαδα αποφασισα να αλλαξω τα στοιχεια λογαριασμου μου στη τραπεζα πειραιως ,αλλα δεν ειχα βεβαιωση αφμ που μου ειχαν δωσει οταν σπουδαζα ελλαδα,πηγα λοιπον στην εφορια ,εκει μου ζητησανε ενα σωρο φαιδρα οπως πιστοποιητικο παραμονης στην ελλαδα οταν ημουν φοιτητης , ενοικιαστηριο που ενοικιαζα κλπ και ολα αυτα για ενα αντιγραφο του αφμ ,αφου εκνευριστηκα μια ωρα να τους εξηγω μου λεει αν θυμασαι την προηγουμενη σου διευθυνση πες μας να σου εκδωσουμε την βεβαιωση να τελειωνεις ,τους την λεω μου την εκδιδουν και μου λεει ξερεις τωρα δεν θα μπορεις να τραβηξεις τα λεφτα απο τον λογαριασμο ωστε να τον κλεισεις γιατι ως κατοικος ελλαδας δεν εκανες δηλωση εισοδηματος εστω και μηδενικο. δλδ η παρανοια στο μεγαλειο της για το ιστορικο εγω μια αλλαξα τα στοιχεια και στο μελλον θα κλεισω και τον λογαριασμο ποτε ξανα ανακατωμα με το ελληνικο δημοσιο.... Πώς θα φάνε ψωμί αυτοί με τους οποίους μίλησες. Κλέφτες θα γίνουν;
Porg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή κάποιος μπορεί να μη καταλαβαίνει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά να αναφέρουμε πως φταίνε οι ξένοι Βασικά οι Γερμανοί φταίνε και οι είναι φιλελέδες 8
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά πρώτα ο ανάλγητος νεοφιλελευθερισμός και μετά οι γερμανοί 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 αμα είχαμε δραχμή τώρα θα ειχαμε βγει από την κρίση 1
DrLo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το μηνμώνιο φταίει ! btw: γιατί χρειαζοταν χαρτιά από ΔΟΥ για το λογαριασμό, τον λογαριασμό μου στην Τράπεζα πειραιώς το άνοιξα απλά τυπώνοντας το printscreen από το taxisnet με τα στοιχεία μου ... είχες κωδικούς taxisnet ?
TheAccountant Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ,τους την λεω μου την εκδιδουν και μου λεει ξερεις τωρα δεν θα μπορεις να τραβηξεις τα λεφτα απο τον λογαριασμο ωστε να τον κλεισεις γιατι ως κατοικος ελλαδας δεν εκανες δηλωση εισοδηματος εστω και μηδενικο. δλδ η παρανοια στο μεγαλειο της για το ιστορικο εγω μια αλλαξα τα στοιχεια και στο μελλον θα κλεισω και τον λογαριασμο ποτε ξανα ανακατωμα με το ελληνικο δημοσιο.... Ετσι σε είπε η τελευταία τρύπα του ζουρνά στη εφορία? Της ζητησες μια βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ και οφειλε να στην δώσει χωρις πολλα πολλά... αλλα επρεπε να ανοιξει το στοματακι της να αρχισει να λεει μλκιες βγαλμένες απο την κοιλιά της. Δεν αντεχε το βουρλο. Οτι θες μπορείς να κάνεις με τον λογαριασμό σου... ασε την να σφυράει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 στη τελευταια μου επισκεψη στην ελλαδα αποφασισα να αλλαξω τα στοιχεια λογαριασμου μου στη τραπεζα πειραιως ,αλλα δεν ειχα βεβαιωση αφμ που μου ειχαν δωσει οταν σπουδαζα ελλαδα,πηγα λοιπον στην εφορια ,εκει μου ζητησανε ενα σωρο φαιδρα οπως