Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους,

Εχω μια απλη ερώτηση. Πως θα ονομάζατε τον τίτλο κατω απο τον οποίον θα βάζατε την προυπηρεσία της θητείας στον στρατό?

Δεν μπορεί να θεωρηθεί "επαγγελαμτική εμπειρία". Ποιον catchy τιτλο θα βαζατε για αυτη την ενότητα?

thanks!

Δημοσ.

Το φίδιασμα δεν είναι επαγγελματική εμπειρία. Αυτός που θα το διαβάσει ξέρει. Γράψε απλά ότι οι υποχρεώσεις είναι εκπληρωμένες με χρονολογία.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει απλώς μια υποσημείωση "Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες" και τίποτα άλλο. Το έχω βάλει στο τέλος μαζί με το δίπλωμα αυτοκινήτου.

• Like 3
Δημοσ.

Εμπειρία να τον βάλεις μόνο αν είχε σχέση με το αντικείμενό σου π.χ φίλος μου που είχε τελειώσει ΙΕΚ ψυκτικός ήταν συντηρητής κλιματιστικών στην μονάδα και το έβαλε.

Κατά τα άλλα, βάλε μια γραμμή στο βιογραφικού, κατά προτίμηση στο κάτω μέρος και γράψε "στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες".

Δημοσ.

αν είχες ειδικότητα σχετική με το αντικείμενο θα το βάλεις και μάλιστα αναλυτικά.  όταν ήμουν μέσα εγώ ζητούσαν μέχρι και βεβαίωση ότι υπηρέτησαν ως υδραυλικοι, οδηγοί κλπ

• Moderators
Δημοσ.

εγω που ημουν κατι σαν System Administrator, τεχνικος δικτυου και υπολογιστων του στρατοπεδου το εχω βαλει κανονικα στο βιογραφικο

Δημοσ.

εγω που ημουν κατι σαν System Administrator, τεχνικος δικτυου και υπολογιστων του στρατοπεδου το εχω βαλει κανονικα στο βιογραφικο

Και για το εξωτερικο μπορει να χε και βαρυτητα...Στρατος λενε, μεγαλη υποθεση...Για εδω χλωμο το βλεπω! :)

Δημοσ.

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.. στο Αλλες Πληροφορίες πάει.. οπουδήποτε αλλού είναι ΜΕΙΟΝ και δίνεις την εντύπωση ότι είσαι τεμπέλης..

Δημοσ.

Αν δεν ήσουν στο κυσεα ή κάνα στρατηγείο τι είδους δίκτυο είχατε στο στρατόπεδο;
Δημοσ.

Στα εξωτερικά ψαρώνουν, εάν έκανες κάτι σχετικό με την δουλειά σου πάντα, και έτσι βάλτο στην έξτρα εμπειρία.

Στην Ελλάδα όλοι ξέρουν ότι 95% έπεσε φίδιασμα, έτσι απλά βάλε ότι εκπλήρωσες την στρατιωτική σου θητεία...

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ειχα βαλει πως εχω εκπληρωσει τη θητεια και σε παρενθεση το οτι ημουν προεδρικη φρουρα μπας και ψαρωσει κανενας που διαβαζε το βιογραφικο :lol:

Δημοσ.

Εγω ειχα βαλει πως εχω εκπληρωσει τη θητεια και σε παρενθεση το οτι ημουν προεδρικη φρουρα μπας και ψαρωσει κανενας που διαβαζε το βιογραφικο :lol:

Κανένας πρόεδρος και σε προτιμήσει λόγω εμπειρίας ας πούμε! :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κανένας πρόεδρος και σε προτιμήσει λόγω εμπειρίας ας πούμε! :D

Εχω διαπιστωσει πως αρκετοι ψαρωνουν με αυτο οταν αναφερεται. Eιναι επειδη δεν ξερουν την παρωδια γυρω απο ολο αυτο  :lol:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...