Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kirileman χαλασατε το θεμα με τοσο μεγαλα σεντονια posts. Τελοσπαντων, το σπιτι των ονειρων μου ειναι αυτο:

latest?cb=20130920024930

Είναι πολύ μικρή η φωτογραφία και πολύ σκοτεινή!

Η σπηλιά του Μπατμαν είναι. Εγώ θα προτιμούσα το Fortress of Solitude του Σουπερμαν.

• Like 1
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βλέπω τις επιλογές σας και απορώ άν κάποιοι απο εσάς έχετε καθόλου γούστο!!

προσωπικά ιδανικό σπίτι για εμένα. κάπου στον γέρακα (δέση, γαργητός, ή κοντά στο πάτημα) κάτι σε μονοκατοικία (μήν φανταστείτε δέν είναι καθόλου ακριβά) να εκτείνεται σε 2-3 ορόφους να έχει οποσδήποτε πάρκινγκ, τζάκι, μεγάλες βεράντες και μία αυλή έστω και μικρή.

μέσα να έχει ωραία άνετα υπνοδωμάτια ένα χώρο για playroom.

Δημοσ.

large.jpg

Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κατασκευαστικες στην Ελλαδα που μπορουν να χτισουν τετοια σπιτια^

Μπροστά σε αυτά που κατασκευάζονται εδώ, αυτό είναι παιχνιδάκι. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε άλλα κλίματα.

Δημοσ.

Θα απαντήσω σοβαρά γιατί έπεσε πολύ βίλα και καταντάει βαρετό.

Τι ιδανικό σπίτι είναι: 120-150 τμ διαμέρισμα ψηλού ορόφου με καλή μόνωση ή υπερυψωμένη μονοκατοικία με ψηλό φράχτη, σε ησυχη περιοχή αλλά εντός πολιτισμού, με minimal αρχιτεκτονική και διακόσμηση, με κλειστό πάρκινγκ και αποθήκη, μεγάλα μπαλκόνια και με αγωγούς ψύξης - θέρμανσης  ωστε να μην υπάρχει πουθενά καλοριφερ/κλιματιστικό.

Πισίνα με τίποτα.

Καλά το ξεκίνησες αλλά μου το χάλασες στο τέλος με την πισίνα. Γιατί όχι?

• Like 1
Δημοσ.

Σπίτι χωρίς πισίνα και μάλιστα εσωεξω ή να γίνεται εσωτερική με τζαμαρια είναι άχρηστο όσο ακριβό και αν ειναι, τωρα αν είναι και στα Φηρά, το ωραιότερο μέρος του πλανήτη τότε δεν το συζητάω

Το πρώτο πράγμα που θα αναζητούσαν αν κέρδιζαν το τζόκερ

Καλή χρονια

Δημοσ.

Καλά το ξεκίνησες αλλά μου το χάλασες στο τέλος με την πισίνα. Γιατί όχι?

Επειδή το ιδανικό σπίτι για μένα είναι κάτι στο οποίο μπορώ να μείνω μέσα και να το συντηρώ χωρίς να χρειάζομαι κηπουρό, οικιακή βοηθό, pool boy και πάγια έξοδα που ξεπερνάνε το μηνιαίο μας εισόδημα. Θέλω κάτι που να με βολεύει, να μου αρέσει και να είναι στα πλαίσια του εφικτού αλλιώς δεν έχει νόημα να ονειρεύομαι.

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή το ιδανικό σπίτι για μένα είναι κάτι στο οποίο μπορώ να μείνω μέσα και να το συντηρώ χωρίς να χρειάζομαι κηπουρό, οικιακή βοηθό, pool boy και πάγια έξοδα που ξεπερνάνε το μηνιαίο μας εισόδημα. Θέλω κάτι που να με βολεύει, να μου αρέσει και να είναι στα πλαίσια του εφικτού αλλιώς δεν έχει νόημα να ονειρεύομαι.

οκ νόμιζα πως στο όνειρο μιας και είναι τζάμπα συμπεριλαμβανόταν και κηπουρος και sexy οικιακή βοηθός και κορίτσι της πισίνας. Αν το πάμε έτσι, να το βάλουμε και σε κωλοπεριοχή για να μην πληρώνουμε ενφια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...