πιστοποιητικο παραμονης στην ελλαδα οταν ημουν φοιτητης , ενοικιαστηριο που ενοικιαζα κλπ και ολα αυτα για ενα αντιγραφο του αφμ ,αφου εκνευριστηκα μια ωρα να τους εξηγω μου λεει αν θυμασαι την προηγουμενη σου διευθυνση πες μας να σου εκδωσουμε την βεβαιωση να τελειωνεις ,τους την λεω μου την εκδιδουν και μου λεει ξερεις τωρα δεν θα μπορεις να τραβηξεις τα λεφτα απο τον λογαριασμο ωστε να τον κλεισεις γιατι ως κατοικος ελλαδας δεν εκανες δηλωση εισοδηματος εστω και μηδενικο. δλδ η παρανοια στο μεγαλειο της για το ιστορικο εγω μια αλλαξα τα στοιχεια και στο μελλον θα κλεισω και τον λογαριασμο ποτε ξανα ανακατωμα με το ελληνικο δημοσιο.... Τυχερός είσαι, για πάνε σε κανένα ταχυδρομικό ταμιευτήριο ή άλλη τράπεζα να κάνεις ανάληψη από λογαριασμό αδρανή για 1 έτος και να σου ζητάνε εκκαθαριστικό εφορίας βεβαίωση ΟΑΕΔ εφόσον δεν εργάζεσαι και λογαριασμό ΔΕΗ για να δουν την οδο σου, εσυ λες δεν έκανες φορολογική δήλωση ή μένεις εξωτερικό, οπότε μονο προβλήματα θα έχεις, για να κλείσεις λογαριασμό σε τράπεζα ούτε λόγος.... ή να τύχεις σε άλλη τράπεζα να μην υπάρχουν τα στοιχεία σου στο σύστημα σε υποκατάστημα που να μην έχεις πάει ποτέ και να παίρνουν τηλέφωνο το υποκατάστημα που πηγαίνεις για ενημέρωση. Το δικό μου συμπέρασμα είναι "ιδιωτικός και δημόσιος τομέας είναι τα ίδια σκατά", προσωπικά δεν βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά.
dollyyy19 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ιδιωτικο τομεα ποιον βαζεις;τις τραπεζες;μονο το κερδος τους ειναι ιδιωτικο.ολα τα αλλα δημοσιο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ιδιωτικο τομεα ποιον βαζεις;τις τραπεζες;μονο το κερδος τους ειναι ιδιωτικο.ολα τα αλλα δημοσιο. Δεν υπάρχουν δημόσιες τράπεζες πλέον, ούτε το ΤΤ ούτε η αγροτική, οπότε όλα ιδιωτικά είναι. Αν ήταν δημόσιες οι τράπεζες τότε και το κέρδος τους δημόσιο θα είναι άρα άκυρο αυτό που λες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Απλά εννοεί ότι με τις τράπεζες τα κέρδη πάνε σε λίγα άτομα αλλά όταν έχουν πρόβλημα το πληρώνουμε Εμείς και για Αυτό τα κέρδη είναι ιδιωτικα και τα υπόλοιπα δημόσια
forgotten Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδες κυπριακη υπηκοοτοτη εχω .σπουδασα απλα ελλαδα .φορο σε χωρα που φοιτησα απλα και φορολογικη δηλωση πρωτη φορα ακουω.με αυτη τη λογικη επρεπε να κανω φορολογικη και στην αγγλια με το δευτερο πτυχιο
dollyyy19 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχουν δημόσιες τράπεζες πλέον, ούτε το ΤΤ ούτε η αγροτική, οπότε όλα ιδιωτικά είναι. Αν ήταν δημόσιες οι τράπεζες τότε και το κέρδος τους δημόσιο θα είναι άρα άκυρο αυτό που λες.[/quote σπιρτουλης,ε;σε ολες,εχει ποσοστο μετοχων το δημοσιο.μονο στην χασουσα.στα κερδη,γιοκ.τι ντεν κατιλαβου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα