EnglishSpeaking Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στη Σουηδία έχουν φεμινισμό και πολύ φουσταριό πάντως.. να ξέρετε γιατί αρέσει πολύ σε ορισμένους.. ειδικά της πλουτοκρατίας.. χο χο χο
Flaoutistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 και νομίζω πρέπει γενικότερα να το σκεφτόμαστε πιο σφαιρικά το θέμα και να αναλογιζόμαστε παραμέτρους όπως το κλίμα, το κράτος, οι υποδομές, οι άνθρωποι κτλ. Εγώ πχ αν έφευγα και δεν είχα σχέση θα ήθελα να μαι σε ένα μέρος που να πίστευα ότι είχα πιθανότητες να βρω ένα καλό ταίρι μου.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σταματηστε να ταϊζετε το τρολλ ρε παιδια. Εδω στο αλλο θεμα που ειχε ανοιξει δεν ηξερε που ειναι το Μοναχο και ελεγε οτι στην Ευρωπη επειδη εισαι ξενος σε φτυνουν. Αφηστε τον να παιε Αυστραλια, Νεα Ζηλανδια, Βανουατου, Σαμοα και οπου αλλου του καυλωσει. 1
EnglishSpeaking Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θα πάρω αύριο τηλέφωνο 210-6705500 την πρεσβεία του Ισραήλ για τη βίζα και θα ψάξω δουλειά στις εταιρίες τους γιατί ψάχνουν ΙΤ/τελεκομ.. τα αμερικανο-εβραϊκά λόμπυ είναι πανίσχυρα.. άμα ήμουν πλούσιος θα έκανα αίτηση να με κάνουν και μασώνο.. θα βοηθούσε πιστεύω την καριέρα μου..
Lanike71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 και νομίζω πρέπει γενικότερα να το σκεφτόμαστε πιο σφαιρικά το θέμα και να αναλογιζόμαστε παραμέτρους όπως το κλίμα, το κράτος, οι υποδομές, οι άνθρωποι κτλ. Εγώ πχ αν έφευγα και δεν είχα σχέση θα ήθελα να μαι σε ένα μέρος που να πίστευα ότι είχα πιθανότητες να βρω ένα καλό ταίρι μου. Flaoutista, αν τσεκάρεις το κλίμα, μάλλον δεν έχεις ανάγκη μετανάστευσης. Μείνε εδώ καλύτερα. Αν όμως έχεις βαρεθεί όλα τα κακά της Ελλαδάρας, φεύγεις και ας πας στους -40 Κελσίου.
splashboogie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εννοουσα αν ξερει καποιον ή πχ ποιο γραφειο χρησιμοποιησε ο ίδιος ... κλπ. ΓΙΑ Στοκχολμη Λοιπόν άκου first hand δύσκολα θα βρεις (δλδ να μισθωσεις εσύ το σπίτι από την εταιρία). Οπότε να υπογράψεις συμβολαιο (παιζει κάποιος πονηρός να σου πει για μισθωση κάτω από το χαλί ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ). Να πληρώνεις ΠΑΝΤΑ μέσω τράπεζας. Αν πας για σπουδες το πανεπηστίμιο σου θα σε βοηθήσει πολύ να ξέρεις. Να αποφύγεις προκαταβολή. Η σουιδία είναι από τα πιο ΔΥΣΚΟΛΑ μέρη να βρεις σπίτι- θα πας ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ σε συγκατίκοιση. Να πας να δεις το χώρο (κατάσταση καθαριότητα και συγκάτοικο). Οι εταιρίες από πόλη σε πόλη αλλάζουν, θα βρεις εκέι ποιες είναι ομως ξανα λέω second hand σπίτια θα σου δείξει η εταιρία και μην αγχοθεις (εκτός αν Στοκχχολμ και Ουπσαλα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που δεν το νομίζει ούτε αυτός ούτε εγώ.)
bedazzled Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στη Σουηδία έχουν φεμινισμό και πολύ φουσταριό πάντως.. να ξέρετε γιατί αρέσει πολύ σε ορισμένους.. ειδικά της πλουτοκρατίας.. χο χο χο More gays = more women for str8 guys? Win-win.
Laurelien Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ για την Κένυα. Επίσης εκεί γίνονται πολλά field words στα πλαίσια αξιόλογων ερευνητικών προγραμμάτων διακεκριμένων πανεπιστημίων. Ειδικά για μεσογειακής καταγωγής κοπέλες είναι εξαιρετική περίπτωση, γιατί είναι ιδιαίτερα αρεστές στους Κενυάτες. Θα δέχεστε 9-10 προτάσεις γάμου τη μέρα. Χορεύουν για πάρτυ τους: Θα δεχομαστε 10 προτασεις γαμου την ημερα στην Κενυα... Αυτο το ειπες για να ΜΗΝ παμε φανταζομαι.
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θα πάρω αύριο τηλέφωνο 210-6705500 την πρεσβεία του Ισραήλ για τη βίζα και θα ψάξω δουλειά στις εταιρίες τους γιατί ψάχνουν ΙΤ/τελεκομ.. τα αμερικανο-εβραϊκά λόμπυ είναι πανίσχυρα.. άμα ήμουν πλούσιος θα έκανα αίτηση να με κάνουν και μασώνο.. θα βοηθούσε πιστεύω την καριέρα μου.. Μασωνος γεννιεσαι δεν γινεσαι γατακι...
Alithinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Άκου τι έχει να πει για αυτό ο Τάκης από την Αυστραλία.. https://www.facebook.com/442123012663269/videos/451706688371568/ 1
EnglishSpeaking Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν οι Ελληνες είμασταν πολιτισμένος λαός και προκομένος δέν θα χρεωκοπούσαμε κάθε 30 χρονια να φεύγουμε μετανάστες.. αυτό που λέμε ελληνικό έθνος δέν υπάρχει.. ενα μάτσο βαλκανικά γίδια είμαστε αγνώστου προελεύσεως.. ας μήν είχαμε τα νησιά και τους εφοπλιστές και θα σου έλεγα εγώ τί θα ήταν η Ελλάδα.. αυτό που έχω παρατηρήσει όμως στα suceess story που διαβάζω είναι ότι η ελληνική πλουτοκρατία που πιάστηκε στα ξένα δέν έχει επιχειρήσεις να στείλουμε κανα βιογραφικό.. δέν παράγει τίποτε.. πχ στην Αυστραλία που είναι το θέμα μας... ακίνητα αγοράζουν και ακίνητα πολυτελείας νοικιάζουν.. ένας πλούσιος κατάφερε να φτιάξει πετυχημένη εταιρία πληροφορικής και την πήγε στην Ελβετία!.. όπως έχουμε και τους εφοπλιστές στην Ελλάδα που είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο.. ναυπηγούνε καράβια.. πουλάνε καράβια και δουλεύουν με φιλιππινέζους! στο τουρισμό τα ίδια.. φέρνουν τουρίστες, τα μαζεύουν και δέν παίρνουν ένα ελληνα εργαζόμενο.. Πάντως για το Ισραηλ ψάχτε το!!! ζητάνε ΙΤ και τέλεκομ αλλά πρέπει να είσαι καλος... με αγγλικά δουλεύουν όλοι.. αμα τους πούμε ότι θέλουμε να μάθουμε εβραϊκά και να ασπαστούμε τον ιουδαισμό πιστεύω να μας παρουν.. Αυτό που δέν μου άρεσε είναι ότι άμα θές να παντρευτείς Εβραία δεν σε εγκρίνουν για να μην "λερωθεί η φυλή"??? και οι Εβράιες είναι όλοι κορμάρες.. έτσι? Άκου τι έχει να πει για αυτό ο Τάκης από την Αυστραλία.. https://www.facebook.com/442123012663269/videos/451706688371568/ μια χαρά τα λέει ο Τάκης.. τον πιστεύω..
testtesttest Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στη Σουηδία έχουν φεμινισμό και πολύ φουσταριό πάντως.. ενα μάτσο βαλκανικά γίδια είμαστε αγνώστου προελεύσεως.. οh the irony. 2
NT1G Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν οι Ελληνες είμασταν πολιτισμένος λαός και προκομένος δέν θα χρεωκοπούσαμε κάθε 30 χρονια να φεύγουμε μετανάστες.. αυτό που λέμε ελληνικό έθνος δέν υπάρχει.. ενα μάτσο βαλκανικά γίδια είμαστε αγνώστου προελεύσεως.. ας μήν είχαμε τα νησιά και τους εφοπλιστές και θα σου έλεγα εγώ τί θα ήταν η Ελλάδα.. αυτό που έχω παρατηρήσει όμως στα suceess story που διαβάζω είναι ότι η ελληνική πλουτοκρατία που πιάστηκε στα ξένα δέν έχει επιχειρήσεις να στείλουμε κανα βιογραφικό.. δέν παράγει τίποτε.. πχ στην Αυστραλία που είναι το θέμα μας... ακίνητα αγοράζουν και ακίνητα πολυτελείας νοικιάζουν.. ένας πλούσιος κατάφερε να φτιάξει πετυχημένη εταιρία πληροφορικής και την πήγε στην Ελβετία!.. όπως έχουμε και τους εφοπλιστές στην Ελλάδα που είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο.. ναυπηγούνε καράβια.. πουλάνε καράβια και δουλεύουν με φιλιππινέζους! στο τουρισμό τα ίδια.. φέρνουν τουρίστες, τα μαζεύουν και δέν παίρνουν ένα ελληνα εργαζόμενο.. Πάντως για το Ισραηλ ψάχτε το!!! ζητάνε ΙΤ και τέλεκομ αλλά πρέπει να είσαι καλος... με αγγλικά δουλεύουν όλοι.. αμα τους πούμε ότι θέλουμε να μάθουμε εβραϊκά και να ασπαστούμε τον ιουδαισμό πιστεύω να μας παρουν.. Αυτό που δέν μου άρεσε είναι ότι άμα θές να παντρευτείς Εβραία δεν σε εγκρίνουν για να μην "λερωθεί η φυλή"??? και οι Εβράιες είναι όλοι κορμάρες.. έτσι? 3/10
EnglishSpeaking Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στη Σουηδία έχουν φεμινισμό και πολύ φουσταριό πάντως.. να ξέρετε γιατί αρέσει πολύ σε ορισμένους.. ειδικά της πλουτοκρατίας.. χο χο χο Για να μην παρεξηγηθώ δέν έχω τίποτε με τους/τις ομοφυλόφιλους.. απλώς το καταθέτω.. και ο Alan Turing ομοφυλόφιλος ήταν..
splashboogie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Για να μην παρεξηγηθώ δέν έχω τίποτε με τους/τις ομοφυλόφιλους.. απλώς το καταθέτω.. και ο Alan Turing ομοφυλόφιλος ήταν.. και αραζατε για μπύρες πριν σπάσει το enigma?? Τι εννοεις? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις