Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την τιμή και την χαρά να γνωρίσω τον Αρκά πριν πολλά χρόνια που είναι θείος μια πρώην του κολλητού μου σε ένα τραπέζι στα Βριλήσσια. Πνευματώδης και ετοιμόλογος όπως θα τον φανταζόταν κανείς. Λοιπές περιγραφές δεν χρειάζονται, πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος.

Ωωωω ζηλευω!!! Περιεγραψε τον μας...!

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα την τιμή και την χαρά να γνωρίσω τον Αρκά πριν πολλά χρόνια που είναι θείος μια πρώην του κολλητού μου σε ένα τραπέζι στα Βριλήσσια. Πνευματώδης και ετοιμόλογος όπως θα τον φανταζόταν κανείς. Λοιπές περιγραφές δεν χρειάζονται, πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος.

Πρέπει να είσαι από τους λίγους, νομίζω είναι κρυφή η ταυτότητά του! Είπε ο ίδιος ότι είναι αυτός;

Δημοσ.

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μην γνωρίζεις τα είδωλα σου από κοντά γιατί μπορούν να απομυθοποιηθούν. Από αναγνωρίσιμους που βρέθηκα κοντά 2 είναι τα άτομα μου έκαναν τεράστια εντύπωση, o Sir Stirling Moss και ο Alain Delon. 

Στα άτομα που πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά είναι ο Χατζηδάκις, o Roman Polanski ο Ωνάσης και ο Christopher Lee

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τον Christopher Hitchens και τον Terry Pratchett θα ήθελα να συζητήσω και να πιω ένα ποτό - ή πολλά στην περίπτωση του ενός εξ αυτών - αλλά δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Φοβάμαι μάλιστα ότι θα ήμουν υπερβολικά βαρετός για αυτούς. Καλύτερα λοιπόν που δεν έγινε, όπως γράφτηκε παραπάνω, πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος. :)

• Like 2
Δημοσ.

Kαι με τον Hugh Hefner θα επινα μια μπυρα.Σπιτι του.Θα θαυμαζαμε την θεα , τα κουνελακια να πλατσουριζουν , και θα φιλοσοφουμε για την ζωη  και τις χαρες της ..

Δημοσ.

Kαι με τον Hugh Hefner θα επινα μια μπυρα.Σπιτι του.Θα θαυμαζαμε την θεα , τα κουνελακια να πλατσουριζουν , και θα φιλοσοφουμε για την ζωη  και τις χαρες της ..

Μ'αυτόν θα φιλοσοφούσες ή με τα κουνελάκια; :P

• Like 1
Δημοσ.

Και με τον axl rose θα ηθελα να πιω μια μπυρα αλλα στα πιο νιατα του!Στον Αρκα που αναφερθηκαν παραπανω θα του ελεγα ποση ψυχοθεραπεια μου εχει κανει αθελα του.

Δημοσ.

Jack black

Jim carey

Kevin hart

Και γενικως κωμικους που με κανουν κ γελαω στις ταινιες τους...

Και απο δικους μας τον αρκα γτ μεγαλωσα με τα βιβλιαρακια του!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...