Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν τους πετύχεις τους κρατάς σίγουρα στο μπλοκάκι με τα τηλέφωνα γιατι δύσκολα θα βρεις σωστό μάστορα 

Έτσι! Και τους προτείνεις και σε 2-3 γνωστούς!

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάντως όλο σε άχρηστους πέφτω. Αγενείς, ακριβοί, κακοτεχνίτες, στο τέλος δεν θέλουν να κόψουν απόδειξη κλπ. Αυτά για μερεμέτια και επισκευές εντός σπιτιού. 'Εναν αλουμινά που μένει και έχει μαγαζί 5 λεπτά από το σπίτι μου τον έχω πάρει 3-4 φορές τηλέφωνο και του έχω στείλει και mail εδώ και ενάμισι μήνα και κάθε φορά λέει ότι "θα με πάρει".

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου τη σπάνε οι τεχνικοί που τους πάς κάτι για επισκευή και αρχίζουν να σε κατηγορούν για τη ζημιά!

Υποθετικό παράδειγμα, πάω κινητό με σπασμένη οθόνη για αλλαγή. Με το που το βλέπει ο τεχνικός αρχίζει:

"Όπα μεγάλε! Καινούριο το κανες! Του τη μπουμπούνισες για τα καλά. Καλά ρε φίλε, πώς τα κατάφερες? Θέλει πολύ προσπάθεια να γίνει έτσι. Πουτάνα έγινε το κινητό! Αντε τώρα να δούμε πώς θα τη μαζέψουμε τη ζημιά και πόσο θα κοστίσει....."

Παραλλαγή του παραπάνω είναι όταν αρχίζουν την κλάψα, οτι πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους και οτι δέν βγάζουν τίποτα και άλλα διαφορα.

Όταν πάω σε έναν τεχνικό αυτό που θέλω να ακούσω είναι 1) Έχει την τάδε ζημιά, 2) το κόστος της επισκευής θα είναι τόσο. 3) ο χρόνος επισκευής θα είναι Χ μέρες. Όταν μου αρχίσει κλάψα και παρλαπίπες σαν τις παραπάνω δέν πρόκειται να του αφήσω να κάνει την επισκευή, ακόμα και αν είναι ο καλύτερος μάστορας του κόσμου. Που συνήθως όσοι έχουν τέτοια συμπεριφορά είναι οι χειρότεροι.

• Like 1
Δημοσ.

Είχαμε έναν τέτοιο καυστηρατζή. Είχε πρόβλημα ο καυστήρας και δεν αναβε, ερχοταν, άλλαζε όλο απο κάτι και μετά απο μια εβδομάδα πάλι δεν δούλευε. Μάλιστα την τέταρτη φορά που το έπαθε αυτό μας λέει οτι μπορεί να φταίει ο θερμοσίφωνας (!) επειδή τον είχαμε συνδέσει να ζεσταίνει το νερό. Μάλιστα μας είπε οτι μπορεί να μας βρεί αυτός έναν καλό καινούριο. Πήρε πόδι κατευθείαν αφού καταλάβαμε οτι ήταν λαμόγιο.

Α και ένας αλουμινάς που απο το 2005 ακόμα έρχεται ενώ είναι στα 100 μέτρα απο το σπίτι.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά έγινε το θαύμα, με πήρε τηλέφωνο!

Άδικα χάρηκα, όταν με πήρε τηλέφωνο μου είπε πως θα με έπαιρνε την επόμενη (δηλαδή στις 5/1) για να με ενημερώσει.

Ακόμα περιμένω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...