Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να δείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα, στην Αγγλία οι διαφημίσεις διαρκούν 20-30 λεπτά στην αρχή της ταινίας. Για να μην αναφερθώ στην τιμή του popcorn που μάλλον περιέχει σκόνη χρυσού...

25 λεπτά στο Village, την Πέμπτη για το Star Wars...

• Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λεπον, για να πετύχω προβολή του star wars σε θεση της προκοπής, έκλεισα εισιτήριο 8 μερες μετά την πρώτη προβολή ΚΑΙ 11:20 το πρωί. Αργησα να παω φυσικα γιατι με πηρε ο υπνος. Εφτασα 11:50. Μου λενε οι υπαλληλοι "αργησατε, αρχισε η προβολή", "Ε και; τους λεω; gimme my glasses, biatch!"

περιττό να σας πω, πως έκατσα, μετά απο 5-8 λεπτά άρχισε η ταινία, Μιλάμε για 30+ λεπτα διαφημήσεις. ΑΝΤΕ.ΓΑΜΗΣΟΥ. αυτα..

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κατανοώ πλήρως τον Malthador, και γω αφρίζω όταν ο πελάτης που πληρώνει τα τρώει όλα στη μάπα ενώ ξέρω ότι μπορώ να πειρατέψω και να έχω την customer-friendly version, but.

1. Κανείς δε σε αναγκάζει.

2. Πέρα από τις όποιες προσωπικές μας ενστάσεις, στην πράξη δε σε δείρανε κιόλας. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου η διαφήμιση θεωρείται δεδομένη οπότε...

Το «κανείς δε σε αναγκάζει» δεν είναι επιχείρημα που χωράει εδώ. Γιατί, ομοίως, «κανείς δε με αναγκάζει» να μην πάω σινεμά και να κατεβάσω την ταινία να την δω στο σπίτι μου. Το ίδιο παίζει πάνω κάτω και για το «δεν σε δείρανε κιόλας». Ναι, δεν με δείρανε, το θέμα όμως είναι τι κάνει η «βιομηχανία κινηματογράφου» για να με κάνει να πάω σινεμά, όταν το αντίπαλο δέος είναι πιο γρήγορο, πιο εύκολο, πιο άνετο και λιγότερο κοστοβόρο. Μου κάνει την εμπειρία δυσάρεστη ενώ έχω πληρώσει, αυτό κάνει.

Το 100% της τιμής του εισητηρίου (πλην ΦΠΑ) τις πρώτες βδομάδες πάει στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας (Disney σε αυτήν την περίπτωση). Οι κινηματογράφοι βγάζουν λεφτά μόνο από τα popcorn/ αναψυκτικά και τις διαφημίσεις.

Δεν βλέπω πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να με ενδιαφέρει εμένα. Ας το λύσει η εταιρεία παραγωγής/διανομής με τους κινηματογράφους. Το θέμα είναι τι κάνουν προκειμένου να με προσελκύσουν να αγοράσω το προϊόν τους.

Στα village η κατασταση ειναι απελπιστικη.

Village πήγα κι εγώ, στο The Mall. 19:10 ήταν η προβολή και η ταινία ξεκίνησε 19:40. Και δεν αναφέρομαι τόσο στα τρέιλερς, όσο στις διαφημίσεις και τα ενημερωτικά περί πειρατείας, παίζει αυτά μόνα τους να ήταν κανά 15λεπτο. Τραγικό.

• Like 1
Δημοσ.

Θα έλεγα ότι είναι και μαζοχισμος. Να πληρώνεις για μια ταινία να σου βάζουν μισή ώρα διαφημίσεις να σε πρηζουν όλα τα 15χρονα που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους να κόβουν την ταινία στη μέση για διάλειμμα. Ποτε ξανά σινεμά στο σπίτι έχω πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου την ησυχία μου ώστε να μην με αποσπάσει κανείς από την ταινία.

Άκου διαφημίσεις ενώ έχεις δώσει 7 ευρώ για να δεις μια ταινία.

Ψάξτε το όσοι πηγαίνετε συχνά.

Δημοσ.

Εμενα μαρεσουν οι διαφημισεις και κυριως τα τρεηλερς γιατι συχνα πυκνα παω σινεμα οποτε τσεκαρω τι εχει να δω. Μου τη σπανε οι διαφημισεις απο προϊοντα κλπ.
Βεβαια και εγω π πηγα στο Σταρ Γουορς το χεσανε το θεμα,25 λεπτα διαφημισεις,ολη η αιθουσα εβριζε και πεφταν χριστοπαναγιες. Αλλα ειναι κ αναλογα την δημοτικουητα της ταινιας. Δε θα εχει τις ιδιες διαφημισεις πχ με τον "Καλοσαυρος"..

• Like 4
Δημοσ.

Εμενα μαρεσουν οι διαφημισεις και κυριως τα τρεηλερς γιατι συχνα πυκνα παω σινεμα οποτε τσεκαρω τι εχει να δω. Μου τη σπανε οι διαφημισεις απο προϊοντα κλπ.

Βεβαια και εγω π πηγα στο Σταρ Γουορς το χεσανε το θεμα,25 λεπτα διαφημισεις,ολη η αιθουσα εβριζε και πεφταν χριστοπαναγιες. Αλλα ειναι κ αναλογα την δημοτικουητα της ταινιας. Δε θα εχει τις ιδιες διαφημισεις πχ με τον "Καλοσαυρος"..

Αυτό.

Διαφημίσεις από ταινίες μου αρέσουν και εμένα. Από προϊόντα όμως είναι σπαστικό.

• Like 1
Δημοσ.

home cinema.

Αν ειναι να βλεπω ενα καρο διαφημισεις διαφημισεις (αν ειναι μπλοκαρισμενη η επιλογη να προχωρησεις ) τουλαχιστον να αξιοποιησω τον χρονο κατουρωντας, σερφαροντας η φτιαχνοντας ενα φραπογαλο.

Δημοσ.

Άλλος ένας λόγος να το δεις από τορενταδικο. Άκους εκεί να πληρώνεις και να σου βάζουν μισή ώρα διαφημίσεις. Χου ρε! 

Δημοσ.

Το «κανείς δε σε αναγκάζει» δεν είναι επιχείρημα που χωράει εδώ. Γιατί, ομοίως, «κανείς δε με αναγκάζει» να μην πάω σινεμά και να κατεβάσω την ταινία να την δω στο σπίτι μου. Το ίδιο παίζει πάνω κάτω και για το «δεν σε δείρανε κιόλας». Ναι, δεν με δείρανε, το θέμα όμως είναι τι κάνει η «βιομηχανία κινηματογράφου» για να με κάνει να πάω σινεμά, όταν το αντίπαλο δέος είναι πιο γρήγορο, πιο εύκολο, πιο άνετο και λιγότερο κοστοβόρο. Μου κάνει την εμπειρία δυσάρεστη ενώ έχω πληρώσει, αυτό κάνει.

Κοίτα, θεωρώ δεδομένο ότι μιλάμε με κάποια ελάχιστη κοινή βάση που προκύπτει κοινωνικά. Αυτό που λες είναι τελείως παράλογο γιατί εσύ μιλάς για πράξεις που είναι παράνομες, πράγμα που είναι αντικειμενικό είτε τυχαίνει να σε ενδιαφέρει είτε όχι. Το "ομοίως" σου λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με ομοίως στην πραγματικότητα. Θα έπρεπε να είναι προφανές γιατί με τα δικά σου κριτήρια κανείς δε σε αναγκάζει να μη κάνεις και φόνο.

Όπως είπα βέβαια σε νιώθω, απλά καταλήγω σε διαφορετικό συμπέρασμα. Όταν πάω να δω The Force Awakens στο IMAX laser δε με νοιάζει πόσες διαφημίσεις έχει, εκεί πάω για την εμπειρία (το ίδιο και για οτιδήποτε άλλο -- είτε θα πάω socially οπότε η εμπειρία της βραδιάς δε θα εξαρτηθεί από τις διαφημίσεις, είτε θα πάω γιατί Force Awakens στο IMAX οπότε χέστηκα μια φορά το χρόνο). Τα υπόλοιπα τα βλέπω σπίτι με την άνεσή μου.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα, θεωρώ δεδομένο ότι μιλάμε με κάποια ελάχιστη κοινή βάση που προκύπτει κοινωνικά. 

Αφου το ''κανεις δεν σε αναγκαζει'' ειναι επιχειρημα στην δικαιολογημενη η αδικαιολογητη γκρινια των καταναλωτων μπορουν οι εταιρειες προιοντων η παροχης υπηρεσιων να απαντανε στους πελατες τους με το ''στα @@ μας αν μας προτιμησεις, κανεις δεν σε αναγκαζει''.Δεν πιστευω να εχει αυτο κοστος στις πωλησεις ε ?

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το ''κανεις δεν σε αναγκαζει'' ειναι επιχειρημα στην δικαιολογημενη η αδικαιολογητη γκρινια των καταναλωτων μπορουν οι εταιρειες προιοντων η παροχης υπηρεσιων να απαντανε στους πελατες τους με το ''στα @@ μας αν μας προτιμησεις, κανεις δεν σε αναγκαζει''.Δεν πιστευω να εχει αυτο κοστος στις πωλησεις ε ?

Φυσικά θα έχει κόστος στις πωλήσεις, αυτή είναι και η ιδέα. Άμα σου δίνει ο άλλος προϊόν που είναι απαράδεκτο να μη το αγοράσεις και να τον τσούξει (λέμε τώρα αλλά η ελπίδα του συνειδητοποιημένου καταναλωτή πεθαίνει τελευταία).

Δημοσ.

Παντως δεν χρειαζεται να ανησυχουμε.Ε δεν προκειται κιολας.. να πεσει ο καπιταλισμος αν οι εταιρειες εχουν κυτιο παραπονων η υιοθετουν  το ο πελατης εχει παντα δικιο .Δεν χρειαζεται δηλαδη να επιστρατευτει απο καποιουςτο δεν σε αναγκαζει κανεις, η το ας προσεχες..η να  υπενθυμιζουν την δυναμη του μπουκοταζ.

Δημοσ.

Δε σε πιάνω. Εμείς λέμε ότι σαν καταναλωτής όταν σου το κάνουν αυτό θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τα ισχυρότερα μέσα που έχεις εναντίον τους: να μη τους δώσεις λεφτά. Βεβαίως είναι καλό να το συνοδεύσεις αυτό και με παράπονα για να ξέρουν ακριβώς τι κάνουν λάθος, απλά το θέμα είναι ότι αν μείνεις στα παράπονα η απόφαση είναι τα παράπονά σου vs τα κέρδη τους. Όλοι ξέρουμε πού καταλήγει αυτό.

Δημοσ.

Εδώ πάντως για 2 εισιτήρια χωρίς popcorn etc, κοστίζουν 30£ οι "απλές" θέσεις :P

Δεν ειναι να πας σινεμά εκει! Επιταγή θα κόβεις σε λιγο.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από σινεμά (είχα πάει να δω το νέο Star Wars) και μπορώ να πω ότι για ακόμα μια φορά ξενέρωσα πριν ξεκινήσει η ταινία. Γιατί πήζουν τις ταινίες στις διαφημίσεις πριν ξεκινήσουν; Και βασικά, γιατί πληρώνουμε εισιτήριο αν είναι να μας ξεσκίζουν στις διαφημίσεις; Όταν αγοράζω ένα app στο κινητό μου, το κάνω για να ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις της δωρεάν έκδοσης. Στο σινεμά από πότε είναι politically correct να σκας 7,5 ευρώ εισιτήριο συν 3 ευρώ πάρκινγκ συν 5 ευρώ κόκα κόλα και ποπ κορν, αλλά παρόλ' αυτά να σε αναγκάζουν να βλέπεις διαφήμιση της κόκα κόλα που έχεις ήδη αγοράσει και την κρατάς στο χέρι σου; Έτσι περιμένουν να μην κατεβάζουμε ταινίες;

Επίσης, γιατί πρέπει να τρώω στη μάπα ενημερωτικό περί των ποινών που επισύρει η πειρατεία όταν έχω πληρώσει για εισιτήριο στο σινεμά; Μονό εγώ παρατηρώ την ανωμαλία σε όλο αυτό;

Πηγαμε παρεα το Σαββατο επισης. Ρωτησαμε τους εργαζομενους στα εισητηρια τι ωρα τελειωνουν οι διαφημισεις / αρχιζει η ταινια και μπηκαμε δυο λεπτα πριν εκεινη την ωρα. Επισης πηραν τα παιδια εφοδια εξω απο το κινηματογραφο μιας και οι τιμες εντος θυμιζουν delicatessen. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε ελενξει κανεις και αστους να λενε.

Για τις παρανοια που να σου λενε για την πειρατια δεν εχεις αδικο. Αλλα το τραγικοτερο ειναι αλλου. Ως κινηματογραφοφιλος, οσο εργαζομουν πηγαινα τουλαχιστον μια φορα το μηνα για ταινια. Με εξαιρεση τις πολυ αυξημενες τιμες για το εισητηριο, εγω δεν καταλαβαινω το κοσμο που παει κινηματογραφο για να μπει σε σελιδες δικτυωσης, για να μιλησει με την ωρα στο κινητο, για να συζηταει με οτι του κατεβει κτλ. Ειχα επενδυσει σε καλη τηλεοραση για να αποφευγω αυτους τους καθυστερημενους, μιας και εχω τσακωθει αρκετες φορες εντος της αιθουσας.

Τα δεδομενα δυστυχως εχουν αλλαξει γενικοτερα κατα πολυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...