Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι μασκες πεφτουν στην αποσυμπιεση της καμπινας.. εχουν οξυγονο για 12 λεπτα,αν το αεροπλανο κατεβει πιο χαμηλα το οξυγονο επανερχεται (καπως ετσι θα γλιτωνε και το Helios ) . Πιο αστεια μου φαινονται τα σωσιβια :)

(ξεφτερι με εχει κανει το mayday ) :P

Δημοσ.

Οι πιθανότητες να πέσει το αεροπλάνο είναι απειροελάχιστες. Κάπου θυμάμαι για 1/1.200.000. Είναι με διαφορά ο ασφαλέστερος τρόπος να μετακινηθείς. Εντάξει, αν πέσει μάλλον δεν τη γλιτώνεις, αλλά το να πέσει είναι εξαιρετικά απίθανο. Βεβαίως, όσοι ταξιδεύετε με ΚΤΕΛ και τρένα καλά κάνετε, γιατί είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον μέσα. Εμείς που πετάμε συχνά είμαστε καταστροφή για τον πλανήτη!

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τρομερά ενδιαφέρον, αλλά θυμάμαι μια πτήση από Αμερική για Λονδίνο, όπου κάποια στιγμή σχεδόν στο μισό της απόστασης πάνω από τον Ατλαντικό, μας ανακοινώνει ο πιλότος ότι υπάρχει μια βλάβη και πρέπει να γυρίσουμε πίσω στη Βοστώνη. Μάλιστα είπε ότι παρότι είμαστε εξίσου κοντά στο Λονδίνο, πρέπει να γυρίσουμε πίσω γιατί θα βρούμε συντομότερα ξηρά (προφανώς για το ενδεχόμενο αναγκαστικής προσγείωσης). Δεν συνέβη τίποτα ιδιαίτερο (εκτός από το γεγονός ότι μου πήρε κανένα 24ωρο να φτάσω Λονδίνο τελικά), αλλά όσο να πεις, ένα σχετικό άγχος υπήρχε. Αν και πιο πολύ τρόμαξαν αυτοί που με περίμεναν στο Λονδίνο!

• Like 1
Δημοσ.

Οι μασκες πεφτουν στην αποσυμπιεση της καμπινας.. εχουν οξυγονο για 12 λεπτα,αν το αεροπλανο κατεβει πιο χαμηλα το οξυγονο επανερχεται (καπως ετσι θα γλιτωνε και το Helios ) . Πιο αστεια μου φαινονται τα σωσιβια :)

(ξεφτερι με εχει κανει το mayday ) :P

Αν έχεις κάποια βλάβη στον αέρα οι μάσκες ειναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτώ. Αν είναι να πεθάνω παντως θελω να έχω το μυαλό μου καθαρό. :)

Δημοσ.

Οι πιθανότητες να πέσει το αεροπλάνο είναι απειροελάχιστες. Κάπου θυμάμαι για 1/1.200.000. Είναι με διαφορά ο ασφαλέστερος τρόπος να μετακινηθείς. Εντάξει, αν πέσει μάλλον δεν τη γλιτώνεις, αλλά το να πέσει είναι εξαιρετικά απίθανο. Βεβαίως, όσοι ταξιδεύετε με ΚΤΕΛ και τρένα καλά κάνετε, γιατί είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον μέσα. Εμείς που πετάμε συχνά είμαστε καταστροφή για τον πλανήτη!

Mα αφού το αεροπλάνο θα πετάξει ούτως ή άλλως γιατί εμείς είμαστε καταστροφή για τον πλανήτη; :huh:

Δημοσ.

Αν έχεις κάποια βλάβη στον αέρα οι μάσκες ειναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτώ. Αν είναι να πεθάνω παντως θελω να έχω το μυαλό μου καθαρό. :)

Eγω αν ειναι να πεθανω θελω να εχω το μυαλο μου μεσα στο κεφαλι μου ακεραιο και οχι να το μαζευουν με τα κουταλακια  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Eγω αν ειναι να πεθανω θελω να εχω το μυαλο μου μεσα στο κεφαλι μου ακεραιο και οχι να το μαζευουν με τα κουταλακια :rolleyes:

True dat!

Δημοσ.

Εγώ δεν φοβάμαι ότι θα πεθάνω και τρέμω τα αεροπλάνα.

Φοβάμαι ότι θα δω τον θάνατο να έρχεται και δεν θέλω να βιώσω αυτό το αίσθημα. Ότι η ζωή εδώ τελειώνει δηλαδή.

Αν π.χ. μου λέγαν ότι τα ατυχήματα είναι μια και έξω που λέμε δεν θα φοβόμουν και τόσο πολύ. Φοβάμαι περιστατικά τύπου german wings που θα αισθανθείς ότι ο χρόνος σου τελειώνει, περιστατικά τύπου concorde στο CDG το 2000, περιστατικά τύπου TWA 840 στην Ελλάδα (και ας υπήρξαν μόνο 4 θύματα), περιστατικά τύπου δίδυμων πύργων κλπ

Eγω αν ειναι να πεθανω θελω να εχω το μυαλο μου μεσα στο κεφαλι μου ακεραιο και οχι να το μαζευουν με τα κουταλακια  :rolleyes:

Μην κάνεις το λάθος να δεις τις εικόνες από το helios!!!!

Είναι ο ορισμός μαζεύω με τα κουταλάκια.....

• Like 1
Δημοσ.

όντως..

• Like 1
Δημοσ.

Φοβάμαι ότι θα δω τον θάνατο να έρχεται και δεν θέλω να βιώσω αυτό το αίσθημα. Ότι η ζωή εδώ τελειώνει δηλαδή.

Αν π.χ. μου λέγαν ότι τα ατυχήματα είναι μια και έξω που λέμε δεν θα φοβόμουν και τόσο πολύ. Φοβάμαι περιστατικά τύπου german wings που θα αισθανθείς ότι ο χρόνος σου τελειώνει, περιστατικά τύπου concorde στο CDG το 2000, περιστατικά τύπου TWA 840 στην Ελλάδα (και ας υπήρξαν μόνο 4 θύματα), περιστατικά τύπου δίδυμων πύργων κλπ

Συμφωνω απολυτα..αν το σκεφτεις στην πτηση της Helios ειχαν ολοι ευλογημενο θανατο , γιατι δεν καταλαβε κανεις τιποτα.. (εκτος του αεροσυνοδου ) 

Πιστευω φτανει σε τετοια επιπεδα ο φοβος που μπορει καποιοι να πεθαινουν πριν την πτωση.

Δυστυχως τις εχω δει... και δυστυχως ακομα υπαρχουν στο διαδικτυο!

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα..αν το σκεφτεις στην πτηση της Helios ειχαν ολοι ευλογημενο θανατο , γιατι δεν καταλαβε κανεις τιποτα.. (εκτος του αεροσυνοδου ) 

Πιστευω φτανει σε τετοια επιπεδα ο φοβος που μπορει καποιοι να πεθαινουν πριν την πτωση.

Δεν είναι εξακριβωμένο αν ήταν ζωντανοί ή όχι την ώρα της πρόσκρουσης.

Και επιπλέον ακόμα και αναίσθητοι να ήταν, την αποσυμπίεση μια χαρά θα την αισθάνθηκαν όπως και το τέλος που έρχεται.

Αν είναι να πάω από αεροπλάνο θέλω φάση τενερίφης 1977. Αυτοί ΔΕΝ κατάλαβαν τίποτα :D

Βασικά δεν θέλω να πάω από αεροπλάνο και δεν θα πάω (stated for psycological reasons γιατί την επόμενη φορά που θα πετάξω αν σκέφτομαι την τενερίφη θα πάθω καρδιακό πριν τροχοδρομήσει).

Αν πιστέψουμε το ABC News (και άλλα ειδησεογραφικά) το 95% των ατυχημάτων έχουν επιζώντες.

Ως ατύχημα μπορεί να λογιστεί και ένα απλό runway overrun....χαίρω πολύ.

Δημοσ.

Τουλαχιστον ειναι καπως παρηγορο το οτι ειναι ενας γρηγορος θανατος..με την προσκρουση δλδ γινεσαι κρεμα καραμελε  :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...