Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω Napapijri Rainforest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα της απομίμησης. Αν θέλεις κάτι φθηνό πάρε κάτι το οποίο δεν είναι μάρκα απλά. Υπάρχουν παρόμοια μπουφάν στο 1/4 της τιμής. Για ποιο λόγο να πάρεις κάτι ψεύτικο; Να φαίνεται η μάρκα και να το "παίζεις" ιστορία ενώ στην ουσία το μπουφάν σου μόνο μπανάνα δεν έχει για να ολοκληρωθεί το σετ της μαϊμούς;

Πήγαινε σε H&M, Zara, Bershka και θα βρεις πολλές προσφορές και μπουφάν που θα κάνουν την δουλειά τους. Αλλιώς αν θέλεις όντως Napapijri, καλύτερα σκάσε τα λεφτά και αγόρασε το (αν το αντέχεις οικονομικά βέβαια) παρά ν' αγοράσεις μούφα. Όσο καλή μούφα και να είναι και να μην το προσέξει κανείς, μόνο που θα το ξέρεις εσύ, φτάνει.

• Like 9
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο απο πάνω. Άσε που είναι το πιο άχρηστο μπουφαν που έχει υπάρξει. Μόνο για σκι κάνει και για τίποτα άλλο. 

Δημοσ.

δουλεψε να το παρεις. η παρε ενα πιο οικονομικο. αν περιμενεις να "αναδειχθεις" απο ενα παλιομπουφαν, ζητω που καηκαμε..

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο απο πάνω. Άσε που είναι το πιο άχρηστο μπουφαν που έχει υπάρξει. Μόνο για σκι κάνει και για τίποτα άλλο. 

Νομίζεις οτι ειναι το πιο άχρηστο μπουφάν.

6 χρόνια έχω ένα και με εχει βολέψεις άπειρα.

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκα στο site της εταιρείας και μόνο 2-3 μου άρεσαν και κάνουν πάνω από 400 ευρώ, όλα τα άλλα είναι για κλαρινογαμπρούς σκιερ :P

Μην κολλάτε τόσο πολύ με τις μάρκες, ειδικά στον ρουχισμό υπάρχουν εκατοντάδες ποιοτικές εταιρείες.

Δημοσ.

Το θεωρω υπερβολη να δωσω 190 ευρω για μπουφάν για αυτο και ρωτησα αν δν βρω θα παω να παρω αυθεντικο   αλλά γουστάρω τη γκλαμουριά που θα μου δώσει στα μάτια των άσχετων

ok, fixed

• Like 3
Δημοσ.

Παντως οπως προαναφερθηκε,ειχα παρει πριν 6 χρονια ενα και το εχω ακομα. Ειναι απο τα πιο ζεστα μπουφαν που εχω βαλει,αξιζει τα 160ευρω τοτε που το ειχα πληρωσει! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...