Dark_Sage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γεια χαρα σε όλους, Εχω μια απλη ερώτηση. Πως θα ονομάζατε τον τίτλο κατω απο τον οποίον θα βάζατε την προυπηρεσία της θητείας στον στρατό? Δεν μπορεί να θεωρηθεί "επαγγελαμτική εμπειρία". Ποιον catchy τιτλο θα βαζατε για αυτη την ενότητα? thanks!
CtrlFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το φίδιασμα δεν είναι επαγγελματική εμπειρία. Αυτός που θα το διαβάσει ξέρει. Γράψε απλά ότι οι υποχρεώσεις είναι εκπληρωμένες με χρονολογία. 1
gokuthelegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω βάλει απλώς μια υποσημείωση "Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες" και τίποτα άλλο. Το έχω βάλει στο τέλος μαζί με το δίπλωμα αυτοκινήτου. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εμπειρία να τον βάλεις μόνο αν είχε σχέση με το αντικείμενό σου π.χ φίλος μου που είχε τελειώσει ΙΕΚ ψυκτικός ήταν συντηρητής κλιματιστικών στην μονάδα και το έβαλε. Κατά τα άλλα, βάλε μια γραμμή στο βιογραφικού, κατά προτίμηση στο κάτω μέρος και γράψε "στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες".
ParhsG Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ λέω να μη το βάλεις καν πάντως εκτος να θες να γεμίσεις γραμμες.
mylo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αν είχες ειδικότητα σχετική με το αντικείμενο θα το βάλεις και μάλιστα αναλυτικά. όταν ήμουν μέσα εγώ ζητούσαν μέχρι και βεβαίωση ότι υπηρέτησαν ως υδραυλικοι, οδηγοί κλπ
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εγω που ημουν κατι σαν System Administrator, τεχνικος δικτυου και υπολογιστων του στρατοπεδου το εχω βαλει κανονικα στο βιογραφικο
4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εγω που ημουν κατι σαν System Administrator, τεχνικος δικτυου και υπολογιστων του στρατοπεδου το εχω βαλει κανονικα στο βιογραφικο Και για το εξωτερικο μπορει να χε και βαρυτητα...Στρατος λενε, μεγαλη υποθεση...Για εδω χλωμο το βλεπω!
EnglishSpeaking Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.. στο Αλλες Πληροφορίες πάει.. οπουδήποτε αλλού είναι ΜΕΙΟΝ και δίνεις την εντύπωση ότι είσαι τεμπέλης..
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ανάλογα με το ΤΙ έκανες στο στρατό πάντα
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εγω που ημουν κατι σαν System Administrator, τεχνικος δικτυου και υπολογιστων του στρατοπεδου το εχω βαλει κανονικα στο βιογραφικοΑν δεν ήσουν στο κυσεα ή κάνα στρατηγείο τι είδους δίκτυο είχατε στο στρατόπεδο;
LongTom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στα εξωτερικά ψαρώνουν, εάν έκανες κάτι σχετικό με την δουλειά σου πάντα, και έτσι βάλτο στην έξτρα εμπειρία. Στην Ελλάδα όλοι ξέρουν ότι 95% έπεσε φίδιασμα, έτσι απλά βάλε ότι εκπλήρωσες την στρατιωτική σου θητεία...
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειχα βαλει πως εχω εκπληρωσει τη θητεια και σε παρενθεση το οτι ημουν προεδρικη φρουρα μπας και ψαρωσει κανενας που διαβαζε το βιογραφικο
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειχα βαλει πως εχω εκπληρωσει τη θητεια και σε παρενθεση το οτι ημουν προεδρικη φρουρα μπας και ψαρωσει κανενας που διαβαζε το βιογραφικο Κανένας πρόεδρος και σε προτιμήσει λόγω εμπειρίας ας πούμε! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κανένας πρόεδρος και σε προτιμήσει λόγω εμπειρίας ας πούμε! Εχω διαπιστωσει πως αρκετοι ψαρωνουν με αυτο οταν αναφερεται. Eιναι επειδη δεν ξερουν την παρωδια γυρω απο ολο αυτο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα