Adon1s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με εμενα γελασε η υπαλληλος στον ελεγχο όταν με ρωτησε που πάω, και της είπα "ΈντιΜΠΟΥΡΓΚ" Λεει "ααα,ΈντιΜΠΡΑ" ... Χαχαχα 1
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επειδή φαντάζομαι σαν "ταξίδι" δεν εννοείς μόνο την διαδικασία του αεροδρομίου, τότε.. διαβατήριο.
iCyd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με εμενα γελασε η υπαλληλος στον ελεγχο όταν με ρωτησε που πάω, και της είπα "ΈντιΜΠΟΥΡΓΚ" Λεει "ααα,ΈντιΜΠΡΑ" ... Χαχαχα Αυτοο παλιιιι,ναιι EdiBRA και EdiBRA
gregdel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απο την ασφάλεια του αεροδρομίου μου είπαν πως υπάρχει διμερής συμφωνία με την Αγγλία για το σένγκεν γιατί η Αγγλια κανονικά δεν είναι μέσα στη συνθήκη,προβληματίζομαι μόνο για τις διαδικασίες της ryanair μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα,τα 2 διαβατήρια που χρειαζόμαστε κοστίζουν 160 ευρώ..όσο το εισιτήριο δηλαδή και θέλω να τα αποφύγω.Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κράτηση για πάρω καλή τιμή και την δευτέρα που θα βγάλουμε νέες ταυτότητες με τους λατινικούς χαρακτήρες τυπωμένους να αλλάξω τα στοιχεία των ταυτοτήτων στην κράτηση...είναι μπέρδεμα η εταιρία αυτή και το live chat τους είναι για κλωτσιές.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου δίνεις κατά το check in και όχι κατά την κράτηση.
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 τραβατε βγαλτε ενα διαβατηριο ρε να ειστε σαν ανθρωποιο στο εξωτερικό, ταξιδι ειναι ολο και κάτι μπορει να τύχει,
kalodrei Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 τραβατε βγαλτε ενα διαβατηριο ρε να ειστε σαν ανθρωποιο στο εξωτερικό, ταξιδι ειναι ολο και κάτι μπορει να τύχει, ακριβα ειναι τα διαβατηρια και δεν χρειαζεται για UK, αντε να βγουν οι καινουργιες ταυτοτητες με ενα 10 ευρω να γινουμε Ευρωπαιοι και εμεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ακριβα ειναι τα διαβατηρια και δεν χρειαζεται για UK, αντε να βγουν οι καινουργιες ταυτοτητες με ενα 10 ευρω να γινουμε Ευρωπαιοι και εμεις. οοοταν βγουν θα αρχισω να κουβαλαω ελληνικη ταυτοτητα μαζι μου. για την ωρα εχω βολευτει με την εστονικη. Εχουμε ιδεα ποτε θα βγουν οι νεες?
kalodrei Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 οοοταν βγουν θα αρχισω να κουβαλαω ελληνικη ταυτοτητα μαζι μου. για την ωρα εχω βολευτει με την εστονικη. Εχουμε ιδεα ποτε θα βγουν οι νεες? υποτιθεται μεχρι το καλοκαιρι θα βγουν , αλλα Ελλαδισταν ειμαστε
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου δίνεις κατά το check in και όχι κατά την κράτηση. Η Easyjet για ταξιδια προς UK ζητουσε και κατα την κρατηση.
gregdel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Έκανα κράτηση τον Οκτώβριο για ταξίδι τον Απρίλιο για Λονδίνο. Δε μου ζήτησε στοιχεία
Speculoos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν βέβαια σου ζητήσουν διαβατήριο και δε σε αφήσουν να ταξιδέψεις να τους πεις "μα μου είπαν στο ινσόμνια ότι δεν υπάρχει θέμα" :p 1
Apoll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Με εμενα γελασε η υπαλληλος στον ελεγχο όταν με ρωτησε που πάω, και της είπα "ΈντιΜΠΟΥΡΓΚ" Λεει "ααα,ΈντιΜΠΡΑ" ... Χαχαχα Αυτοο παλιιιι,ναιι EdiBRA και EdiBRA Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός, που γελάτε με τα χάλια σας και για το ότι δεν ξέρετε να προφέρετε τις πόλεις σωστά, ή την γνώση της Αγγλικής ότι δεν είναι φωνητική γλώσσα. Και το *SHIRE προφέρεται SA. Οπότε μην πείτε περθσαϊαρ αλλά περθσα (με ένα πολύ άηχο ρ στο τέλος) Ενώ μην ξεχνάτε το u στις λέξεις που το χρειάζονται όπως colour, armour κ.α για θα σας την πουν για τον αμερικανισμό σας. 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός, που γελάτε με τα χάλια σας και για το ότι δεν ξέρετε να προφέρετε τις πόλεις σωστά, ή την γνώση της Αγγλικής ότι δεν είναι φωνητική γλώσσα. Και το *SHIRE προφέρεται SA. Οπότε μην πείτε περθσαϊαρ αλλά περθσα (με ένα πολύ άηχο ρ στο τέλος) Ενώ μην ξεχνάτε το u στις λέξεις που το χρειάζονται όπως colour, armour κ.α για θα σας την πουν για τον αμερικανισμό σας. Ξεχνάς το "fank you" των Άγγλων (δεν συναντάται παντού) Συμφωνώ με τα παραπάνω όμως.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός, που γελάτε με τα χάλια σας και για το ότι δεν ξέρετε να προφέρετε τις πόλεις σωστά, ή την γνώση της Αγγλικής ότι δεν είναι φωνητική γλώσσα. Και το *SHIRE προφέρεται SA. Οπότε μην πείτε περθσαϊαρ αλλά περθσα (με ένα πολύ άηχο ρ στο τέλος) Ενώ μην ξεχνάτε το u στις λέξεις που το χρειάζονται όπως colour, armour κ.α για θα σας την πουν για τον αμερικανισμό σας. Η αγγλική είναι από τις πιο δύσκολες γλώσσες να μάθεις σωστά λόγο του ότι έχει ότι να Ναι συνδυασμό γραμμάτων και προφοράς. Πχ interesting Δεν θα το προφέρεις ποτε ιντερεστινκ όπως και τα κουλά που γράμματα ήσυνδυασμόή προφέρεται διαφορετικά όπως four και house και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν κάποια λογική ή κανόνες αλλά είναι αυθαίρετα.
Adon1s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Φαινεται πολλοι ειχαν το χάρισμα να βγουν απο την μήτρα της μάνας τους με έμφυτη την ευχαίρια της Αγγλικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα