Προς το περιεχόμενο

Ταχίνι, περίεργη υφή;


7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα στο σουπερ μάρκετ έψαχνα να αγοράσω ταχίνι. Πήρα ένα ελληνικής εταιρείας, το απλό χωρίς κάτι πορτοκάλια ή μέλι που επίσης κυκλοφορούν. Παρατήρησα όταν το άνοιξα ότι είχε λίγο περίεργη υφή, σαν νερουλή, έτσι πρέπει να είναι; Πάντως και στις παραδίπλα εταιρείες όπως κοιτούσα την ίδια υφή είχε. Είχα να πάρω χρόνια ταχίνι και δεν το θυμόμουν έτσι, είχε πιο σκληρή υφή. Μήπως ήταν όλη η παρτίδα εκεί χαλασμένη και δε το κατάλαβα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το λάδι του ταχινιού ανεβαίνει πάνω. Ανακάτεψέ το δυνατά γύρω γύρω με ένα κουτάλι και είσαι οκ.

Δεν ειναι χαλασμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή να το ανακατέψω καλά με ένα κουτάλι. το ανακάτεψα λίγο απο πάνω μάλλον δε θα το έκανα καλά. Ευχαριστώ. 

Θέλει δύναμη και λίγο επιμονή, μπορεί να στραβώσει και το κουτάλι!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρουνάκι για καλύτερα ;) Στην αρχή το περιστρέφεις επιτόπια σαν τρυπάνι και μετά όπως το κουτάλι.

 

Πάντως ναι, θέλει λίγη δύναμη και υπομονή και προσεκτικά να μην χυθεί το λάδι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχχα ^

 

Δε ξέρω πάντως παλιά που είχα αγοράσει ένα νομίζω Μακεδονικό λεγόταν δεν είχε τόσο νερουλή υφή. Τέλος πάντων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυπριακή πίτα με σαλάτα, 6 σεφταλιές και μπόλικο ταχίνι....

 

Μας άνοιξες την όρεξη.

 

Εντωμεταξύ το ταχίνι στην Κύπρο είναι γένους θηλυκό (η ταχίνι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Αυτή την εποχή πάντως που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, σφίγγει ακόμη περισσότερο και θέλει τρελό ανακάτεμα για να έρθει στη σωστή του μορφή. Αν το βάλεις κάπου ζεστά για λίγο θα είναι κάπως ευκολότερο. 

 

PS: ΜΗΝ δοκιμάσεις σκέτο το λάδι που κάθεται πάνω πάνω, γιατί θα σιχαθείς το ταχίνι για πάντα μετά... :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή την εποχή πάντως που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, σφίγγει ακόμη περισσότερο και θέλει τρελό ανακάτεμα για να έρθει στη σωστή του μορφή. Αν το βάλεις κάπου ζεστά για λίγο θα είναι κάπως ευκολότερο. 

 

PS: ΜΗΝ δοκιμάσεις σκέτο το λάδι που κάθεται πάνω πάνω, γιατί θα σιχαθείς το ταχίνι για πάντα μετά... :P

Εχθές που το άνοιξα, δε το ανακάτεψα καλά και με πείραξε στο στομάχι. ΩΧ το έβαλα στο ψυγείο, κακό έκανα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθές που το άνοιξα, δε το ανακάτεψα καλά και με πείραξε στο στομάχι. ΩΧ το έβαλα στο ψυγείο, κακό έκανα?

Δεν θα πάθει κάτι αλλά θα σφίξει κι άλλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...