Spiros.F Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω napapijri μπουφαν απομίμηση με κανα 50αρι ? Ευχαριστω 1
saxos55 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως τότε ο τίτλος έπρεπε να'ναι "Ψαχνω Mapapijri Rainforest" 27
d_gkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 με 50 ουτε το φερμουαρ της απομιμησης θα παρεις
OneTwo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα της απομίμησης. Αν θέλεις κάτι φθηνό πάρε κάτι το οποίο δεν είναι μάρκα απλά. Υπάρχουν παρόμοια μπουφάν στο 1/4 της τιμής. Για ποιο λόγο να πάρεις κάτι ψεύτικο; Να φαίνεται η μάρκα και να το "παίζεις" ιστορία ενώ στην ουσία το μπουφάν σου μόνο μπανάνα δεν έχει για να ολοκληρωθεί το σετ της μαϊμούς; Πήγαινε σε H&M, Zara, Bershka και θα βρεις πολλές προσφορές και μπουφάν που θα κάνουν την δουλειά τους. Αλλιώς αν θέλεις όντως Napapijri, καλύτερα σκάσε τα λεφτά και αγόρασε το (αν το αντέχεις οικονομικά βέβαια) παρά ν' αγοράσεις μούφα. Όσο καλή μούφα και να είναι και να μην το προσέξει κανείς, μόνο που θα το ξέρεις εσύ, φτάνει. 9
sphinxgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Όπως τα λέει ο απο πάνω. Άσε που είναι το πιο άχρηστο μπουφαν που έχει υπάρξει. Μόνο για σκι κάνει και για τίποτα άλλο.
duende Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δουλεψε να το παρεις. η παρε ενα πιο οικονομικο. αν περιμενεις να "αναδειχθεις" απο ενα παλιομπουφαν, ζητω που καηκαμε..
Spiros.F Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το θεωρω υπερβολη να δωσω 190 ευρω για μπουφάν για αυτο και ρωτησα αν δν βρω θα παω να παρω αυθεντικο
epir21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Όπως τα λέει ο απο πάνω. Άσε που είναι το πιο άχρηστο μπουφαν που έχει υπάρξει. Μόνο για σκι κάνει και για τίποτα άλλο. Νομίζεις οτι ειναι το πιο άχρηστο μπουφάν. 6 χρόνια έχω ένα και με εχει βολέψεις άπειρα. 2
4saken Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω με epir, απλα σε παιδευει λιγο το φερμουαρ!
d_gkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εχω(και ειχα πριν χρονια) ιδιο στυλ και βολευει απιστευτα! απλα δεν ειναι τοσο ζεστο οσο το οριτζιναλ
michael92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Όπως τα λέει ο απο πάνω. Άσε που είναι το πιο άχρηστο μπουφαν που έχει υπάρξει. Μόνο για σκι κάνει και για τίποτα άλλο. Μπήκα στο site της εταιρείας και μόνο 2-3 μου άρεσαν και κάνουν πάνω από 400 ευρώ, όλα τα άλλα είναι για κλαρινογαμπρούς σκιερ Μην κολλάτε τόσο πολύ με τις μάρκες, ειδικά στον ρουχισμό υπάρχουν εκατοντάδες ποιοτικές εταιρείες.
haris_216 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το θεωρω υπερβολη να δωσω 190 ευρω για μπουφάν για αυτο και ρωτησα αν δν βρω θα παω να παρω αυθεντικο αλλά γουστάρω τη γκλαμουριά που θα μου δώσει στα μάτια των άσχετων ok, fixed 3
michael92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Οι άσχετοι δεν ξέραμε καν την μάρκα. Φαντάζομαι κάποιος που ξέρει την μάρκα θα καταλάβει αμέσως την μαιμού
iCyd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παντως οπως προαναφερθηκε,ειχα παρει πριν 6 χρονια ενα και το εχω ακομα. Ειναι απο τα πιο ζεστα μπουφαν που εχω βαλει,αξιζει τα 160ευρω τοτε που το ειχα πληρωσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα