Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε ικανοποιημένοι από τα delivery που παραγγέλνετε; Θεωρείτε ότι η ποιότητά τους έχει μείνει ίδια; Από που παραγγέλνετε εσείς;

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα να μένω πιό κεντρικά για να παραγγέλνω γύρο από τον Ευριπίδη, μπέργκερ από τα Simply Burgers, πίτσα από τη Domino's και ασιάτικα από τα Noodle Bar.

Δημοσ.

Σε οσους κρατησαν σταθερες τιμες, επεσε η ποιοτητα. Γενικα ομως απο την περιοχη που μενω ειμαι σχετικα ικανοποιημενος, ερχονται σχεδον τα παντα και σουβλατζιδικα η ευρυτερη περιοχη εχει αρκετα οποτε μπορεις να πειραματιστεις. 

Δημοσ.

Εγώ σπάνια παίρνω delivery, συνήθως πάω και παίρνω ό,τι θέλω. Τα περισσότερα δίπλα μας τα έχουμε έτσι κι αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Από Περιστέρι παίρναμε από Θράκα. 7/10 φορές μας έφερναν λάθος σουβλάκια, οπότε 7/10 φορές τρώγαμε πολλά σουβλάκια.

• Like 2
Δημοσ.

ΣΑΝ χρόνιος χρήστης junk food εχω να πω ότι η ποιότητα στην αθηνα(που μένω εγώ) γενικός είναι δυσεύρετη ....

στην επάρχεια είναι κλάσης ανώτερη τουλάχιστον στα Σουβλακια ....

Δημοσ.

ΣΑΝ χρόνιος χρήστης junk food εχω να πω ότι η ποιότητα στην αθηνα(που μένω εγώ) γενικός είναι δυσεύρετη ....

στην επάρχεια είναι κλάσης ανώτερη τουλάχιστον στα Σουβλακια ....

Εγω παντως απο σουβλακια εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος στην Βορεια Ελλαδα (Ιωαννινα, Θεσ/νικη).

Αθηνα απ οσα εχει τυχει να δοκιμασω, δε μπορω να πω ουτε οτι δε τρωγοντουσαν, αλλα ουτε οτι ειχαν καμια ιδιαιτερη γευση.

Δημοσ.

Εγώ μένω Γκύζη...Πίτσα τον τελευταίο χρόνο αποκλειστικά από famous, μακαρονάδες από κει . Σουβλάκια από vera

Στον Πύργο Ηλείας σουβλάκια από τον Βασίλη και πίτσα από el greco

Δημοσ.

Το καλυτερο σουβλακι το εχω φαει στην Αθηνα..Αν παραγγειλω παιρνω απο ενα σουβλατζιδικο στα Σεπολια,οι ανθρωποι ειναι απαιχτοι, δεν το λεω μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση..

Απο πιτσα..Pizza fan..και προσιτες τιμες και ποιοτητα.

Δημοσ.

Από Περιστέρι παίρναμε από Θράκα. 7/10 φορές μας έφερναν λάθος σουβλάκια, οπότε 7/10 φορές τρώγαμε πολλά σουβλάκια.

Και νομιζα οτι μονο σε εμενα το εκαναν.

2 φορες μ ειχαν φερει λαθος σουβλακια και 1 φορα με λαθος τιμη. Μ τα εφεραν με καπελο 3 ευρω.απλα τραγικοι.

Απο κορυδαλλο πιτα του παππου, και απο αιγαλεω το γευστικο δεν παιζονται.

Ειμαι σταθερος πελατης χρονια τωρα και εθισμενος στο καλαμακι κοτοπουλο τους.

Δημοσ.

Και νομιζα οτι μονο σε εμενα το εκαναν.

2 φορες μ ειχαν φερει λαθος σουβλακια και 1 φορα με λαθος τιμη. Μ τα εφεραν με καπελο 3 ευρω.απλα τραγικοι.

Απο κορυδαλλο πιτα του παππου, και απο αιγαλεω το παραδοσιακο δεν παιζονται.

Ειμαι σταθερος πελατης χρονια τωρα και εθισμενος στο καλαμακι κοτοπουλο τους.

Σε χρέωναν κι αποπάνω??? Σε μας που γινόταν σχεδόν κάθε φορά, μας άφηναν και τα λάθος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...