7nisiotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα στο σουπερ μάρκετ έψαχνα να αγοράσω ταχίνι. Πήρα ένα ελληνικής εταιρείας, το απλό χωρίς κάτι πορτοκάλια ή μέλι που επίσης κυκλοφορούν. Παρατήρησα όταν το άνοιξα ότι είχε λίγο περίεργη υφή, σαν νερουλή, έτσι πρέπει να είναι; Πάντως και στις παραδίπλα εταιρείες όπως κοιτούσα την ίδια υφή είχε. Είχα να πάρω χρόνια ταχίνι και δεν το θυμόμουν έτσι, είχε πιο σκληρή υφή. Μήπως ήταν όλη η παρτίδα εκεί χαλασμένη και δε το κατάλαβα;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το λάδι του ταχινιού ανεβαίνει πάνω. Ανακάτεψέ το δυνατά γύρω γύρω με ένα κουτάλι και είσαι οκ. Δεν ειναι χαλασμένο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πάνω πάνω ήταν το λάδι. Είναι λογικό Όπως και στο φυστικοβουτυρο Απλά ανακάτεψε το 1
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Με πρόλαβε ο φίλος kingsize21. Το ολικής αλέσεως κατακάθεται πιο αργά κιόλας, δεν χρειάζεται να το ανακατεύεις κάθε φορά.
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή να το ανακατέψω καλά με ένα κουτάλι. το ανακάτεψα λίγο απο πάνω μάλλον δε θα το έκανα καλά. Ευχαριστώ.
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή να το ανακατέψω καλά με ένα κουτάλι. το ανακάτεψα λίγο απο πάνω μάλλον δε θα το έκανα καλά. Ευχαριστώ. Θέλει δύναμη και λίγο επιμονή, μπορεί να στραβώσει και το κουτάλι! 1
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πηρουνάκι για καλύτερα Στην αρχή το περιστρέφεις επιτόπια σαν τρυπάνι και μετά όπως το κουτάλι. Πάντως ναι, θέλει λίγη δύναμη και υπομονή και προσεκτικά να μην χυθεί το λάδι. 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 χαχαχχα ^ Δε ξέρω πάντως παλιά που είχα αγοράσει ένα νομίζω Μακεδονικό λεγόταν δεν είχε τόσο νερουλή υφή. Τέλος πάντων
panther_512 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Κυπριακή πίτα με σαλάτα, 6 σεφταλιές και μπόλικο ταχίνι.... Μας άνοιξες την όρεξη. Εντωμεταξύ το ταχίνι στην Κύπρο είναι γένους θηλυκό (η ταχίνι).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτή την εποχή πάντως που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, σφίγγει ακόμη περισσότερο και θέλει τρελό ανακάτεμα για να έρθει στη σωστή του μορφή. Αν το βάλεις κάπου ζεστά για λίγο θα είναι κάπως ευκολότερο. PS: ΜΗΝ δοκιμάσεις σκέτο το λάδι που κάθεται πάνω πάνω, γιατί θα σιχαθείς το ταχίνι για πάντα μετά... 2
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτή την εποχή πάντως που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, σφίγγει ακόμη περισσότερο και θέλει τρελό ανακάτεμα για να έρθει στη σωστή του μορφή. Αν το βάλεις κάπου ζεστά για λίγο θα είναι κάπως ευκολότερο. PS: ΜΗΝ δοκιμάσεις σκέτο το λάδι που κάθεται πάνω πάνω, γιατί θα σιχαθείς το ταχίνι για πάντα μετά... Εχθές που το άνοιξα, δε το ανακάτεψα καλά και με πείραξε στο στομάχι. ΩΧ το έβαλα στο ψυγείο, κακό έκανα?
zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εχθές που το άνοιξα, δε το ανακάτεψα καλά και με πείραξε στο στομάχι. ΩΧ το έβαλα στο ψυγείο, κακό έκανα? Δεν θα πάθει κάτι αλλά θα σφίξει κι άλλο!
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ταχίνι με (γεύση) σοκολάτα έχει φάει κανείς? Σκέφτομαι να δοκιμάσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα