vgiozo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πολύ συμφέρουσα πρόταση, ήταν ήδη η οικονομικότερη στα 125-130€, πλέον ακόμη περισσότερο http://www.e-shop.gr/intenso-6031512-4tb-memory-center-35-usb30-p-PER.340342 Εχω ήδη δύο από αυτούς, είναι το μοντέλο Seagate ST4000DM000 στο εσωτερικό, για τον οποίο έχω διαβάσει καλές κριτικές όσον αφορά την αξιοπιστία. 2
kamui Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 έχεις ξηλώσει κανέναν να τον κάνεις εσωτερικό?
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Του φιλου μου εχει WD GREEN.Μια χαρα δισκος για αποθηκευση.Καλη τιμη.
Rage_unseen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 στα amazon uk κ de καπου ειδα για samsung k wd ψηνομαι να τον ξεβρακωσω κ να τον εχω για backups
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το κακό έχουν οι εξωτερικοί δεν ξέρεις τι κρύβουν μέσα. Γι αυτό και έχω γράψει πολλές φορές πάρτε έναν κανονικό NAS δίσκο 3,5 και μια εξωτερική θήκη (οι orico θηκες είναι πολύ καλές) και ας κοστίζει λίγο παραπάνω. Ξέρετε τι παίρνετε τουλάχιστον.
baskon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και εγω την ιδια συμβουλη δινω συνηθως..Ξεχωριστο δισκο κ ξεχωριστη θηκουλα..αλλα οχι αν η διαφορα τιμης παιζει στο 50-60%...Νομιζω θα τσιμπησω δυο και εγω
vgiozo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ποιο δισκο εχει μεσα αυτο? Το γράφω στο αρχικό μήνυμα ότι δύο που έχω εγώ είναι Seagate ST4000DM000
tstavrou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τελικα ειναι ή δεν ειναι προσφορα η συγκεκριμενη (αν το δουμε καθαρα σαν χωρητικότητα)? Και οχι τι επιλογες εχουμε και τι θα το κανουμε ή να παρουμε εσωτερικο κτλ.
vgiozo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ψάξε στο skroutz να συγκρίνεις τιμές για 4ΤΒ και θα καταλάβεις αν είναι προσφορά... ...η χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα για τον συγκεκριμένο δίσκο ήταν 125€, οπότε είναι προσφορά - και ειδικά (χαμηλότερη τιμή για τον συγκεκριμένο προϊόν) - και γενικά (καλύτερη αναλογία ΤΒ/€ για υψηλής χωρητικότητας δίσκο)... Είχα αγοράσει δύο τον περασμένο Ιούλιο και δεν έχω δοκιμάσει να τους ανοίξω, γιατί φαίνεται πως είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε να κινδυνεύεις να σπάσεις την ασφάλεια από το καπάκι για να το βγάλεις, που σημαίνει ότι αν μετά χρειαστείς την εγγύηση δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάσεις το τεχνικό τμήμα, θα την έχεις απωλέσει. 1
TheAccountant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το κακό έχουν οι εξωτερικοί δεν ξέρεις τι κρύβουν μέσα. Γι αυτό και έχω γράψει πολλές φορές πάρτε έναν κανονικό NAS δίσκο 3,5 και μια εξωτερική θήκη (οι orico θηκες είναι πολύ καλές) και ας κοστίζει λίγο παραπάνω. Ξέρετε τι παίρνετε τουλάχιστον. Σε αυτο το σημειο... εγω θα πω και τι εγινε αμα δεν ειναι NAS specific ο δισκος? Επι σειρα ετών οι υπολογιστές μου δουλευουν 24/7, καθως και εχω καρφωμενους εξωτερικους USB2 σε router πανω... συνηθως παροπλιζονται επειδη θεωρουνται μικροι και οχι επειδη χαλασαν. Για την πλειοψηφια των χρηστών που θελουν απλα ενα storage και χωρις περιεργες απαιτησεις, δεν νομιζω να προβληματισει αν τον λενε Green Red Purple. Κατανοητο οτι εχουν καλυτερες προδιαγραφες οι NAS αλλα στην τελική δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει τον μεσο χρηστη. Η τιμη πάντως ειναι χωματενια... 109 τα 4TB.... την ιδια στιγμη σκετος σκληρος 4TB ξεκινα απο 163€ 3
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τον έχω 3 μήνες στα 115 τον είχα πάρει άψογος. Επίσης ακόμα 2 intenso από 3tb τους έχω 3 χρόνια γεμάτοι επίσης δουλεύουν άψογα. Ταχύτητα μεταφοράς με usb 3 πιάνουν 97mb.
Rage_unseen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 οι σκετοι 3,5" sata 4tb στο scroutz ξεκινανε απο 140κατι οχι απλα ειναι προσφορα ,ειναι τρεχτε παρτε μαγκες
hackertom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Με ενδιαφέρει και εμένα για εσωτερικός μπορεί να γίνει εύκολα η μετατροπή / άνοιγμα;
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Με ενδιαφέρει και εμένα για εσωτερικός μπορεί να γίνει εύκολα η μετατροπή / άνοιγμα; Ναι μπορεί. Αλλά αν δεν κάνεις προσεκτικό "χειρουργείο", δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις