Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To becel δεν ειναι αυτο για τη μείωση της χοληστερίνης? ή κανω λάθος

 

Ναι, μόνο μπεσελ και μπενεκολ εχουν στερολες που μειωνουν τη χοληστερινη. Μη φανταστεις τιποτα τρομερο, εως 10% "στα πλαισια μιας ισορροπημενης διατροφης και ενος υγιεινου τροπου ζωης". Ολα τα υπολοιπα απορριπτονται δια ροπαλου.

γιατι οχι ταχινι ή φυστικοβουτυρο;

 

 

 

Γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τις ουσιες :lol:

  • Moderators
Δημοσ.

 

Γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τις ουσιες :lol:

οχι τουλαχιστον μπορεις να βρεις σε βιολογικο ή ακομη καλυτερα να φτιαξεις μονος σου

Δημοσ.

Ναι, μόνο μπεσελ και μπενεκολ εχουν στερολες που μειωνουν τη χοληστερινη. Μη φανταστεις τιποτα τρομερο, εως 10% "στα πλαισια μιας ισορροπημενης διατροφης και ενος υγιεινου τροπου ζωης". Ολα τα υπολοιπα απορριπτονται δια ροπαλου.

 

Γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τις ουσιες :lol:

To ταχίνι "καθαρό" δεν είναι; Για το φυστικοβούτυρο δεν ξέρω.

Δημοσ.

οχι τουλαχιστον μπορεις να βρεις σε βιολογικο ή ακομη καλυτερα να φτιαξεις μονος σου

 

Βιολογικο ή απλο, χωρις ζαχαρη θα το αγορασεις?

To ταχίνι "καθαρό" δεν είναι;

 

Υπαρχει και σκετο, αλλα ειναι πικρο, λιγοι το παιρνουν.

  • Moderators
Δημοσ.

Βιολογικο ή απλο, χωρις ζαχαρη θα το αγορασεις?

 

Υπαρχει και σκετο, αλλα ειναι πικρο, λιγοι το παιρνουν.

ναι χωρις ζαχαρη ! τοτε η καλυτερη λυση ειναι να το φτιαξεις μονος σου! το μονο που θες ειναι φυστικια και καλο μπλεντερ

Δημοσ.

Βιολογικο ή απλο, χωρις ζαχαρη θα το αγορασεις?

 

Υπαρχει και σκετο, αλλα ειναι πικρο, λιγοι το παιρνουν.

Εγώ σκέτο παίρνω και ανάλογα τη χρήση προσθέτω ό,τι θέλω. Μέλι πχ αν το θέλω γλυκό.

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά αλλιώς το φανταζόμουνα. Νόμιζα οτι ήταν γλυκιά πάστα απο φυστίκια.

 

Η γλυκα εβγαινε απο μονη της δηλαδη, χωρις ζαχαρη?

Δημοσ.

Όχι, αυτό λεω οτι δεν ηταν γλυκό.

 

Πως ειναι δυνατον οτιδηποτε να ειναι γλυκο απο μονο του? Σκεψου σοκολατα χωρις ζαχαρη... ή πραλινα φουντουκιου χωρις ζαχαρη. Πίκρα!

Δημοσ.

Άκυρο έχει βρει κανείς εδώ vegemite να πει εντυπώσεις; :P

 

έχω ακούσει διάφορα..

Vegemite εδώ στην Αυστραλία που πήρα ηταν απαίσιο. Γεύση γεμάτη αλάτι και μυρωδιά σαν μηχανελαιο με ξηρά λαχανικά. Δεν αλείφετε και τόσο καλά. Με προειδοποίησε η κοπέλα εκεί αλλά την βλακεία την έκανα.

Δημοσ.

τα έχουν πει και άλλοι απλά να ξέρετε ότι τα τρανς λιπαρά , μαργαρίνες με στερόλες myass είναι ακόμη και καρκινογόνα σε μεγάλες ποσότητες εκτός της γενικής ζημιάς που κάνουν.

 

το καλύτερο είναι το βούτυρο το ζωικό αλλά έχει χοληστερίνη και θερμίδες οπότε ΜΕ ΜΕΤΡΟ.

Δημοσ.

Τι αλείφετε στο ψωμί βούτυρο (ζωικά) η μαργαρίνη (φυτικά); Τα τελευταία χρόνια αγοράζουμε μαργαρίνη Becel. Τώρα αγόρασα το χωριό με ελαιόλαδο(μαργαρίνη) και έχει βαριά γεύση και δεν είμαι σίγουρος αν είναι για μαγειρική η πρωινό αν και γράφει για όλες τις χρήσεις. Από βούτυρο έχετε να προτείνεται κάτι, να έχει απαλή γεύση και μυρωδιά για πρωινό;

Οσο μπορω τα αποφευω και τα τρια (βουτυρο, μαργαρινη, λαδι).

Δημοσ.

Οσο μπορω τα αποφευω και τα τρια (βουτυρο, μαργαρινη, λαδι).

Και το λάδι; Γιατί; Ειδικά το ωμό έχω ακούσει ότι είναι χρήσιμο.

 

(Άσε που δεν τρώγονται αλλιώς τα φαγητά και οι σαλάτες...:) )

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...