Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω που ημουν κατι σαν System Administrator, τεχνικος δικτυου και υπολογιστων του στρατοπεδου το εχω βαλει κανονικα στο βιογραφικο

σε ποια ενότητα, με ποιον τίτλο το εχεις γράψει αυτο το κομματι που αφορά αυτη σου την εμπειρία στο στρατό?

Παιδια, γενικα μεχρι στιγμης σας ευχαριστω για τα σχόλια αλλα κανεις δεν μου εχει απαντήσει περι ενότητας που θα πρεπει να μπει ο στρατός στην περίπτωση που εχω να γράψω κατι

Δημοσ.

σε ποια ενότητα, με ποιον τίτλο το εχεις γράψει αυτο το κομματι που αφορά αυτη σου την εμπειρία στο στρατό?

Παιδια, γενικα μεχρι στιγμης σας ευχαριστω για τα σχόλια αλλα κανεις δεν μου εχει απαντήσει περι ενότητας που θα πρεπει να μπει ο στρατός στην περίπτωση που εχω να γράψω κατι

Αν έκανες όντως δουλειά, σοβαρή δουλειά εννοείται και όχι σκοπιές και άλλες τέτοιες βλακειούλες, μπορείς να το βάλεις στον τομέα με τις υπόλοιπες δουλειές που έκανες. Επίσης θα πρέπει να το αποδείξεις ότι δούλεψες όπως θα έπρεπε να αποδείξεις και ότι δούλεψες και στις υπόλοιπες δουλειές. Σημειώνω ότι τον εργοδότη δεν τον νοιάζει αν έκανες σκοπιές, οπότε αν δεν έκανες κάτι συγκεκριμένο και απλώς έκανες την θητεία του τότε απλώς δηλώνεις ότι εκπλήρωσες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και τίποτα άλλο.

• Moderators
Δημοσ.

σαν προυπηρεσια κανονικα εφοσον ητασν στο αντικειμενο μου

Δημοσ.

Αν είναι σαν την περίπτωση που λέει ο Spect βάλτο κανονικά στην προϋπηρεσία στη χρονολογική του σειρά. Βάλε και μια σημείωση ότι τις αρμοδιότητες αυτές τις είχες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σου θητείας.

Δημοσ.

εγω το βαζω στις γενικες πληροφοριες ως στρατιωτικες υποχρεωσεις εκπληρωμενες (δε νομιζω να νοιαζεται κανεις που εκανα 1 μηνα εκπαιδευση της πλακας ως αρτοποιος και πηρα ενα χαρτακι-πιστοποιηση ΚΕΚ του στρατου :P ) .Τωρα αν ειχε καποιος αρμοδιοτητες καλο θα ηταν να της βαλει οπως ειπε ο Ζιο10 .. πχ ενας γνωστος μου ειχε βαλει οτι ηταν μαγειρας της λεσχης αξιωματικων ενω φιλος μου ΔΕΑ εχει βαλει πως ειχε και καλα καθηκοντα επιβλεψης αποθηκης, κατι με τον ορχο οχηματων επισης,και τετοιες χαζομαρες... γενικα οτι ειχε ευθυνες   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...