Glikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από εν ζωή άτομα: Ricky Gervais Matt Damon. Jenifer Aniston. Gary Oldman. Sam Rockwell. Ronaldo (Brazil) Christopher Hitchens. Αυτοί μου έρχονται στο μυαλό τωρα.
skipperas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από γνωστές φυσιογνωμίες θα έλεγα, Lemmy Kilmister, Carl Jung, David Wilson, John Williams, Patricia Cornwell και πολλοί άλλοι Από άγνωστες;;;; :P 1
Iris_89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από άγνωστες;;;; :P Γι' αυτό είπα φυσιογνωμίες και όχι celebrities.. Αν δεν ξέρεις ειδικά τον John Williams ή έστω τον Lemmy...
alex_000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ο σκοπός του θέματος είναι πνευματικός και όχι σωματικός. Με άλλα λόγια δεν έχει νόημα εκείνη η φορά που κάποιος είδε μια τραγουδιάρα στην παραλία ούτε η επιθυμία του να βγει ραντεβού με τη Μέγκαν Φοξ ή όποια είναι της μοδός τώρα. Εγώ είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια τον Maddox όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και θα ήθελα πολύ να ξαναπίναμε μπύρες και να μιλάγαμε. Επίσης θα ήθελα και με τον Marilyn Manson αλλά αυτό πέφτει πολύ πιό δύσκολο. δεν ήξερα ότι ο Maddox ήταν celebrity. Όταν διάβαζα το best page in the universe προ χριστού το θεωρούσα underground. εγώ θα ήθελα να πάω για μπύρες με τον Filthy frank αλλά in uniform. τέλος θα ήθελα να δω live τον Σιδηρόπουλο.
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 χμμ, οι μισοί μάλλον που γράψαν εδώ μέσα μάλλον δεν γνωρίζουν τι σημαίνει celebrity 2
idomeneas7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν ήξερα ότι ο Maddox ήταν celebrity. Όταν διάβαζα το best page in the universe προ χριστού το θεωρούσα underground. εγώ θα ήθελα να πάω για μπύρες με τον Filthy frank αλλά in uniform. τέλος θα ήθελα να δω live τον Σιδηρόπουλο. 'Εχει γράψει best seller άρα θεωρείται celebrity.
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 'Εχει γράψει best seller άρα θεωρείται celebrity. Όποιος έχει γράψει best seller αυτόματα θεωρείται celebrity; https://www.google.gr/#q=celebrity+who+is%3F
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα θελα να αραξω με Νικι Μιναζ για ντρογκια και παρτυ χιχιχι 2
xristos97 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω θα τους ελεγε κανεις celebrities, τελος παντων. Θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα τον Michael Stevens απο το Vsauce και τον Destin Sandlin απο το smarter every day. Youtubers ειναι, αυτα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εμ βέβαια celebrities σήμερα είναι όποιος μας λεει ο γκουγκλις και η wikipedia !
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 παιδια χωρις λογο τωρα τσαντιζεστε. ο ορος σελεμπριτι δεν εμπεριεχει καμια αναφορα σε ποιοτητα, οριζεται ξεκαθαρα αποκλειστικα και μονο απο αναγνωρισιμοτητα. και, ναι, βασικο κριτηριο για να εισαι αναγνωρισιμος το 2016 ειναι να σε αναφερει ο γογλης και η ουικι
damian1977 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 15ετια+ πισω.... Δουλευα φοιτητης σε μπουζουκια....και ειχε ερθει για κατι εμφανισεις στην πολη που σπουδαζα ο Πασχαλης Τερζης. Περα απο εντελως απλος τυπος και φωναρα.....6 τα χαραματα που εφευγε ο κοσμος καθοταν μερικες φορες και με μας τα γκαρσονια ...λεγαμε φασεις-χαβαλε ...παιζαμε κανα χαρτακι!!! Πλακιτσα για την Ηρακλη (ποδοσφαιρο)....και για γκομενες.....αφασιας! Πολυ ξηγα τυπος και τα tips του και σε μας ηταν απο αλλο πλανητη!!! Αυθεντικος και λαικος!! (Δεν ξερω εαν ειναι celeb ....απλα την δικια μου ιστορια ηθελα να πω) 6
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 παιδια χωρις λογο τωρα τσαντιζεστε. ο ορος σελεμπριτι δεν εμπεριεχει καμια αναφορα σε ποιοτητα, οριζεται ξεκαθαρα αποκλειστικα και μονο απο αναγνωρισιμοτητα. και, ναι, βασικο κριτηριο για να εισαι αναγνωρισιμος το 2016 ειναι να σε αναφερει ο γογλης και η ουικι Το google ή το wikipedia αναφέρουν και τον Μπακούνιν. Δηλαδή ο Μπακούνιν είναι (ήταν) celebrity; Oh my god..................
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το google ή το wikipedia αναφέρουν και τον Μπακούνιν. Δηλαδή ο Μπακούνιν είναι (ήταν) celebrity; Oh my god.................. αν εχει συννεφα μπορει να βρεξει, δε σημαινει οτι καθε φορα που εχει συννεφα θα βρεξει. αλλα αν δεν εχει συννεφα μαλλον δε θα βρεξει. εισαγωγη στη στατιστικη, εκλαικευμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα