7nisiotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα στο σουπερ μάρκετ έψαχνα να αγοράσω ταχίνι. Πήρα ένα ελληνικής εταιρείας, το απλό χωρίς κάτι πορτοκάλια ή μέλι που επίσης κυκλοφορούν. Παρατήρησα όταν το άνοιξα ότι είχε λίγο περίεργη υφή, σαν νερουλή, έτσι πρέπει να είναι; Πάντως και στις παραδίπλα εταιρείες όπως κοιτούσα την ίδια υφή είχε. Είχα να πάρω χρόνια ταχίνι και δεν το θυμόμουν έτσι, είχε πιο σκληρή υφή. Μήπως ήταν όλη η παρτίδα εκεί χαλασμένη και δε το κατάλαβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το λάδι του ταχινιού ανεβαίνει πάνω. Ανακάτεψέ το δυνατά γύρω γύρω με ένα κουτάλι και είσαι οκ. Δεν ειναι χαλασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πάνω πάνω ήταν το λάδι. Είναι λογικό Όπως και στο φυστικοβουτυρο Απλά ανακάτεψε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είναι, ανακάτεμα θέλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Με πρόλαβε ο φίλος kingsize21. Το ολικής αλέσεως κατακάθεται πιο αργά κιόλας, δεν χρειάζεται να το ανακατεύεις κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή να το ανακατέψω καλά με ένα κουτάλι. το ανακάτεψα λίγο απο πάνω μάλλον δε θα το έκανα καλά. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή να το ανακατέψω καλά με ένα κουτάλι. το ανακάτεψα λίγο απο πάνω μάλλον δε θα το έκανα καλά. Ευχαριστώ. Θέλει δύναμη και λίγο επιμονή, μπορεί να στραβώσει και το κουτάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πηρουνάκι για καλύτερα Στην αρχή το περιστρέφεις επιτόπια σαν τρυπάνι και μετά όπως το κουτάλι. Πάντως ναι, θέλει λίγη δύναμη και υπομονή και προσεκτικά να μην χυθεί το λάδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εδω εισαι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 χαχαχχα ^ Δε ξέρω πάντως παλιά που είχα αγοράσει ένα νομίζω Μακεδονικό λεγόταν δεν είχε τόσο νερουλή υφή. Τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Κυπριακή πίτα με σαλάτα, 6 σεφταλιές και μπόλικο ταχίνι.... Μας άνοιξες την όρεξη. Εντωμεταξύ το ταχίνι στην Κύπρο είναι γένους θηλυκό (η ταχίνι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτή την εποχή πάντως που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, σφίγγει ακόμη περισσότερο και θέλει τρελό ανακάτεμα για να έρθει στη σωστή του μορφή. Αν το βάλεις κάπου ζεστά για λίγο θα είναι κάπως ευκολότερο. PS: ΜΗΝ δοκιμάσεις σκέτο το λάδι που κάθεται πάνω πάνω, γιατί θα σιχαθείς το ταχίνι για πάντα μετά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτή την εποχή πάντως που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, σφίγγει ακόμη περισσότερο και θέλει τρελό ανακάτεμα για να έρθει στη σωστή του μορφή. Αν το βάλεις κάπου ζεστά για λίγο θα είναι κάπως ευκολότερο. PS: ΜΗΝ δοκιμάσεις σκέτο το λάδι που κάθεται πάνω πάνω, γιατί θα σιχαθείς το ταχίνι για πάντα μετά... Εχθές που το άνοιξα, δε το ανακάτεψα καλά και με πείραξε στο στομάχι. ΩΧ το έβαλα στο ψυγείο, κακό έκανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εχθές που το άνοιξα, δε το ανακάτεψα καλά και με πείραξε στο στομάχι. ΩΧ το έβαλα στο ψυγείο, κακό έκανα? Δεν θα πάθει κάτι αλλά θα σφίξει κι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ταχίνι με (γεύση) σοκολάτα έχει φάει κανείς? Σκέφτομαι να δοκιμάσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα