funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει τρόπος καταγγελίας για μη έκδοση απόδειξης από επαγγελματία? Είναι 2η συνεχόμενη φορά που μου το κάνει. Στην ερώτηση γιατί δεν ζήτησα η απάντηση είναι πως το ξέχασα γιατί εκείνη την ώρα είχα στο μυαλό μου σοβαρά πράματα για την δουλειά που μου έκανε (γιατρός είναι) και το θυμήθηκα όταν έφυγα. Επίσης στην ίδια ερώτηση απαντώ και πως σε κάποιον με αυτή την τακτική (γιατί απ ότι φαίνεται είναι τακτική) δεν πρέπει να του το θυμίζουν οι πελάτες κάθε φορά να κόψει απόδειξη και όποτε του το θυμίζουν να το κάνει. Είναι υποχρέωση του επαγγελματία να το θυμηθεί, όχι του πελάτη να το θυμίζει σε αυτούς που υποτίθεται πως το ξεχνάνε. Δεν θέλω όμως να βγούμε offtopic και θέλω απλά να μάθω αν μπορώ να κάνω κάποια επώνυμη καταγγελία με σχετικά εύκολο τρόπο. 1
funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 1517 Και τι γίνεται εκεί? Λέω τι έγινε επώνυμα και μετά γίνεται κάτι συγκεκριμένο ή δεν ασχολείται κανείς?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αποδεικνύεται απο κάπου οτι πήγες στο γιατρό την τάδε μέρα και ωρα που καταγγέλλεις οτι δεν κόπηκε απόδειξη?
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ειλικρινά απορώ με αυτούς τους 'Επαγγελματίες' !!!!Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε έναν άγνωστο μπορούν να λειτουργούν με αυτον τον τροπο! στην δικια σου περιπτωση δεν ξέρω τι παίζει μιας και είναι δεύτερη φορά, μπορεί να είσαστε γνωστοί , μπορεί να του ζήτησες την πρώτη φορά να σου κάνει καλύτερη τιμή κτλ, εμένα όμως δεν μπορώ να φανταστώ να πάω σε γιατρό και να μην μου κόψει απόδειξη, να τα πάρει μαύρα! Έτσι πληροφοριακά σου λέω να ξέρεις πως το αδίκημα είναι αυτόφωρο, τον πας μέσα επί τόπου δηλαδή.. Επίσης ~μην παρεξηγηθείς ρε φαν~ αλλά αλήθεια απορώ, υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τα βασικά ρε φίλε??Δεν ξέρεις ότι έξω από το ιατρείο όταν δεν σου έδωσε απόδειξη αν ήθελες έπαιρνες τηλ την αστυνομία και θα ερχόντουσαν να τον πάρουν μέσα?? Αν σε μηνύσει ότι λες ψέμματα στο δικαστήριο θα τον φάει και για ψεύδη κατάμήνυση! (έτσι και λες αλήθεια βέβαια, θα αποδειχτεί μην ανησυχείς) Στέλνεις μήνυμα και ρωτάς τι να κάνεις? Γι αυτό μας βρίσκουν και μας γλεντάνε! Τι να πω..
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όλα αυτά φυσικά ΕΑΝ καταφέρεις να αποδείξεις οτι πλήρωσες και δεν πήρες την απόδειξη, κόντρα στον ιδιώτη που (πιθανόν) θα επικαλεστεί -ας πούμε- το οτι δεν έδωσες χρήματα άρα και εκείνος δεν σου έδωσε την απόδειξη.Το βάρος της απόδειξης το έχεις εσύ, να θυμάσαι.Το παραπάνω ισχύει και αν καλέσεις την αστυνομία που λέει ο Mau-Maus. 2
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κοίταξε να δεις όμως , αν είναι να μας γ#@%^ε και εμείς να φοβόμαστε να το καταγγείλουμε τότε καλύτερα να αποσυρθούμε απο αυτην την ζωή ! μην θεωρείτε τους δικαστές και τους εισαγγελείς μαλάκες ! ενας που λεει αλήθεια δεν εχει τιποτα να φοβηθεί στο δικαστήριο ... 2
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μαν εγώ δεν είπα να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και να μην κάνει τίποτα Aπλά λέω ότι υπάρχουν "παραθυράκια" με μεγαλύτερο θύμα τον καταναλωτή. Ζητώ συγνώμη εάν δεν έγινα κατανοητός. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ολα οκ φίλε , δεν λεω για σένα γενικότερα μίλησα ! όταν έχετε δίκιο μην φοβόσαστε τίποτα , να φοβάται ο απατεώνας όχι ο έντιμος πολίτης .,..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κοίταξε να δεις όμως , αν είναι να μας γ#@%^ε και εμείς να φοβόμαστε να το καταγγείλουμε τότε καλύτερα να αποσυρθούμε απο αυτην την ζωή ! μην θεωρείτε τους δικαστές και τους εισαγγελείς μαλάκες ! ενας που λεει αλήθεια δεν εχει τιποτα να φοβηθεί στο δικαστήριο ... Δεν ειναι θεμα να φοβασαι να το καταγγειλεις, ειναι θεμα να αποδειξεις οτι οντως πληρωσες. Γιατι ειναι πολυ σοβαρο, ο φιλος εχει δικιο αλλα αν στηριζονταν στο ΣΔΟΕ στο λογο του καθενος μας χωρις αποδειξεις, τοτε θα μπορουσες οποιον δεν γουσταρες να του κανεις καταγγελια οτι φοροδιαφευγει και να βρει το μπελα του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Για αυτό το λόγο υπάρχει το Ταμείο, αποδείξεις,παραστατικά κτλ ώστε να μπορούν να ελέγξουν τι και πώς
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι θεμα να φοβασαι να το καταγγειλεις, ειναι θεμα να αποδειξεις οτι οντως πληρωσες. Γιατι ειναι πολυ σοβαρο, ο φιλος εχει δικιο αλλα αν στηριζονταν στο ΣΔΟΕ στο λογο του καθενος μας χωρις αποδειξεις, τοτε θα μπορουσες οποιον δεν γουσταρες να του κανεις καταγγελια οτι φοροδιαφευγει και να βρει το μπελα του. Φιλε ακου δεν ειναι θεμα σδοε ουτε βασίζεται στον λογο κανενός ! έστειλα μήνυμα να πω στον ts που δεν ξερει , -και να ξέρετε όλοι σας- οτι το αδίκημα ειναι αυτόφωρο , δεν παίρνεις καμία σδοε τηλ την αστυνομία παίρνεις κ έρχονται και τοξν μαζεύουν! αν σε αμφισβητήσει (ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ) αυτο θα αποδειχτεί στο δικαστήριο , ειτε απο τα τηλ που κανόνισες το ραντεβού , ειτε απο χιλια δυο αλλα πράγματα , σας ξαναλέω δεν είναι οι δικάστες μαλάκες θα βρουν ποιος λεει αλήθεια και ποιος όχι .. εν ολίγοις για να μην το κουράζουμε , η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ''... Δεν θέλω όμως να βγούμε offtopic και θέλω απλά να μάθω αν μπορώ να κάνω κάποια επώνυμη καταγγελία με σχετικά εύκολο τρόπο.'' ειναι μονο μια .. στην αστυνομία ! τέλος ! επίσης να ξέρετε οτι το αυτόφωρο ισχύει μέχρι της 12 τα μεσάνυχτα της επομένης, απο την μερα που έγινε το αδίκημα ..
funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αποδεικνύεται απο κάπου οτι πήγες στο γιατρό την τάδε μέρα και ωρα που καταγγέλλεις οτι δεν κόπηκε απόδειξη? Αποδεικνύεται ότι πήγα γιατί μου έδωσε συνταγή. Ειλικρινά απορώ με αυτούς τους 'Επαγγελματίες' !!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε έναν άγνωστο μπορούν να λειτουργούν με αυτον τον τροπο! στην δικια σου περιπτωση δεν ξέρω τι παίζει μιας και είναι δεύτερη φορά, μπορεί να είσαστε γνωστοί , μπορεί να του ζήτησες την πρώτη φορά να σου κάνει καλύτερη τιμή κτλ, εμένα όμως δεν μπορώ να φανταστώ να πάω σε γιατρό και να μην μου κόψει απόδειξη, να τα πάρει μαύρα! Έτσι πληροφοριακά σου λέω να ξέρεις πως το αδίκημα είναι αυτόφωρο, τον πας μέσα επί τόπου δηλαδή.. Επίσης ~μην παρεξηγηθείς ρε φαν~ αλλά αλήθεια απορώ, υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τα βασικά ρε φίλε?? Δεν ξέρεις ότι έξω από το ιατρείο όταν δεν σου έδωσε απόδειξη αν ήθελες έπαιρνες τηλ την αστυνομία και θα ερχόντουσαν να τον πάρουν μέσα?? Αν σε μηνύσει ότι λες ψέμματα στο δικαστήριο θα τον φάει και για ψεύδη κατάμήνυση! (έτσι και λες αλήθεια βέβαια, θα αποδειχτεί μην ανησυχείς) Στέλνεις μήνυμα και ρωτάς τι να κάνεις? Γι αυτό μας βρίσκουν και μας γλεντάνε! Τι να πω.. Δεν με ξέρει ούτε γνωστός είναι ούτε συμφωνία κάναμε. Αυτόφορω χωρίς να αποδείξω πως δεν έδωσε απόδειξη? Αν έλεγε ότι δεν τον πλήρωνα? Με μια σκέτη κατηγορία μπαγλαρώνουν κάποιον? Όλα αυτά φυσικά ΕΑΝ καταφέρεις να αποδείξεις οτι πλήρωσες και δεν πήρες την απόδειξη, κόντρα στον ιδιώτη που (πιθανόν) θα επικαλεστεί -ας πούμε- το οτι δεν έδωσες χρήματα άρα και εκείνος δεν σου έδωσε την απόδειξη. Το βάρος της απόδειξης το έχεις εσύ, να θυμάσαι. Το παραπάνω ισχύει και αν καλέσεις την αστυνομία που λέει ο Mau-Maus. Ναι, αυτό λέω κι εγώ. Πώς μπορώ να αποδείξω ότι του έδωσα τα χρήματα? Γιατί το ότι πήγα και δεν πήρα απόδειξη αποδεικνύονται. Σου έδωσε κάποια συνταγή; Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα