Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα εμενα μου τη σπανε τα δωρα οου κραζουν " δεν ειμαι γαματος; σου κανω κ δωρα" εντωμεταξυ δεν ειμαι καθολου των δωρων και των υλικων. Ενα μασαζ ομως θα το εκτιμησω ιδιαιτερα

Είσαι σπάνιος άνθρωπος...

Πρώτη φορά συναντώ άνθρωπο εν ζωή να λέει δεν είναι των υλικών.

Συνήθως οι άνθρωποι που ξέρω και είχαν μια τέτοια άποψη, έζησαν πριν χιλιετίες...

Ιησούς, Πυθαγόρας, Πλάτωνας...

Είχα και εγώ ένα ρομπότ των power rangers ! Απο τα καλύτερα δώρα εβερ!

Τα ορίτζιναλ γ@μ@γαν βρε! :D

Και εντάξει για την ηλικία τότε ήταν θαυμάσιο. Θυμάσαι που το έπαιζε ο ant1 ?

Βέβαια άμα βάλω τώρα 1 επεισόδιο δεν θα αντέξω να το δω. Αμέσως θα πω "τι σόι μ@λ@κία είν αυτό ?".

Πως αλλάζουμε με το πέρασμα του χρόνου, ε ?

• Like 2
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είσαι σπάνιος άνθρωπος...

Πρώτη φορά συναντώ άνθρωπο εν ζωή να λέει δεν είναι των υλικών.

Συνήθως οι άνθρωποι που ξέρω και είχαν μια τέτοια άποψη, έζησαν πριν χιλιετίες...

Ιησούς, Πυθαγόρας, Πλάτωνας...

Τα ορίτζιναλ γ@μ@γαν βρε! :D

Και εντάξει για την ηλικία τότε ήταν θαυμάσιο. Θυμάσαι που το έπαιζε ο ant1 ?

Βέβαια άμα βάλω τώρα 1 επεισόδιο δεν θα αντέξω να το δω. Αμέσως θα πω "τι σόι μ@λ@κία είν αυτό ?".

Πως αλλάζουμε με το πέρασμα του χρόνου, ε ?

Ο καλα εισαι! Τι αναμνήσεις! Πάει γεράσαμε!

Δημοσ.

Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους!!!!! 

Καλά μόνο στο δικό μου σπίτι έχουν έρθει τόσα πολλά άχρηστα πράγματα?

Πριν από τα Χριστουγέννα μου έφερε η δασκάλα( 26 ετών την ξέρω και δεν  είναι ακριβώς δασκάλα για εμένα) μου αυτό

82e561455834305.jpg 

Όπου αυτό τι να το κάνει ένα 19χρονο αγόρι? Μια άλλη φορά βασικά στα γενέθλια μου μου έφερε μια κούπα με τεχνολογικό περιεχόμενο η οποία μου άρεσε και την κράτησα.

Εχθές πήγα κάπου επίσκεψη και μου έδωσαν ένα δώρο σαχλαμάρα πάλι.

Μια πέτρα χρωματισμένη λίγο και 2 μπουκαλάκια άδεια με ένα σχέδιο... :P

Τέτοιες σαχλαμάρες καταλήγουν στα σκουπίδια ή δίνονται σε άλλους που ξέρουμε ότι τους είναι χρήσιμα.

Ωραία η καλοσύνη του άλλου να σε ευχαριστήσει ή να σου δωρίσει κάτι αλλά το να γεμίζεις στο σπίτι σου με σαχλαμάρες είναι κάπως άσχημο.

Εγώ όταν πάω σπίτια τους με τους γονείς μου παίρνουμε κάτι πιο  χρήσιμα πράγματα ή γενικώς όταν πρόκειται για δώρα Κανένα φαγώσιμο,Κανένα καλάθι με αφρόλουτρα κτλ. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι. Ειναι το χειροτερο δωρο γιαυτο

Υπαρχει κι ενα αλλο που μου την εσπασε

Αρκουδακι απο τα τζαμπο που ενω κανονικα πατας κουμπακι κ κανει μουσικη μου το φερε χαλασμενο

Σιγουρα το πηρε απο το σεκτιον χαλασμενα ενα ευρω κ δε μου την εσπασε αυτο μου την εσπασε που πηγε να με δουλεψει οτι ηταν ολα χαλασμενα στο ραφι

Yea right μηπως ηταν κ ολα χαλασμενα στο καταστημα

Αυτό πρέπει να ήταν αλήθεια.

Πήρε πέρυσι η μάνα μου ένα ρολόι τείχου το οποίο είχε λυγισμένο τον λεπτοδείκτη και κόλλαγε. Το άλλαξε και κόλλαγε και εκείνο. Έτυχε να πάμε την επόμενη εβδομάδα μαζί και πήγαμε να δούμε και τα άλλα ρολόγια που είχε στο ράφι. Ήταν όλα χαλασμένα.

Δημοσ.

Και ναι, μας φέρνει και φαγητά/πράγματα από τα Λιντλ.

Eddie με νιώθεις, δεν φαντάζεσαι πόσα άχρηστα τέτοια έχουμε ήδη σπίτι για να μην στεναχωρήσουμε τον δωρητή. Εγώ έχω και θέμα με τη λιτότητα που θέλω να είναι όσο πιό άδειο γίνεται το σπίτι οπότε νευριάζω διπλα που όχι μόνο γεμίζει ο άδειος μου χώρος αλλά γίνεται και κακόγουστος.

• Like 2
Δημοσ.

Μην είστε προκατειλημμένοι απέναντι στο lidl. Πολύς κόσμος ψωνίζει απο εκεί. Και εγω.

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να ήταν αλήθεια.

Πήρε πέρυσι η μάνα μου ένα ρολόι τείχου το οποίο είχε λυγισμένο τον λεπτοδείκτη και κόλλαγε. Το άλλαξε και κόλλαγε και εκείνο. Έτυχε να πάμε την επόμενη εβδομάδα μαζί και πήγαμε να δούμε και τα άλλα ρολόγια που είχε στο ράφι. Ήταν όλα χαλασμένα.

Μπααα χλωμο. Αυτα τα δοκιμαζες εκει. Ενα μικρο ηταν βρε . Θα μπορουσε να παει να παρει κανενα αλλο. Γενικα εχω παρατηρησει οπως εγραψα κ πανω οτι πολλοι ανθρωποι κανουν δωρα οχι για να σε ευχαριστησουν εσενα αλλα για την εικονα τους κ μονο.

Μου αρεσουν τα δωρα που κανει ο αλλος γιατι για παραδειγμα ηξερε οτι κατι το χρειαζομουν και ετυχε να περασει απο ενα καταστημα το ειδε κ το πηρε, διαφορετικα αν ειναι να το κανει για τη δικη του εικονα καλυτερα ας το αφησει εντελως.

Κι εμενα δε μου αρεσει να κανω καταναγκαστηκα δωρα γιατι ειναι πιθανο να μην ξερω τι να παρω, μαρεσει να παιρνω κατι στον αλλο οταν εχει πεσει σταυτι μου οτι κατι χρειαζεται και τσουπ του το κανω εκπληξη

• Like 2
Δημοσ.

Μπααα χλωμο. Αυτα τα δοκιμαζες εκει. Ενα μικρο ηταν βρε . Θα μπορουσε να παει να παρει κανενα αλλο. Γενικα εχω παρατηρησει οπως εγραψα κ πανω οτι πολλοι ανθρωποι κανουν δωρα οχι για να σε ευχαριστησουν εσενα αλλα για την εικονα τους κ μονο.

Μου αρεσουν τα δωρα που κανει ο αλλος γιατι για παραδειγμα ηξερε οτι κατι το χρειαζομουν και ετυχε να περασει απο ενα καταστημα το ειδε κ το πηρε, διαφορετικα αν ειναι να το κανει για τη δικη του εικονα καλυτερα ας το αφησει εντελως.

Κι εμενα δε μου αρεσει να κανω καταναγκαστηκα δωρα γιατι ειναι πιθανο να μην ξερω τι να παρω, μαρεσει να παιρνω κατι στον αλλο οταν εχει πεσει σταυτι μου οτι κατι χρειαζεται και τσουπ του το κανω εκπληξη

Σταβ χρειάζομαι μια Harley.

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος δεν γνωρισε την αλυσιδα καταστηματων "ρεζερβα" δεν ξερει τι παει να πει αχρηστο δωρο.. τα jumbo μπροστα τους ειναι γκρουρμε επιλογες

παρολα αυτα το χρημα ειναι πολυ απροσωπο... δεν μου αρεσει ποσο μαλλον οταν προκειτε απο πολυ γνωστο-συγγενη

σοκολατες-ποτα και λοιπα ειναι οταν πας επισκεψη σε ενα σπιτι να μην πηγαινεις με αδεια χερια..

Για μενα τα δωρα εχουν συναισθηματικη αξια.. ακομα εχω το μπλεροκ της συγχωρεμενης γιαγιας που μου εδωσε οταν εβγαλα το διπλωμα αυτ/νου..

δεν εχει σχεση ποσο χρησιμα ειναι..  αν θελεις χρησιμο αγορασε το μονος, μην περιμενεις απο τους αλλους να μυρισουν τα δακτυλα τους..

• Like 6
Δημοσ.

Προτείνω στην κοπή της βασιλόπιτας, στο επόμενο meeting καθένας να φερει και απο καποιο δώρο του 1Ε max. Και να ανταλλάξουμε μεταξυ μας.

Έτσι για να γίνει σφαγή!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατη συζήτηση με άτομο που το 99% των δώρων του είναι άχρηστα ή κακόγουστα:

-Θα πάρω στον Χ ενα Ψ

-Νομίζω έχει ήδη.

-Αυτό που θα πάρω είναι πολύ καλό

-Ναι αλλά έχει ήδη.

(σε λίγες μέρες)

-Πήρα στον Χ ένα Υ.

-Δεν έχει ήδη?

-Μου είπε να μην το πάρω, έλεγε "οχι οχι οχι οχι ΟΧΙΙΙΙ" αλλά εγώ το πήρα

-Μάλιστα...

(την επόμενη μέρα)

- Ο Χ θα επιστρέψει το Ψ, έχει ήδη

-Το ξέρω, δεν το είπαμε?

-Ηταν καλύτερο όμως από αυτό που είχε

(ήταν ακριβώς το ίδιο σε άλλο χρώμα)

Είχε πάρει και στην μικρή ένα παιχνίδι σκύλου για να παίζει.

Επεξ/σία από idomeneas7
  • Like 2
Δημοσ.

Οποιος δεν γνωρισε την αλυσιδα καταστηματων "ρεζερβα" δεν ξερει τι παει να πει αχρηστο δωρο.. τα jumbo μπροστα τους ειναι γκρουρμε επιλογες

Blast from the past

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα πετάξουμε εκείνη την κολόνια-αποσμητικό str8 που μας έκαναν δώρο, ποτέ δεν φορεσαμε και είναι ακόμα εδώ στο δωμάτιο μας για κάποιον π@@ λόγο.

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

παρολα αυτα το χρημα ειναι πολυ απροσωπο... δεν μου αρεσει ποσο μαλλον οταν προκειτε απο πολυ γνωστο-συγγενη
σοκολατες-ποτα και λοιπα ειναι οταν πας επισκεψη σε ενα σπιτι να μην πηγαινεις με αδεια χερια..

Για μενα τα δωρα εχουν συναισθηματικη αξια.. ακομα εχω το μπλεροκ της συγχωρεμενης γιαγιας που μου εδωσε οταν εβγαλα το διπλωμα αυτ/νου..
δεν εχει σχεση ποσο χρησιμα ειναι..  αν θελεις χρησιμο αγορασε το μονος, μην περιμενεις απο τους αλλους να μυρισουν τα δακτυλα τους..

Οχι μονο αυτο,αλλα στηριζομενη στο χαρακτηρα του μαγαζιου τα ειχε κ ολα πανακριβα. Κατι μπρελοκ κ καυι μπιχλιμπιδια του ευρω,τα ειχε κ 9€ ξερωγω. Θυμαμαι ενα καροτο κουφιο με δερματινα σκοινακια ειχε 15€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...