Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χθες είδα την ταινία lucy και μετά έψαξα λίγο στο google αν υπάρχει η ουσία που έσπασε στο στομάχι της καλά όχι η ίδια ,κάτι παρόμοιο και εννοείται ΠΟΛΥ ποιο αδύναμο , δηλαδή να σε βοηθήσει να διπλασιάσεις το ποσοστό του εγκεφάλου που χρησιμοποιείς, με λίγα λόγια αν υπάρχει κάτι γύρω απο το consept έστω και σε φάση τεστ ή αν ετοιμάζεται κάτι. Δεν βρήκα. Το μόνο που βρήκα είναι κάτι spells of magic που φυσικά δεν μας απασχολούν γιατι είναι φοκλόρι και ουρμπανιές, εδώ μιλάμε για επιστήμη.Μετά απο όλο αυτό όμως το ευχάριστο ξόδεμα μιας ώρας (εκτός απ την ταινία) μου έμεινε η απορία , τελικά ισχύει πως ο άνθρωπος χρησιμοποιεί ελάχιστα τον εγκέφαλο του? ή όχι ? έχω διαβάσει διάφορες θεωρίες , τελικά τι έχει επικρατήσει ? Πιστεύεται πως υπάρχει πιθανότητα να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε κρυφές ικανότητες αν καταφέρουμε να χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο ποσοστό? όπως τηλεκίνηση , τηλεπάθεια κλπ ? και αν ναι πόση έκταση θα είχαν και πως θα επηρέαζαν την φυσιολογία μας?αν για παράδειγμα την ώρα που κάνω bench press και έχω πάνω 100kg χωρίς τηλεκίνηση και βάλω 110kg και χρησιμοποιείσω τηλεκίνηση θα μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου να πάω και στα 120 αργότερα ή θα χάσω κ απο το αποτέλεσμα που θα είχα και έτσι μετά η μυική μου δύναμη θα πέσει στα 100kg αν για παράδειγμα βοήθησα τον εαυτό μου να βάλει +10 kg ? γιατι μόνο μου θα το κάνω χωρίς spotter κ όπως ξέρουμε το mind είναι over matterΜε λίγα λόγια αν δυναμώσουμε το μυαλό μας υπάρχει περίπτωση να αποδυναμωθεί το σώμα μας? αν δηλαδή σε 400 χρόνια απο σήμερα οι άνθρωποι αιωρούνται και μετακινούν αντικείμενα με την δύναμη του μυαλού τους πως θα μοιάζουν σωματικά ? αφού πλέον το φυσικό τους σώμα θα παράγει μικρότερο έργο στην καθημερινότητα.Keep it clean keep it cool , είναι σοβαρό θεματάκι μη το χαλάσετε. thx
kaliakman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_the_brain_myth Παίζει να μου πήρε και 10 δευτερόλεπτα..Καλά χριστούγεννα...! 3
Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_the_brain_myth Παίζει να μου πήρε και 10 δευτερόλεπτα.. Καλά χριστούγεννα...! thx αλλα δεν απάντησες στα ερωτήματα μου , προφανώς κ δεν έγραψα ένα σεντόνι για να ρωτήσω μόνο αυτό καλή μάσα (Χριστούγεννα δεν εύχομαι γιατι δεν πιστεύω στο χριστό)
kaliakman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χθες είδα την ταινία lucy και μετά έψαξα λίγο στο google αν υπάρχει η ουσία που έσπασε στο στομάχι της καλά όχι η ίδια ,κάτι παρόμοιο και εννοείται ΠΟΛΥ ποιο αδύναμο , δηλαδή να σε βοηθήσει να διπλασιάσεις το ποσοστό του εγκεφάλου που χρησιμοποιείς, με λίγα λόγια αν υπάρχει κάτι γύρω απο το consept έστω και σε φάση τεστ ή αν ετοιμάζεται κάτι. Δεν βρήκα. Το μόνο που βρήκα είναι κάτι spells of magic που φυσικά δεν μας απασχολούν γιατι είναι φοκλόρι και ουρμπανιές, εδώ μιλάμε για επιστήμη. Χρησιμοποιούμε όλο τον εγκέφαλο μας άρα δεν γίνεται! Μετά απο όλο αυτό όμως το ευχάριστο ξόδεμα μιας ώρας (εκτός απ την ταινία) μου έμεινε η απορία , τελικά ισχύει πως ο άνθρωπος χρησιμοποιεί ελάχιστα τον εγκέφαλο του? ή όχι ? έχω διαβάσει διάφορες θεωρίες , τελικά τι έχει επικρατήσει ? Πιστεύεται πως υπάρχει πιθανότητα να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε κρυφές ικανότητες αν καταφέρουμε να χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο ποσοστό? όπως τηλεκίνηση , τηλεπάθεια κλπ ? και αν ναι πόση έκταση θα είχαν και πως θα επηρέαζαν την φυσιολογία μας? Χρησιμοποιούμε όλο τον εγκέφαλο μας άρα δεν γίνεται! αν για παράδειγμα την ώρα που κάνω bench press και έχω πάνω 100kg χωρίς τηλεκίνηση και βάλω 110kg και χρησιμοποιείσω τηλεκίνηση θα μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου να πάω και στα 120 αργότερα ή θα χάσω κ απο το αποτέλεσμα που θα είχα και έτσι μετά η μυική μου δύναμη θα πέσει στα 100kg αν για παράδειγμα βοήθησα τον εαυτό μου να βάλει +10 kg ? γιατι μόνο μου θα το κάνω χωρίς spotter κ όπως ξέρουμε το mind είναι over matter Χρησιμοποιούμε όλο τον εγκέφαλο μας άρα δεν γίνεται! Αν υπάρξει τρόπος στο (μακρινό) μέλλον τα ξαναλέμε Με λίγα λόγια αν δυναμώσουμε το μυαλό μας υπάρχει περίπτωση να αποδυναμωθεί το σώμα μας? αν δηλαδή σε 400 χρόνια απο σήμερα οι άνθρωποι αιωρούνται και μετακινούν αντικείμενα με την δύναμη του μυαλού τους πως θα μοιάζουν σωματικά ? αφού πλέον το φυσικό τους σώμα θα παράγει μικρότερο έργο στην καθημερινότητα. Χρησιμοποιούμε όλο τον εγκέφαλο μας άρα δεν γίνεται! Keep it clean keep it cool , είναι σοβαρό θεματάκι μη το χαλάσετε. thx 1
Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή το υπόλοιπο κομμάτι του εγκεφάλου που είναι σβηστό συνέχεια υπάρχει για να γεμίζει το κρανίο ? παρέχει κάποια ευκολία ο όγκος του εγκεφάλου ?
vsl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή το υπόλοιπο κομμάτι του εγκεφάλου που είναι σβηστό συνέχεια υπάρχει για να γεμίζει το κρανίο ? Ναι όπως η γέμιση στη γαλοπούλα. 5
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή το υπόλοιπο κομμάτι του εγκεφάλου που είναι σβηστό συνέχεια υπάρχει για να γεμίζει το κρανίο ? παρέχει κάποια ευκολία ο όγκος του εγκεφάλου ? Έχουμε 8 CPU cores, αλλά μόνο το 1 core δουλεύει. Τα υπόλοιπα 7 ξεκλειδώνουν με αστρική προβολή. 1
funbreaker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή το υπόλοιπο κομμάτι του εγκεφάλου που είναι σβηστό συνέχεια υπάρχει για να γεμίζει το κρανίο ? παρέχει κάποια ευκολία ο όγκος του εγκεφάλου ? Τί πόσο χρησιμοποιεί και ποιο υπόλοιπο κομμάτι? Πόσο συκώτι χρησιμοποιείς και πόσο πνεύμονα. Προφανώς τον χρησιμοποιούμε ολόκληρο. Το ότι χρησιμοποιούμε ένα ποσόστό του εγκεφάλου και μόνο, είναι urban legend και απορώ που κρατάει καλά ακόμα. Ο εγκέφαλος δεν είναι ένα όργανο που έπεσε εξ ουρανού στην τέλεια προηγμένη του μορφή και με το πέρασμα των χρόνων εμείς απλά αυξάνουμε το ποσοστό αξιοποίησης του. Είναι ένα όργανο που εξελίσσεται κι αυτός όπως όλος ο οργανισμός. Το που θα φτάσουμε άγνωστο αλλά αυτή η εξέλιξη δεν νομίζω να είναι κάτι που φαίνεται σε μερικά χιλιάδες μόνο χρόνια. Όπως φαίνεται χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. π.χ. πριν 2000 χρόνια πάνω κάτω τις ίδιες ικανότητες είχα, όχι όμως και πριν 50-100.000 χρόνια.
Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 αααα οκ κατάλαβα, άρα η ταινία ήταν καθαρά επιστημονική φαντασία ε?το τελευταίο μου ερώτημα όμως παραμένει , αν βρισκόταν τρόπος να χρησιμοποιούμε τηλεκίνηση αυτό θα επηρέαζε την φυσιολογία μας?
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 αν για παράδειγμα την ώρα που κάνω bench press και έχω πάνω 100kg χωρίς τηλεκίνηση και βάλω 110kg και χρησιμοποιείσω τηλεκίνηση θα μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου να πάω και στα 120 αργότερα ή θα χάσω κ απο το αποτέλεσμα που θα είχα και έτσι μετά η μυική μου δύναμη θα πέσει στα 100kg αν για παράδειγμα βοήθησα τον εαυτό μου να βάλει +10 kg ? γιατι μόνο μου θα το κάνω χωρίς spotter κ όπως ξέρουμε το mind είναι over matter Με λίγα λόγια αν δυναμώσουμε το μυαλό μας υπάρχει περίπτωση να αποδυναμωθεί το σώμα μας? αν δηλαδή σε 400 χρόνια απο σήμερα οι άνθρωποι αιωρούνται και μετακινούν αντικείμενα με την δύναμη του μυαλού τους πως θα μοιάζουν σωματικά ? αφού πλέον το φυσικό τους σώμα θα παράγει μικρότερο έργο στην καθημερινότητα. thx Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους φίλε, πρώτα θα φτιάξουμε αυτοκίνητα, μηχανάκια, γουρουνες κτλ που θα κινούνται μόνο με νερό και μετά με την δύναμη του μυαλού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις