Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εν ζωή άτομα: Ricky Gervais

Matt Damon.

Jenifer Aniston.

Gary Oldman.

Sam Rockwell.

Ronaldo (Brazil)

Christopher Hitchens.

Αυτοί μου έρχονται στο μυαλό τωρα.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από γνωστές φυσιογνωμίες θα έλεγα, Lemmy Kilmister, Carl Jung, David Wilson, John Williams, Patricia Cornwell και πολλοί άλλοι :P

Από άγνωστες;;;; :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Από άγνωστες;;;; :P :P :P

Γι' αυτό είπα φυσιογνωμίες και όχι celebrities.. Αν δεν ξέρεις ειδικά τον John Williams ή έστω τον Lemmy... 

Δημοσ.

Ο σκοπός του θέματος είναι πνευματικός και όχι σωματικός. Με άλλα λόγια δεν έχει νόημα εκείνη η φορά που κάποιος είδε μια τραγουδιάρα στην παραλία ούτε η επιθυμία του να βγει ραντεβού με τη Μέγκαν Φοξ ή όποια είναι της μοδός τώρα.

Εγώ είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια τον Maddox όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και θα ήθελα πολύ να ξαναπίναμε μπύρες και να μιλάγαμε. Επίσης θα ήθελα και με τον Marilyn Manson αλλά αυτό πέφτει πολύ πιό δύσκολο.

δεν ήξερα ότι ο Maddox ήταν celebrity. Όταν διάβαζα το best page in the universe προ χριστού το θεωρούσα underground. 

εγώ θα ήθελα να πάω για μπύρες με τον Filthy frank αλλά in uniform. 

τέλος θα ήθελα να δω live τον Σιδηρόπουλο. 

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι ο Maddox ήταν celebrity. Όταν διάβαζα το best page in the universe προ χριστού το θεωρούσα underground. 

εγώ θα ήθελα να πάω για μπύρες με τον Filthy frank αλλά in uniform. 

τέλος θα ήθελα να δω live τον Σιδηρόπουλο. 

'Εχει γράψει best seller άρα θεωρείται celebrity.

Δημοσ.

Δεν ξερω θα τους ελεγε κανεις celebrities, τελος παντων.

Θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα τον Michael Stevens απο το Vsauce και τον Destin Sandlin απο το smarter every day.

Youtubers ειναι, αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμ βέβαια celebrities σήμερα είναι όποιος  μας λεει ο γκουγκλις και η wikipedia !

Δημοσ.

παιδια χωρις λογο τωρα τσαντιζεστε. ο ορος σελεμπριτι δεν εμπεριεχει καμια αναφορα σε ποιοτητα, οριζεται ξεκαθαρα αποκλειστικα και μονο απο αναγνωρισιμοτητα. και, ναι, βασικο κριτηριο για να εισαι αναγνωρισιμος το 2016 ειναι να σε αναφερει ο γογλης και η ουικι

Δημοσ.

15ετια+ πισω....

Δουλευα φοιτητης σε μπουζουκια....και ειχε ερθει για κατι εμφανισεις στην πολη που σπουδαζα ο Πασχαλης Τερζης.

Περα απο εντελως απλος τυπος και φωναρα.....6 τα χαραματα που εφευγε ο κοσμος καθοταν μερικες φορες και με μας τα γκαρσονια ...λεγαμε φασεις-χαβαλε ...παιζαμε κανα χαρτακι!!!

Πλακιτσα για την Ηρακλη (ποδοσφαιρο)....και για γκομενες.....αφασιας!

Πολυ ξηγα τυπος και τα tips του και σε μας ηταν απο αλλο πλανητη!!!

Αυθεντικος και λαικος!!

(Δεν ξερω εαν ειναι celeb ....απλα την δικια μου ιστορια ηθελα να πω)

• Like 6
Δημοσ.

παιδια χωρις λογο τωρα τσαντιζεστε. ο ορος σελεμπριτι δεν εμπεριεχει καμια αναφορα σε ποιοτητα, οριζεται ξεκαθαρα αποκλειστικα και μονο απο αναγνωρισιμοτητα. και, ναι, βασικο κριτηριο για να εισαι αναγνωρισιμος το 2016 ειναι να σε αναφερει ο γογλης και η ουικι

Το google ή το wikipedia αναφέρουν και τον Μπακούνιν.

Δηλαδή ο Μπακούνιν είναι (ήταν) celebrity;

Oh my god..................

Δημοσ.

Το google ή το wikipedia αναφέρουν και τον Μπακούνιν.

Δηλαδή ο Μπακούνιν είναι (ήταν) celebrity;

Oh my god..................

αν εχει συννεφα μπορει να βρεξει, δε σημαινει οτι καθε φορα που εχει συννεφα θα βρεξει. αλλα αν δεν εχει συννεφα μαλλον δε θα βρεξει.

εισαγωγη στη στατιστικη, εκλαικευμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...