Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...θέλω να αγοράσω ενα κινητό στα 150 περιπου και ποιο κάτω...θέλω ενα οικονομικό με λιγα λογια...θέλω σχετικα καλη κάμερα και ποιο πολύ για ιντερνέτ....παιχνίδια δεν Πόλυ παιζω οποτε δεν με καίει άλλα να μην είναι οτι νανε κ εκεί...!

Εχετε να μ προτεινετε καποιο απο skroutz?

Ευχαριστώ εκ τον πρότερον!

Δημοσ.

Meizu M2 sta 159ε εχει 2 ram/16 gb ή Motorola Moto g 3rd gen με 1 ram/8 gb στα 158ε

Στα ιδια χρηματα, δες και το Lenovo Vibe P1m (16 GB) εχει καλυτερη μπαταρια απο τα αλλα 2 αλλα χανει στην καμερα.....εχει 8/5 καμερα εναντι 13/5 που εχουν τα αλλα 2.

Για εμενα μαλλον προς Meizu M2 υπαρχει και το Meizu M2 Note αλλα παμε στα 180/190ε μετα.

Δημοσ.

Moto g 3 οπως ειπαν και πιο πανω. Πολυ καλη καμερα, και για εφοσον λες οτι θες ιντερνετ και οχι βαρια παιχνιδια νομιζω θα ειναι οτι πρεπει.

Το g3 s μπροστα στο moto δεν πιανει μια ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το meizu m2 προτεινω εγω και μετα το moto, MHN πας σε κινητο με 1 γιγα ραμ εφοσον μπορεις να παρεις με 2 σ αυτα τα λεφτα.

Επεξ/σία από heavyrain
  • Like 1
Δημοσ.

moto g3 κ απο μενα ας εκει και 1g ram εχει σιγουρα την καλυτερη εμπειρια χρησης ακομα και απο πολυ ακριβοτερα και δυνατοτερα σε σπεκς κινητα ειδικα κινεζικα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...