seftynw Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τα εξοδα αποστολης απο SD ειναι 9,98 ευρω. Οσο αφορα το woomie οι τιμες του σε οσα προιοντα κοιταξα ειναι 40-45% πανω. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει για κανεναν λογο
noctis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το περίεργο είναι που οι τιμές αλλάζουν όταν βάζεις τα προϊόντα στο καλάθι. Είτε ανεβαίνουν είτε κατεβαίνουν!!! Κοιτάζω ένα μπουφάν κι έχω τρελαθεί με τις αλλαγές...Είναι πιο ακριβό από SD, έχει πιο λίγα μεταφορικά. Άντε να αποφασίσεις...
tzotzo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το γεγονος οτι ανεβαινουν ποστ απο νεα μελη μονο λογικο μου φαινεται.Ψαχνουν κατι, μπαινουν ρωτανε, κανουν την δουλεια τους και φευγουν.Το ιδιο εκανα και εγω. Googlισα το εν λογω σαιτ και θα εφευγα αν δεν εβρισκα το ποστ σου. Συνεχίζω να βλέπω περιεργη συμπεριφορα, πχ νεα μέλη που μιλους θετικά για το site και ανεβάζουν το θέμα του site. Αυτό με κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικό για το συγκεκριμένο μαγαζί. Επίσης αν ειναι να μεταπουλά παπουτσια απο το sportdirect τοτε είτε θα τα εχει πιο ακριβά ή κάτι δεν πάει καλα. Οχι, δεν είχα σκοπο να παραγγείλω, αλλωστε πολλά δε μου άρεσαν απο την αρχή, αλλά ας προσεξουν παραπάνω οι πιθανοι αγοραστές. Τονίζω οτι δεν εχω προσωπική εμπειρία από το μαγαζί, δεν ξέρω αν στέλνει (ή αν θα στέλνει στο μελλον) fake ΑΛΛΑ τα σημάδια που βλέπω με κάνουν επιφυλακτικό. Το αντικαταβολή επισης δε μου λεει τιποτα. Εδω στην Ελλάδα υπάρχουν sites που σου στέλνουν τα παπουτσια με courier στο σπίτι και μάλιστα με αντικαταβολή. Μιλώ για τα γνωστά sites που εχουν μονο ένα κινητό και ένα email. Απλα να αναφερω πως διαφορες μαρκες που ισως εδω στην Ελλαδα, να θεωρουνται "καλες" ή/και "ακριβες" Στις χωρες καταγωγης τους(της μαρκας γιατι ολα φτιαχνονται στην Ασια), ειναι ρουχα μαζικης καταναλωσης(δεν τα θεωρουν οι Αμερικανοι κατι ιδιαιτερο) και ουσιαστικα παμθηνα.Για παραδειγμα στα φυσικα μαγαζια της Αμερικης, ενα πουκαμισο Polo ΑSSN, μπορει να εχει 20 δολλαρια και εδω στο Ελλαντα να κανει 80 ευρώ.Αντιστοιχα τα Calvin Klein, Hilfiger, Lee, Wrangler, Dickies, Ralph Lauren, Dockers, Levi's κλπ ειναι παμφθηνα. Αντιστοιχα γινεται και για τις Αγγλικες εταιρειες. Καποτε εγιναν γνωστες λογω των αθληματων/αθλητων που εκπροσωπουσαν.Δεν νοειτω τενιστας να μην εχει εξοπλισμο Dunlop ή Donnay για παραδειγμα. Και εμεις οι Ελληνες τα θεωρουσαμε "μαρκες"Τα χρονια ομως περασαν, αλλαζει η ζωη, και ολες αυτες οι εταιρειες Donnay, Slazenger, Firetrap, Dunlop (in most markets), Everlast, Kangol, Karrimor and Lonsdale , εξαγοραστηκαν απο το Sport Direct.Εχασαν την αιγλη τους, και εγιναν και αυτα, παμφθηνα ρουχα μαζικης καταναλωσης.Εμεις ομως οι εξυπνοι, τα θεωρουμε ακομα "μαρκες"Αυτο που εχει κανει η εταιρια SD,επειδη ειναι τεραστιος retailer παγκοσμιως, ειναι μια εδρα στο Μπουλγκαρια, εχει ενα στοκ εκει και στελνει Ελλαδα. Απλα πραγματα. Ουτε υποπτα ουτε μαιμου ουτε τιποτα.Απλα εμεις ειμαστε καχυποπροι που πληρωνουμε την Lonsdale 30-40-50 ευρω γιατι νομιζουμε οτι ειναι καμμια σοβαρη μαρκα. 1
MOTZO TZOTZO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τελικα αυτο το site το woomie ειναι αξιοπιστο τελικα?Εχει κανει κανεις παραγγελια?Τα ρουχα ειναι αυθεντικα ή μαιμου?Αν θελετε απαντηστε μου..........
tzizzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 εχω κανει αρκετες αγορες. παντα στην ωρα τους. τα προιοντα ειναι απο sportsirect και οσα τσεκαρα βγαιναν φθηνοτερα απο το ξενο συγκρινετε το ιδιο προιον στα 2 σιτε http://gr.sportsdirect.com/lee-cooper-textile-all-over-print-zip-hoody-mens-554075?colcode=55407502 http://woomie.gr/products/Lee-Cooper-Textile-All-Over-Print-%CE%A6%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%28554075%252d55407502%29.html το αγγλικο εχει εξοδα αποστολης 10 ευρω, το ελληνικο 3ευρω για αγορες κατω των 100 και μηδεν για ανω των 200 αμα τα βαλεις τα ποσα αυτα στην τιμη των προιοντων που εδωσα πριν.. τοτε το ελληνικο βγαινει κανα μισαευρω πιο φθηνο
MOTZO TZOTZO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Στην σελιδα τουσ το fb ειδα αρνητικα σχολια αλλα λεω να το ρισκαρω να παραγγειλω γτ βλεπω καλεσ τιμες που αλλοσ θα ελεγε οτι ειναι μαιμου.
Chrissb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Στην σελιδα τουσ το fb ειδα αρνητικα σχολια αλλα λεω να το ρισκαρω να παραγγειλω γτ βλεπω καλεσ τιμες που αλλοσ θα ελεγε οτι ειναι μαιμου. Παράγγειλα τρεις μπλούζες... στο side λέει ότι είναι 100 % βαμβάκι είναι ίδιας μάρκας αυτά που πήρα απλά διαφορετικό χρώμα το ένα λέει 35% βαμβάκι και τ αλλά 2 60% στο ταμπελακι τις μπλούζας... Της επιστρέφω πίσω κακή ποιότητα
LadyL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γεια. Επειδή θέλω κι εγώ να παραγγείλω από αυτό το site θελω να ρωτήσω αν τελικά είναι αξιόπιστο ή όχι? Πήρα και τηλ να ρωτήσω κάποις πληροφορίες αλλά η κοπέλα δεν ήταν ελληνίδα είχε άλλη προφορα. Αλλά γενικά είσαι ευχαριστημένος?
Conan2046 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Παράγγειλα κι εγώ πρώτη φορά αλλά δεν θα το ξανακάνω. Είχα διαβάσει για εκτέλεση παραγγελίας σε 7-13 μέρες μεν αλλά στην κατάσταση λένε άμεσα διαθέσιμα. Οπότε υπέθεσα ότι έλεγαν τόσες πολλές μέρες για να είναι καλυμμένοι. Μετά από αναζήτηση εδώ κατάλαβα ότι τα φέρνουν από το sportdirect στην Βουλγαρία και από κει τα στέλνουν σ' εμάς. Ακόμα και τα sms που στέλνουν είναι με greeklish. Οπότε για ποιο λόγο να παραγγείλω από αυτούς; Οι τιμές είναι υψηλότερες από το sportdirect και δεν έρχονται νωρίτερα. Τα λεφτά πάνε όλα είτε σε ξένους είτε σε Έλληνες που φοροδιαφεύγουν. Την επόμενη φορά απευθείας από sportdirect.
SiAN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η κατάσταση της ιστοσελίδας φέτος; Πέρασα μια ψυχρολουσία από φαινομενικά παρόμοια σελίδα, το Factcool, η οποία 99% είναι μαϊμού (δεν τόλμησα να πληρώσω με πιστωτική για να το μάθω, αλλά πολύς κόσμος τους κράζει στο facebook τους). Επομένως παρήγγειλα από το Woomie τα ίδια ακριβώς προϊόντα αλλά επιφυλάσσομαι. Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την παραγγελία, μου την έχουν επιβεβαιώσει με email και προς το παρόν όλα κυλούν ομαλά. Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται θα κάνω εδώ update της παραγγελίας είτε φτάσουν, είτε όχι, Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα