Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καμια 12-15 χρονια η νονα μου μου εφερνε καθε χριστουγεννα και πασχα Action Man! Mια φορα λοιπον ερχεται σπιτι και μου φερνει ενα πλεκτο πουλοβερ χριστουγεννιατικο,αυτα με κατι ταρανδους πανω που ειναι. Τα χειροτερα μου χριστουγεννα  :lol:  :lol:

φετος τα δωρα μου ηταν καλτσες (καλες) και ενα μπουφαν,WORTH!!. (οχι απο την νονα μου,φτανει 25χρονων γιναμε :P)

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι τύπος που δεν παρεξηγειται με το να αλλάξει κάποιος ένα δώρο που του έχω κάνει. Γι αυτό και όταν με ρωτάνε "κάρτα αλλαγής να βάλω;" η απάντηση είναι κλασική "βάλε πέντε έξι να υπάρχουν".

Από την άλλη, δεν έχω αλλάξει ποτέ δώρο που μου έχουν κάνει. Διότι αν ο άλλος σπατάλησε έστω ένα δευτερόλεπτο για μένα, η κίνηση αυτή με τιμάει και αυτό είναι το ουσιαστικό δώρο μου, όχι τόσο το υλικό κομμάτι.

Στη περίπτωση που μου γυρίσεις πίσω δώρο ή πεις δεν το θέλω, θα σου απαντήσω φατο, πετα το, βάλτο στον κωλο σου. Καντο ότι θες δεν το παίρνω πίσω.

• Like 15
  • Moderators
Δημοσ.

Είμαι τύπος που δεν παρεξηγειται με το να αλλάξει κάποιος ένα δώρο που του έχω κάνει. Γι αυτό και όταν με ρωτάνε "κάρτα αλλαγής να βάλω;" η απάντηση είναι κλασική "βάλε πέντε έξι να υπάρχουν".

Από την άλλη, δεν έχω αλλάξει ποτέ δώρο που μου έχουν κάνει. Διότι αν ο άλλος σπατάλησε έστω ένα δευτερόλεπτο για μένα, η κίνηση αυτή με τιμάει και αυτό είναι το ουσιαστικό δώρο μου, όχι τόσο το υλικό κομμάτι.

Στη περίπτωση που μου γυρίσεις πίσω δώρο ή πεις δεν το θέλω, θα σου απαντήσω φατο, πετα το, βάλτο στον κωλο σου. Καντο ότι θες δεν το παίρνω πίσω.

Αααακριβως το ιδιο κι εγώ. Ακριβως ομως.

• Like 2
Δημοσ.

Και εμένα δεν μου αρέσει να κάνω δώρα αλλά ούτε και να μου κάνουν γιατί ξέρω οτι πάντα θα μου πάρουν κάτι άσχετο και φθηνιάρικο.

Α, επίσης δεν θεωρώ τα ρούχα δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν καμια 12-15 χρονια η νονα μου μου εφερνε καθε χριστουγεννα και πασχα Action Man! Mια φορα λοιπον ερχεται σπιτι και μου φερνει ενα πλεκτο πουλοβερ χριστουγεννιατικο,αυτα με κατι ταρανδους πανω που ειναι. Τα χειροτερα μου χριστουγεννα  :lol:  :lol:

φετος τα δωρα μου ηταν καλτσες (καλες) και ενα μπουφαν,WORTH!!. (οχι απο την νονα μου,φτανει 25χρονων γιναμε :P)

Πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν πολύ στη μόδα πάντως...:P Μπορεί και φέτος, δεν πρόσεξα!

Και εμένα δεν μου αρέσει να κάνω δώρα αλλά ούτε και να μου κάνουν γιατί ξέρω οτι πάντα θα μου πάρουν κάτι άσχετο και φθηνιάρικο.

Α, επίσης δεν θεωρώ τα ρούχα δώρο.

Γιατί αυτό;

Δημοσ.

Γιατί αυτό;

Γιατί ρούχα πάω και παίρνω μόνος μου, δεν περιμένω απο τον άλλο να μου φέρει. Υποτίθεται δώρο είναι κάτι που δεν έχεις ανάγκη αλλά το θες.

Δημοσ.

ΓΙατί ρούχα πάω και παίρνω μόνος μου, δεν περιμένω απο τον άλλο να μου φέρει. Υποτίθεται δώρο είναι κάτι που δεν έχεις ανάγκη αλλά το θες.

Δεν το βλέπω έτσι αλλά οκ :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βλέπω έτσι αλλά οκ :)

Κοίτα, θα προτιμούσα αντί για ρούχα να μου δώσει αυτά τα 10-15 ευρώ στο χέρι. Για παράδειγμα τώρα θέλω να πάρω ακουστικά με μικρόφωνο για να μιλάω online με κάτι φίλους, καλύτερα να μου δώσουν 10€ στο χέρι, να βάλω αλλά 10 να τα πάρω παρά μια μπλούζα που πιθανότατα δεν θα φορέσω ποτε.

Δημοσ.

Κοίτα, θα προτιμούσα αντί για ρούχα να μου δώσει αυτά τα 10-15 ευρώ στο χέρι. Για παράδειγμα τώρα θέλω να πάρω ακουστικά με μικρόφωνο για να μιλάω online με κάτι φίλους, καλύτερα να μου δώσουν 10€ στο χέρι, να βάλω αλλά 10 να τα πάρω παρά μια μπλούζα που πιθανότατα δεν θα φορέσω ποτε.

Καταλαβαίνω πως το λες. Εγώ (και οι περισσότεροι νομίζω) είμαι αυτής της λογικής στους γάμους. Εκεί θα δώσω λεφτά, εκτός αν ξέρω ότι θέλει ο άλλος κάτι πολύ συγκεκριμένο.

• Moderators
Δημοσ.

για μενα προσωπικα το μονο δωρο που αξιζει να παρεις ειναι κατι το οποιο ξερεις οτι του χρειαζεται. Αν δεν ξερεις τι του χρειαζεται δεν ειστε αρκετα φιλοι για να μπεις στη διαδικασια να του παρεις δωρο

• Like 3
Δημοσ.

μπορούμε να αναφέρουμε δώρα που δεν μας έχουν κάνει αλλά έχουν κάνει άλλοι για άλλους; 

σε γάμο είδα να έχουν τυλίξει με το χέρι μία κορνίζα 5χ5 εκατοστά πλαστική την οποία είχα δει στα jumbo.αυτό ήταν δώρο γάμου. επίσης να έχουν καλέσει σε πάρτυ ένα άτομο και για δώρο γενεθλίων προσώπου 40 + χρονών , και για δώρο έφερε 2 κοινά πιάτα από το σερβίτσιο του ούτε καν τυλιγμένα. τα έβγαλε από το μπουφάν του και τα έδωσε. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...