Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κάνω ένα πείραμα.μπορείτε να με βοηθησετε?

θελω να δω που βγαίνει το site μου στα πρώτα αποτελεσματα της google.

Γραψτε στο google "τεχνολογικά νέα υπολογιστών και gaming" και πείτε μου σε ποιο αποτελεσμα της google σας βγαίνει το site μου το www.techgame.gr

Ωραία διαφήμιση πάντως.. "θέλω να κάνω ενα πείραμα"" .. Τέταρτος και σε μένα.

Έχει να κάνει με το πόσες επισκέψεις νομίζω. Αν μπαίνουν όλοι εκεί θα στο βγάζει πρώτο.

Ένας γνωστός πλήρωσε για βγαίνει από τους πρώτους , για την ιστοσελίδα του που αφορά στην επιχείρηση του, ειδικότητας γεωπόνου .

Δημοσ.

Ωραία διαφήμιση πάντως.. "θέλω να κάνω ενα πείραμα"" .. Τέταρτος και σε μένα.

Έχει να κάνει με το πόσες επισκέψεις νομίζω. Αν μπαίνουν όλοι εκεί θα στο βγάζει πρώτο.

Ένας γνωστός πλήρωσε για βγαίνει από τους πρώτους , για την ιστοσελίδα του που αφορά στην επιχείρηση του, ειδικότητας γεωπόνου .

Δεν πληρώνεις για να μπεις πρώτος, πληρώνεις για να μπεις προτεινόμενο πιο πάνω από τα κανονικά αποτελέσματα αναζήτησης. Με ublock origin, δεν υπάρχουν αυτά. Με adblock plus, υπάρχουν καθώς τα παίρνει.

Τώρα που το ανέφερα, το adblock plus, είναι σαν το μαφιόζο του ιντερνετ (στις διαφήμισες για τα αποτελέσματα του google μόνο), σου λέει πλήρωσε με για να σε αφήσω να πληρώσεις να διαφημιστείς.  :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Πρωτα πρεπει να μαθεις τι ειναι seo, backlinking, panda/penguin και ολα τα σχετικα περι seo. Το τι βλεπει ο καθενας δεν νομιζω οτι εχει και τοση σημασια. Και η iris τα βλεπει αλλιως γιατι το region της εχει σελιδες με καλυτερο seo απτο δικο σου.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, δεν φταίει ο browser για την σειρά που εμφανίζονται οι σελίδες, φταίει το ιστορικό και τα coockies. Ο γούγλης παρακολουθεί που μπαίνεις συνήθως και σου σερβίρει ανάλογα τις προτιμήσεις σου. Προφανώς στον καθένα θα δείχνει διαφορετικά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Ίσως φταίνε και οι τόνοι. Εμένα με τόνους μου το βγάζει 4-5, ενώ στην αρχή που είχα βάλει τόνο μόνο στο "νέα", μου το έβγαζε 10 και διαφορετικό link.

Τώρα έβγαλα τον τόνο στο "τεχνολογικα" και δεν μου το βγάζει καθόλου στις δύο πρώτες σελίδες.

Δημοσ.

4-5Μάλλον έκανες λάθος αναζήτηση.

τι εννοείς λάθος αναζήτηση. techgame.gr έγραψα στο google (βέβαια έβαλα και www αλλά το δοκίμασα και χωρίς αυτό) και μου το βγάζει πρώτο
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...