tornado Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η πιστωτικη καρτα μου εληξε και δεν μου την ανανεωσαν παρολο που την ειχα 5++ χρονια. Τωρα πρεπει να βγαλω καινουρια, αλλα ψαχνω χωρις συνδρομη. Εχετε καποια υποψη σας χωρις ομως να θελει περιπλοκες διαδικασιες? ΠΧ να ειμαι Ολυμπιακος ας πουμε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 [...] Εχετε καποια υποψη σας χωρις ομως να θελει περιπλοκες διαδικασιες? ΠΧ να ειμαι Ολυμπιακος ας πουμε... Δεν είναι περίπλοκη η διαδικασία να είσαι Ολυμπιακός. Πονάει λίγο στην αρχή αλλά μετά το συνηθίζεις και το φχαριστιέσαι. Αν θες, ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα threads: http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ http://www.insomnia.gr/topic/590606-leupay-mastercard-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-leupost/ http://www.insomnia.gr/topic/591637-number26-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE-startup-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mastercard/ 3
cb_papi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Στην Alpha Bank νομίζω όλες οι κάρτες είναι με δωρεάν συνδρομή εαν κάνεις συγκεκριμένους τζίρους κάθε χρόνο, οι οποίοι είναι μικροί - γύρω στις 2000€ (τουλάχιστον οι Aegean Visa και AMEX Premium που έχω εγώ). 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η πιστωτικη καρτα μου εληξε και δεν μου την ανανεωσαν παρολο που την ειχα 5++ χρονια. Τωρα πρεπει να βγαλω καινουρια, αλλα ψαχνω χωρις συνδρομη. Εχετε καποια υποψη σας χωρις ομως να θελει περιπλοκες διαδικασιες? ΠΧ να ειμαι Ολυμπιακος ας πουμε... Η πιστωτική κάρτα είναι ένα είδος πίστωσης(δανεισμού), συνεπώς το να βγάλεις πιστωτική κάρτα είναι τόσο εύκολο/δύσκολο όσο και να πάρεις προσωπικό δάνειο. Οι διαδικασίες δεν είναι περίπλοκες, οι προϋποθέσεις όμως είναι πολλές.
tornado Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 βασικα δεν με πειραζει και εργοτελης να γινω, αρκει να μην εχω τρεξιμο για αυτο, κυριως εδω που ειμαι σε νηση ειναι ολα πολυ δυσκολα.... Βλεπω καποιες που θα εκανα δουλεια, αλλα λενε χωρις συνδρομη μονο το πρωτο ετος. Ελεγα μπας και βρω καποια να ειναι εφ ορου ζωης. Αν δεν βγαλω ακρη, Δευτερα θα παρω σβαρνα τις τραπεζες και οτι κατσει
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η πιστωτικη καρτα μου εληξε και δεν μου την ανανεωσαν παρολο που την ειχα 5++ χρονια. Τωρα πρεπει να βγαλω καινουρια, αλλα ψαχνω χωρις συνδρομη. Εχετε καποια υποψη σας χωρις ομως να θελει περιπλοκες διαδικασιες? ΠΧ να ειμαι Ολυμπιακος ας πουμε... Ο λογος που δεν στην ανανεωσαν ποιος ειναι?
tornado Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα πιστωτικη καρτα της Γενικης, και οταν αυτη πηγε στην Πειραιως, οτι εληγε - παπαλα.... Σημειωτεον οτι ειχα ενα υπολοιπο 40-50 ευρω οχι κατι φοβερο. Μετα μου εστειλαν μια επιστολη οπου θελουν να πληρωσω τα υπολοιπα - πλεον εχει 20 - 21 ευρω. Και εγω τους βαζω 5 ευρω, τρια ευρω οσα μου ερθει, αφου με δουλευουν τους δουλευω και εγω.
cb_papi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 βασικα δεν με πειραζει και εργοτελης να γινω, αρκει να μην εχω τρεξιμο για αυτο, κυριως εδω που ειμαι σε νηση ειναι ολα πολυ δυσκολα.... Βλεπω καποιες που θα εκανα δουλεια, αλλα λενε χωρις συνδρομη μονο το πρωτο ετος. Ελεγα μπας και βρω καποια να ειναι εφ ορου ζωης. Αν δεν βγαλω ακρη, Δευτερα θα παρω σβαρνα τις τραπεζες και οτι κατσει Πάντως εγώ σου είπα, οι δύο κάρτες που έχω στην Αλφα είναι δωρεάν για όσο καιρό κάνεις τζίρο πάνω από 2000€ το χρόνο. Συγκεκριμένα οι όροι γράφουν: α) Για το πρώτο έτος από τη χορήγηση της Κάρτας: i) Κύριου μέλους: Ευρώ 0 ii) Πρόσθετου μέλους: Ευρώ 0 β) Για τα υπόλοιπα έτη: i) Κύριου μέλους: Ευρώ 0, εφόσον 1. Ο Κάτοχος πραγματοποιεί ετήσιες συναλλαγές στις Επιχειρήσεις ύψους τουλάχιστον Ευρώ 2.000 και 2. Ο λογαριασμός της Κάρτας κατά την ανά δωδεκάμηνο επέτειο του μήνα που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Κάρτας, δεν εμφανίζει καθυστέρηση μεγαλύτερη των 30 ημερών. Στην περίπτωση που οι παραπάνω προϋποθέσεις (1 και 2) δεν συντρέχουν σωρευτικά, ο Κάτοχος επιβαρύνεται με ετήσια συνδρομή.
tornado Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως εγώ σου είπα, οι δύο κάρτες που έχω στην Αλφα είναι δωρεάν για όσο καιρό κάνεις τζίρο πάνω από 2000€ το χρόνο. Συγκεκριμένα οι όροι γράφουν: α) Για το πρώτο έτος από τη χορήγηση της Κάρτας: i) Κύριου μέλους: Ευρώ 0 ii) Πρόσθετου μέλους: Ευρώ 0 β) Για τα υπόλοιπα έτη: i) Κύριου μέλους: Ευρώ 0, εφόσον 1. Ο Κάτοχος πραγματοποιεί ετήσιες συναλλαγές στις Επιχειρήσεις ύψους τουλάχιστον Ευρώ 2.000 και 2. Ο λογαριασμός της Κάρτας κατά την ανά δωδεκάμηνο επέτειο του μήνα που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Κάρτας, δεν εμφανίζει καθυστέρηση μεγαλύτερη των 30 ημερών. Στην περίπτωση που οι παραπάνω προϋποθέσεις (1 και 2) δεν συντρέχουν σωρευτικά, ο Κάτοχος επιβαρύνεται με ετήσια συνδρομή. νομιζω (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) οτι δυσκολα μαζευω τις προυποθεσεις, την καρτα την θελω για αγορες απο εξωτερικο και μονο και δυσκολα θα αγορασω τοσα πραγματα απο εξωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα