Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτη την σαβουρα "θυσιαστηκαν" τρια πολυ ανωτερα λειτουργικα.

Maemo 5, Symbian ^3 & Meego Harmattan 1.2

Για αυτη την αηδια που δεν μπορει να ανεβει τοσα χρονια πανω απο το 3% της παγκοσμιας πιτας.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτη την αηδια που δεν μπορει να ανεβει τοσα χρονια πανω απο το 3% της παγκοσμιας πιτας.

Ε καλά κι αυτά τα 3 που λες δύσκολα θα είχαν περισσότερο! :)

Δημοσ.

Τα τρία ανώτερα λειτουργικά θυσιάστηκαν διότι κάποιοι στην ΝΟΚΙΑ αποφάσισαν να ξεπουλήσουν την εταιρία και να κάνουν διακοπές διαρκείας αυτοί και τα τρισέγγονά τους. Σαν παρατημένες ερωμένες κάνετε ακόμα. Λες και μπήκε μία μέρα μέσα ο Elop με χειροβομβίδες και καλάσνικοφ και ανάγκασε τους καημένους και φιλάνθρωπους Φινλανδούς να πουλήσουν την εταιρία τους στην διαβολική MS.

Όσο για τα ανώτερα λειτουργικά, άστο καλύτερα. Ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ήθελαν. Οι ίδιο τα χαντάκωναν για να βγάζουν κινητά με κουμπιά και resistive οθόνες με ανάλυση 2x1 pixels και 1kb μνήμη η οποία γέμιζε κάθε δύο ώρες και δεν μπορούσες να ανοίξεις ούτε μία εφαρμογή.

• Like 5
Δημοσ.

Αν και κατοχος 930 απο το 2ο μηνα κυκλοφοριας του, θα θεσω τα υπερ και τα κατα των WP, οσο πιο αντικειμενικα μπορω και παντα σε σχεση με τη συμβιωση μου με το 930.

Υπερ:

-Ποιοτικες συσκευες στο συνολο τους

-Αψογο λειτουργικο (σε 1,5 χρονο λειτουργιας δεν εχει κολλησει καθολου)

-Αψογο VFM

-Υποστηριξη και αναβαθμισεις λειτουργικου και στις low end συσκευες

-Αθραυστα πραγματικα, Καλη ποιοτητα υλικων. (μπορει να εχει τυχει σε μενα, αλλα μετα απο 300 σαβουρες δεν ειναι μονο τυχη)

Κατα:

-Εφαρμογες. Και δεν εννοω το πληθος των εφαρμογων, που μπορει μεν να ειναι αρκετα μικροτερο απο τα αλλα 2 γνωστα OS εχει δε μεγαλη επαρκεια και σιγουρα θα βρεις κατι να σου καλυψει τις αναγκες, αλλα το οτι ειναι κακογραμμενες, τους λειπουν στοιχεια που υπαρχουν στον ανταγωνισμο και ρουφανε τη μπαταρια σε χρονο Dt

-Καθυστερηση των WP10

-Αβεβαιοτητα στον καταναλωτη. Δηλωσεις οπως η παραπανω, μονο αρνητικες εντυπωσεις μπορουν να αφησουν. Επενδυσα σε μια συσκευη που αν μη τι αλλο παρεχει αψογο support και δενει πραγματικα το συνολικο οικοσυστημα της microsoft, αλλα αν αυτο σταματησει, δεν υπαρχει και λογος να ξαναπαρω WP.

-Σχεδιασμος. Μου αρεσει το 930, αλλα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και σιγουρα πολλοι ψωνιζουν με το ματι και με τι τους αρεσει. Μπορει οι περισσοτεροι στο insomnia σαν tech geeks, να κοιταμε αλλα πραγματα παραπανω, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου θα παει εκει που του αρεσει και εκει που υπαρχει hype.

Aυτα τα ολιγα απο μενα

PS: Προσωπικα θεωρω τα 950 & 950XL ενα βημα πισω, οχι απο πλευρας λειτουργικου, αλλα απο πλευρας τεχνικων χαρακτηριστικων και κατασκευης. Δεν γινεται την προηγουμενη ναυαρχιδα να την ντυνεις με μεταλλο και polycarbonate πλαστικο και αψογα spec για την περιοδο (πολυ ανωτερα απο τα smartphones της ιδιας περιοδου, εκτος απο τον επεξεργαστη που τελικα βγηκε σε καλο που κρατησε τον sd 800) και να ερχεσαι 1,5 χρονο μετα με παρομοια specs και φαινομενικα χειροτερα υλικα κατασκευης.

Ολες οι ελπιδες πλεον πανω στο surface phone αν και οποτε βγει, μεχρι τοτε θεωρω τα 830,930 και 640 best buy

• Like 6
Δημοσ.

Εγω απορώ πως τα windows phone εχουν τόσο χαμηλό μερίδιο αγοράς. Ειναι αρκετά αξιόλογες συσκευές για τα λεφτά τους.

εχω WP 3 χρονια τώρα αλλα σκέφτομαι να το παρατήσω . Το πρόβλημαμε με τις εφαρμογέςειναι οτι ειναι κακές και με πολλά θέματα. Οι συσκευές επίσης μέτριες. Ακομα λουμια πλαστικά με χρωματιστά καπάκια; βγάλε το surface phone ρε άνθρωπε, αφου βλεπεις ότι αυτο τραβάει. Τελευταία ευκαιρία θα είναι

Δημοσ.

εγώ πάλι μόνο το 640 θεωρώ best buy , αν και κάπου διάβασα ότι το παλιό 520 εξακολουθεί να έχει τη μερίδα του λέοντος στα Wp. Αν είναι αλήθεια , το μέλλον μάλλον γέρνει προς την ......σκοτεινή πλευρά της δύναμης .

Δημοσ.

Εξακολουθώ να μου αρέσουν τα WP, οι πωλήσεις δε μου λένε τίποτα. Περιμένω βασικά τη (μικρή σε λεφτά) επιδότηση να πάρω το Lumia 550.

Το ότι κάποιοι κάνουν bookmark τα comments παίζει να είναι ψύχωση.

• Like 6
Δημοσ.

2 χρόνια με το lumia 920 και άλλα δυο η σύζυγος με το 620 (το οποιο χειρίζομαι κ εγώ) ένα έχω να πω..δεν υπάρχει πιο βαρετό λειτουργικό, ακόμα και το ιος μοιάζει πανδαισία μπροστά σ' αυτό, σταυρώστε με οι fan αλλά είναι προσωπική άποψη και δεν αλλάζει, 3 μήνες insider με windows 10 δεν είδα και τίποτα το τρομερό, σιγά τα ωά.

Αν δεν ανοίξει το λειτουργικό της στυλ android να ασχοληθούν σοβαροι προγραμματιστες και χομπίστες και να το απογειώσουν, σε 2 χρόνια θα συζητάμε για τα desktop windows μόνο. 

Εφαρμογές που συνυπάρχουν σε όλα τα λειτουργικά, στα windows με προβλήματα ή και καθόλου και περιμενει η ms να πάει καλά.

Ευτυχως εχω και το lg g2 και κάνω παπάδες.

Να λέμε και τα αρνητικά και να μην χαιδεύουμε αυτάκια, στα απαυτά μου για όλα τα λειτουργικά, την δουλειά μου θέλω να κάνω όπως μου αρέσει και με την συσκευή που με διευκολύνει καλύτερα, αλλά την εμπειρία χρήσης δεν μου την προσφέρουν τα windows, εδώ το lumia που έχω είναι πιο lag και από τον απόλυτο ορισμό του lag.

Αυτή είναι η άποψη μου για τα windows, ποτέ πια, οποιος θέλει το lumia μου του το χαρίζω, χαχα

Θελω το Lumia σου και σου δινω και 30 ευρω!!Αληθεια.

Δημοσ.

<p>Το παιχνίδι προσωπικά για εμένα όσον αφορά τα windows phone mobile για τη Microsoft θα παίξει στα  <strong>windows phone pro</strong> και τα <strong>Business Universal Applications</strong>...Εκεί είναι η μεγάλη αγορά φίλτατοι και όχι στο retail με τον κάθε youtuber από 10-50 ετών να δικαιωλογεί γιατί αγόρασε iphone 6 κτλ. H αγορά του retail είναι πολύ μικρή μπροστά στην αγορά του enterprise.</p>

<p>Αν κάποιος σχετικός με ΙΤ Consulting ή Software Enterprise Development ή και IT Management έβλεπε τις παρουσιάσεις για τα windows 10 Server, Enterprise, Pro και την επικοινωνία μεταξύ τους και τις αυτόματες ρυθμίσεις και προσβάσεις σε εφαρμογές θα καταλάβαινε ότι μελλοντικά θα μειώσει το λειτουργικό κόστος διαχείρισης χρηστών μιας εταιρίας στο Minimum. Επίσης, η δυνατότητα των Universal Applications δείνει τη δυνατότητα για Tablet-Mobile-Desktop Enterprise Software Development με μικρό διαχειριστικό κόστος σε development και ΙΤ management. Επίσης universal applications παίζουν και στα Hollolens δηλαδή τη μελλοντική διαδραστική πραγματικότητα της microsoft που στο enterprise κομμάτι είναι πιο χρήσιμη από το Virtual Reality.  Όλα αυτά είναι που βλέπει ο IT κοσμος στα windows 10 και όχι εφαρμογές που υπάρχουν στο I-store της Apple και Play-store της Google και δεν υπάρχουν στο windows store.</p>

<p>Πρώτα θα κάνει το μπαμ το enterprise και business που είναι η μεγαλύτερη πελατιακή βάση της Microsoft και μετά το retail.</p>

Δηλαδή μόνο ένας καταλαβαίνει την προοπτική του ενιαιου λειτουργικού και τι ουσιαστικά που και ή M's με την πλατφόρμα των 10;; Κάτι που ή Google δε θα μπορέσει να το κάνει και όταν το αντιγράψει η apple θα λένε ποσό γαματη είναι.

Αλλά δε βλέπω πουθενά την είδηση για την νέα ανανέωση των 10 και την μηδαμινή περιγραφή των ανανεωσεων. Πλήρη άγνοια. Μπορεί να έχουν νέους αλγορίθμους data mining ή και δε ξέρω και γω τι.

Δημοσ.

Μετα απο αυτα υπαρχουν ακομα  θυματα που αγοραζουν  win κιν;Τι να πει κανεις.Ποσο πιο καθαρα να το πουν δηλ;

Eσυ δεν είσαι θύμα επιδίδει δεν εχεις WP? ΝΟΜΙΖΕΙΣ παλικαράκι μου..ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!

• Like 3
Δημοσ.

Εγω απορώ πως τα windows phone εχουν τόσο χαμηλό μερίδιο αγοράς. Ειναι αρκετά αξιόλογες συσκευές για τα λεφτά τους.

Περιμένουν τα καινούρια με W 10

• Like 1
Δημοσ.

Αν σπαταλουσαν ελαχιστο χρονο στο τμημα design των κινητων δεν θα ειχαν προβλημα οταν συνεχιζουν να βγαζουν τερμα πλαστικουρες με μεγαλα bezel τι περιμενουν?

Περίμενέ τα surface και θα καταλάβεις ...

• Like 1
Δημοσ.
Τα τρία ανώτερα λειτουργικά θυσιάστηκαν διότι κάποιοι στην ΝΟΚΙΑ αποφάσισαν να ξεπουλήσουν την εταιρία και να κάνουν διακοπές διαρκείας αυτοί και τα τρισέγγονά τους. Σαν παρατημένες ερωμένες κάνετε ακόμα. Λες και μπήκε μία μέρα μέσα ο Elop με χειροβομβίδες και καλάσνικοφ και ανάγκασε τους καημένους και φιλάνθρωπους Φινλανδούς να πουλήσουν την εταιρία τους στην διαβολική MS.

Όσο για τα ανώτερα λειτουργικά, άστο καλύτερα. Ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ήθελαν. Οι ίδιο τα χαντάκωναν για να βγάζουν κινητά με κουμπιά και resistive οθόνες με ανάλυση 2x1 pixels και 1kb μνήμη η οποία γέμιζε κάθε δύο ώρες και δεν μπορούσες να ανοίξεις ούτε μία εφαρμογή.

Swipe UI buttonless το 2011 και το αφησαν για τα αθλια beta test WP7...

Φυσικα ομως δεν ξερεις καν σε τι αναφερομαι, ετσι;

Οποτε, τοσα ξερεις, τοσα λες.

Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι εφαρμογές που πραγματικά λείπουν από τα windows store?!?!? και δεν εννοώ εφαρμογές του "κολ..." αλλά ουσιαστικές ....

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο που μας λείπει από τα wp είναι μια εφαρμογή facebook και το messenger άντε και καμιας τράπεζας όλα τα αλλα είναι μια χαρά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...