Anorymous Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει διαφορά το αν κάνεις ανανέωση ή αν βγάζεις καινούριο βιβλιάριο, το ίδιο και το αυτό είναι όσον αφορά τον αριθμό των ενσήμων. Έχω μόνο μια επιφύλαξη για το αν θέλουν 50 ή 100 ένσημα. σημερα το πρωι πηγα μου ειπαν 100 και οτι μπορει μετα τον Μαρτιο να παει παλι στα 50 οταν βγει νεα αποφαση αλλα δεν ειναι σιγουρο
AntiCambeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι ποια ημερομηνία του 2016 ισχύει η κάλυψη στο βιβλιαριο?Με τα γράμματα που έχει κάνει η καταιδρωμένη υπάλληλος θα πρέπει να πάω το βιβλιάριο σε γιατρό για να τα διαβάσει.Αν το γράφει φυσικά.
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι ποια ημερομηνία του 2016 ισχύει η κάλυψη στο βιβλιαριο?Με τα γράμματα που έχει κάνει η καταιδρωμένη υπάλληλος θα πρέπει να πάω το βιβλιάριο σε γιατρό για να τα διαβάσει.Αν το γράφει φυσικά. μπες στο σαιτ του ικα και δες μεχρι ποτε εχεις ασφαλιστικη ικανοτητα
gokuthelegend Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχεις τον προβλεπόμενο αριθμό ενσήμων νομίζω ότι το βιβλιάριο ανανεώνεται μέχρι την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου κάθε χρόνου. Αν δεν έχεις μαζέψει τα ένσημα τότε λογικά θα τελειώνει 29 Φεβρουαρίου φέτος. Έχω μια μικρή επιφύλαξη οπότε ρώτα και αλλού.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εχω αρκετά ένσημα.Δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με το site του ΙΚΑ γιατί εως τώρα ανανέωνα το βιβλιάριο με το αυτοκόλλητο το οποίο καταργήθηκε. Εφόσον συνεχίζω να εργάζομαι με ένσημα,ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο με συνεργασία εργοδότη-ΙΚΑ η θα χρειαστεί να πάω στο ΙΚΑ?Είχα ακούσει οτι ο κάθε γιατρός μπορεί να δεί ηλεκτρονικά αν είσαι ασφαλισμένος. Καλού κακού ευκαιρία να τσεκάρω τα ενσημά μου.Ποτέ δεν ξέρεις.Στην προηγούμενη εταιρία μας τα έδιναν σε χαρτί.Σε αυτήν που είμαι τώρα παίρνω κάθε χρόνο το καθαριστικό για την δήλωση στην εφορία εκτός απο την τελευταία που δεν ήταν απαραίτητο για την δήλωση.
Locke_John Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Γεια σε όλους. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, γράφω εδώ για ένα παρεμφερές ζητημα: Μετά από κάποιες μετακομίσεις, έχω χάσει το κλασσικό σκούρο πράσινο βιβλιάριο που έχουμε όλοι όπως και το μικρό γκρι. Επίσης αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος ,ετών 31.δουλευα όλα μου τα χρόνια (6+) ως μισθωτός με ασφάλεια ΙΚΑ αν και μηχανικός (δεν εγγράφηκα ποτέ ακόμα στο ΤΣΜΕΔΕ). Σε αυτή την περίπτωση, τί κάνω; Απευθυνομαι σε κάποιο ΙΚΑ /ΕΦΚΑ μήπως, απευθείας για επανέκδοση βιβλιαρίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα