gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Kirileman χαλασατε το θεμα με τοσο μεγαλα σεντονια posts. Τελοσπαντων, το σπιτι των ονειρων μου ειναι αυτο: Είναι πολύ μικρή η φωτογραφία και πολύ σκοτεινή! Η σπηλιά του Μπατμαν είναι. Εγώ θα προτιμούσα το Fortress of Solitude του Σουπερμαν. 1
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Στις Κυκλάδες κάτι τέτοιο. Σε (περι)αστική περιοχή κάτι τέτοιο (αν και θα χρειαζόμουν σκίαστρα). 4
the other one Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάτι άνετο, γυάλινο, μινιμαλιστικό, σε κάποιον ουρανοξύστη στο κέντρο μιας βιομηχανικής πόλης. 1
Laurelien Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κατασκευαστικες στην Ελλαδα που μπορουν να χτισουν τετοια σπιτια^ 6
βασίλης33 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 βλέπω τις επιλογές σας και απορώ άν κάποιοι απο εσάς έχετε καθόλου γούστο!! προσωπικά ιδανικό σπίτι για εμένα. κάπου στον γέρακα (δέση, γαργητός, ή κοντά στο πάτημα) κάτι σε μονοκατοικία (μήν φανταστείτε δέν είναι καθόλου ακριβά) να εκτείνεται σε 2-3 ορόφους να έχει οποσδήποτε πάρκινγκ, τζάκι, μεγάλες βεράντες και μία αυλή έστω και μικρή. μέσα να έχει ωραία άνετα υπνοδωμάτια ένα χώρο για playroom.
marge Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Helsinki. Μολις μπηκα. Μπορει και να μη ξαναφυγω. 6
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Λιτό.Αλλά καθόλου cosy.Ούτε ένα χαλί;Τόσο καλή θέρμανση έχει; 2
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κατασκευαστικες στην Ελλαδα που μπορουν να χτισουν τετοια σπιτια^ Μπροστά σε αυτά που κατασκευάζονται εδώ, αυτό είναι παιχνιδάκι. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε άλλα κλίματα.
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Θα απαντήσω σοβαρά γιατί έπεσε πολύ βίλα και καταντάει βαρετό. Τι ιδανικό σπίτι είναι: 120-150 τμ διαμέρισμα ψηλού ορόφου με καλή μόνωση ή υπερυψωμένη μονοκατοικία με ψηλό φράχτη, σε ησυχη περιοχή αλλά εντός πολιτισμού, με minimal αρχιτεκτονική και διακόσμηση, με κλειστό πάρκινγκ και αποθήκη, μεγάλα μπαλκόνια και με αγωγούς ψύξης - θέρμανσης ωστε να μην υπάρχει πουθενά καλοριφερ/κλιματιστικό. Πισίνα με τίποτα. Καλά το ξεκίνησες αλλά μου το χάλασες στο τέλος με την πισίνα. Γιατί όχι? 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλά το ξεκίνησες αλλά μου το χάλασες στο τέλος με την πισίνα. Γιατί όχι? Είναι ακριβές οι πισίνες! 1
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τέτοια σπίτια γιατί δεν φτιάχνουν στην Ελλάδα; 2
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σπίτι χωρίς πισίνα και μάλιστα εσωεξω ή να γίνεται εσωτερική με τζαμαρια είναι άχρηστο όσο ακριβό και αν ειναι, τωρα αν είναι και στα Φηρά, το ωραιότερο μέρος του πλανήτη τότε δεν το συζητάω Το πρώτο πράγμα που θα αναζητούσαν αν κέρδιζαν το τζόκερ Καλή χρονια
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλά το ξεκίνησες αλλά μου το χάλασες στο τέλος με την πισίνα. Γιατί όχι? Επειδή το ιδανικό σπίτι για μένα είναι κάτι στο οποίο μπορώ να μείνω μέσα και να το συντηρώ χωρίς να χρειάζομαι κηπουρό, οικιακή βοηθό, pool boy και πάγια έξοδα που ξεπερνάνε το μηνιαίο μας εισόδημα. Θέλω κάτι που να με βολεύει, να μου αρέσει και να είναι στα πλαίσια του εφικτού αλλιώς δεν έχει νόημα να ονειρεύομαι. 5
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Επειδή το ιδανικό σπίτι για μένα είναι κάτι στο οποίο μπορώ να μείνω μέσα και να το συντηρώ χωρίς να χρειάζομαι κηπουρό, οικιακή βοηθό, pool boy και πάγια έξοδα που ξεπερνάνε το μηνιαίο μας εισόδημα. Θέλω κάτι που να με βολεύει, να μου αρέσει και να είναι στα πλαίσια του εφικτού αλλιώς δεν έχει νόημα να ονειρεύομαι. οκ νόμιζα πως στο όνειρο μιας και είναι τζάμπα συμπεριλαμβανόταν και κηπουρος και sexy οικιακή βοηθός και κορίτσι της πισίνας. Αν το πάμε έτσι, να το βάλουμε και σε κωλοπεριοχή για να μην πληρώνουμε ενφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις