GiwrgosP- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι τριτη λυκειου και τωρα που περασαν τα χριστουγεννα απο οσο ακουω πεφτει αρκετο διαβασμα. Νιωθω ομως συχνα κουρασμενος και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα. Θα βοηθουσε να επαιρνα βιταμινες η τιποτα τετοιο; Ειναι ασφαλης μεθοδος ενισχυσης του οργανισμου; Υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη ωστε να νιωθω πιο ξεκουραστος και δυνατος (περα απο κανονικο υπνο και υπνο τα μεσημερια που μαλλον αποτελει πολυτελεια για μαθητη τριτης λυκειου..);
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αμφεταμίνες? Το εχω στα υπόψιν αν συνεχισω ετσι Τωρα σοβαρα, υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να νιωθω πιο ξεκουραστος και να ενδυναμωσω τον οργανισμο; tonotil κ.λπ? Σε κατι τετοιο αναφερομαι αλλα δεν ξερω μηπως ολα αυτα ειναι σκετη διαφημιση...
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πάρε ένα κουτί και δοκίμασε. Το πολύ πολύ να μη σε βοηθήσουν!
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πάρε ένα κουτί και δοκίμασε. Το πολύ πολύ να μη σε βοηθήσουν! Ειναι και αυτο μια αποψη. Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να με βλαψουν τετοια πραγματα ετσι; Επισης ειναι κανεις που να το εχει εφαρμοσει και να εχει δει βελτιωση;
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ειναι και αυτο μια αποψη. Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να με βλαψουν τετοια πραγματα ετσι; Επισης ειναι κανεις που να το εχει εφαρμοσει και να εχει δει βελτιωση; Γιατρός δεν είμαι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να σε βλάψουν. Εγώ παίρνω κατά καιρούς καμιά βιταμίνη c ή καμιά πολυβιταμίνη και έχω την εντύπωση ότι βοηθάνε. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό!
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γιατρός δεν είμαι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να σε βλάψουν. Εγώ παίρνω κατά καιρούς καμιά βιταμίνη c ή καμιά πολυβιταμίνη και έχω την εντύπωση ότι βοηθάνε. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό! Θα το δοκιμασω λοιπον.
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θα το δοκιμασω λοιπον. Καλά περίμενε και καμιά άλλη άποψη, μη σε πάρω και στο λαιμό μου! Και καλή επιτυχία να έχεις!
splashboogie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γεια σου νεαρε. Από όταν έδωσα πανελλήνιες, μέχρι και τώρα που έγινα καθηγητής μια είναι ή συμβουλή ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΨΟΦΟ ΥΠΝΟ. ΥΠΝΟ 8 ΩΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (βλακειες του στυλ δεν τις χρειάζομαι, δεν προλάβαινε είναι απλό ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΚΑΘ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ). διατροφή πολύ σημαντική 5 με 6 μικρά γεύματα. Sos λίγη μαύρη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, βοηθάνε στην συγκέντρωση. Αν πάρεις συμπλήρωμα (αν τρως σωστά είναι Περίτο) πάρε ωμέγα 3 που είναι και ακριβές οι τροφές που το περιέχουν.
Ishmael Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 1. Πόσες ώρες κοιμάσαι σε μια τυπική νύχτα; Νιώθεις ότι κοιμήθηκες αρκετά όταν ξυπνάς; 2. Τι τρως σε μια τυπική μέρα;
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γεια σου νεαρε. Από όταν έδωσα πανελλήνιες, μέχρι και τώρα που έγινα καθηγητής μια είναι ή συμβουλή ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΨΟΦΟ ΥΠΝΟ. ΥΠΝΟ 8 ΩΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (βλακειες του στυλ δεν τις χρειάζομαι, δεν προλάβαινε είναι απλό ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΚΑΘ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ). διατροφή πολύ σημαντική 5 με 6 μικρά γεύματα. Sos λίγη μαύρη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, βοηθάνε στην συγκέντρωση. Αν πάρεις συμπλήρωμα (αν τρως σωστά είναι Περίτο) πάρε ωμέγα 3 που είναι και ακριβές οι τροφές που το περιέχουν. Ευχαριστω για τις συμβουλες! 1. Πόσες ώρες κοιμάσαι σε μια τυπική νύχτα; Νιώθεις ότι κοιμήθηκες αρκετά όταν ξυπνάς; 2. Τι τρως σε μια τυπική μέρα; Τυπικη νυχτα 6 ωρες και κατι. Σε καλες περιπτωσεις 7 ωρες και κατι. Στην καθημερινοτητα τρωω στο σχολειο κατα βαση ενα κρουασαν με σοκολατα μαυρη, μεσημεριανο ο,τι εχει στο σπιτι (κρεας, ψαρια, φασολια και γενικα σπιτικα φαγητα χωρις να λειπει κατι απο το μενου) και μετα αν τσιμπήσω κανενα snack και τελος το βραδυ 10 η ωρα που τελειωνω με μαθηματα φροντιστηρια και τετοια παλι οτι ειχε το μεσημερι (τις περισσοτερες φορες).
Ison_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη ωστε να νιωθω πιο ξεκουραστος και δυνατος (περα απο κανονικο υπνο και υπνο τα μεσημερια που μαλλον αποτελει πολυτελεια για μαθητη τριτης λυκειου..); Δεν είναι πολυτέλεια ο ύπνος. Μάλλον δεν το έχεις εφαρμόσει, γι' αυτό είσαι κουρασμένος. Αν δεν προλαβαίνεις, κόψε από άλλες δραστηριότητες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μελέτη-ύπνος-μελέτη-ύπνος. Θα αφιερώνεις 9 ώρες (λόγω ηλικίας και φόρτου εργσίας) σε βραδινό ποιοτικό ύπνο. Τη σωστή διατροφή.τη θεωρώ δεδομένη. 1
eliasjuve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ κι εγώ για τον ύπνο. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το πότε κοιμάσαι. Ο καλύτερος ύπνος γίνεται 22:00-4:00. Προσπάθησε να κοιμάσαι το αργότερο πριν τις 24:00 και θα δεις μεγάλη διαφορά. Ξηρούς καρπούς (ναι και πασατέμπο-ηλιόσπορο) και ψάρια όπως ειπώθηκε παραπάνω για ω3 λιπαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα