ribo7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ένα συνηθισμένο ζευγάρι που ξυπνάνε το πρωί, πάνε δουλειά, μετά το γραφείο κανά γυμνστήριο ή άλλη ασχολία και επιστρέφουν σπίτι, τι μπορεί να λένε κάθε μέρα και πόσες φορές επικοινωνούνε τη μέρα? Αναφέρομαι σε μέρες ρουτίνας που δεν έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια παίζει ρόλο αν συγκατοικούνε ή αν είναι στα πρώτα στάδια της σχέσης, αλλά κυρίως ρωτάω για σταθερές σχέσεις. Η γυναίκα σίγουρα θα έχει πολλά να πει και με λεπτομέρειες αλλά ο άντρας? Αν και αυτό είναι θέμα χαρακτήρα.Θίγουν πιστεύετε σοβαρά ζητήματα πχ. μεταναστευτικό, πολιτική? Και πριν προλάβετε να γράψετε "τρολοτόπικ Παρασκευής", πείτε καμιά προσωπική εμπειρία ή γνώμη πρώτα.. 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σιγα μην θιγουν και για την εξωτερικη πολιτικη της ρωσσιας και τα αποθεματικα χρυσου της ιαπωνιας. (Αναλογως βεβαια και τι γυναικα εχεις διπλα σου θα κινηθει η κουβεντα) Κανενα κουτσομπολιο για φιλους,κανενα ιντερνετ και κουβεντα γυρω απο αυτο,καμια κουβεντα γ ρουχα και ταξιδια και παρομοια τετοια.... Εγω με την γυναικα μου συζηταμε για φιλους και καταστασεις π εγιναν,ταξιδια η ενδεχομενες δουλειες μεσα στον μηνα και γενικως τα αμεσα και επομενα σχεδια μας οσο αφορα την δουλεια μας η το σπιτι μας.πολυ σπανια κουβεντες για κοινωνικα και ειδικα πολιτικα. Αντε αν δουμε Ειδήσεις να πουμε καμια γνωμη κ μεχρι εκει. Βεβαια.... (Μεταξυ φιλων οι συζητήσεις ειναι για απειρα και θεματα που αφορουν τα παντα Απο ομαδες και αμαξια μεχρι παραλληλο συμπαν και επιταχυντες σωματιδιων χαχαχαχα Προσωπικα οταν ξεκιναω κουβεντα με την παρεα μου ξεφευγει το θεμα και απο κατι παμε σε 10000% σε αλλο θεμα παντελως ασχετο) 1
ribo7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ ότι με φίλους έχεις μεγαλύτερο εύρος θεμάτων. Απλά σκεφτόμουν αν εγώ ήμουν πολύ ρηχός που με κάποιες κοπέλες λέγαμε τετριμμένα θέματα. Δε λέω να φιλοσοφούσαμε κάθε μέρα αλλά κάποιες μέρες βαριόμουν και ήθελα την ηρεμία μου (σε φάσεις από απόσταση εννοώ. Γτ από κοντά, σεξ και ύπνο άμα δε σήκωνε κουβέντα η φάση χαχαχαχα). Ή επίσης αν ξεκινούσα συζήτηση π.χ για γυμναστήριο, ότι φαινόμουν πολύ καμμένος/κολλημένος. Βέβαια παίζει ρόλο να έχετε και κοινά ενδιαφέροντα.
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 κοιτα ειναι αναλογως τα κοινα ενδιαφερονται που εχεις με την γυναικα πανε και τα θεματα που θα συζητησετε πανω κατω θα σ πει για ρουχα-ταξιδια-καφεδες-για φιλες και φιλους και ιντερνετ. εκει παιζουν τα θεματα τους στις περισσοτερες γιατι εννοείται ότι υπαρχει παντα και ένα μικρο ποσοστο του θηλυκου πληθυσμου που θα εχει και αλλα πραγματα να πει (εκει στοχευα μικρος εγω ...δεν την ''επεφτα'' σε κοπελες της μαζας...) τωρα είναι αναλόγως σε τι κοπελα θα πεσεις άλλες δεν εχουν θεμα να συζητήσετε τα παντα και άλλες λενε τα ιδια και τα ιδια γιατι πολύ απλα ασχολούνται μονο με θεματα τις ''εποχης'' μας... γενικα εν ολιγοις μην κολλας και συζητησε ότι γουστάρεις.αν δεις ότι δεν θελει η αλλαζει θεμα πας παρακατω. αν φαινεσαι κολλημένος με ένα θεμα απλα μην το λες συνεχεια γιατι βαριεται ο άλλος αν δεν τον ενδιαφερει το θεμα...και ειδικα οι γυναικες συνηθως βαριούνται με θεματα γυμναστηριο-αμαξια-ομαδες κτλπ με φιλαράκια σου καλυτερα να πιανεις κουβεντα για τετοια...
Iris_89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως μιλάω κάμποσες φορές τη μέρα με τον άντρα κι ας είναι στη δουλειά, όταν γυρνάει παίζει πιο πολύ ανάλαφρο κλίμα, πολλά αστεία, πειράγματα, μας αρέσει να κράζουμε παρέα. Δεν τον ζαλίζω με βλακείες, και αν τύχει να μιλήσουμε σοβαρά, έχει καλώς. Τώρα για πολιτικά κτλ, μπααα..
Adon1s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όταν φύγει η πρώτη εκούσια κλανιά χωρις να υποθει "ωχ συγγνωμη", εχει ηδη αρχισει η φθορα και ο καθενας θαναι με ενα ταμπλετ. Ραπτό,2015 7
defacer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ένα συνηθισμένο ζευγάρι που ξυπνάνε το πρωί, πάνε δουλειά, μετά το γραφείο κανά γυμνστήριο ή άλλη ασχολία και επιστρέφουν σπίτι, τι μπορεί να λένε κάθε μέρα και πόσες φορές επικοινωνούνε τη μέρα? Αναφέρομαι σε μέρες ρουτίνας που δεν έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο. Τόσες φορές όσες βολεύει ή/και έχεις όρεξη ή/και χρειάζεται. Μπορείς να πεις και ακριβώς τα ίδια πράγματα που θα έλεγες με τον κολλητό σου. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που με τους κολλητούς συζητάει μόνο το πώς κερατώνει. Η γυναίκα σίγουρα θα έχει πολλά να πει και με λεπτομέρειες αλλά ο άντρας? Αν και αυτό είναι θέμα χαρακτήρα. Οριακά το έσωσες.
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα οι άντρες έχουν πολλά σοβαρά θέματα να πουν αλλά δεν βρίσκουν τις κατάλληλες γυναίκες! :lol:
defacer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα οι άντρες έχουν πολλά σοβαρά θέματα να πουν αλλά δεν βρίσκουν τις κατάλληλες γυναίκες! :lol: Οι άντρες μιλάνε πάντα μόνο για σοβαρά θέματα, όπως π.χ. επαγγελματικά σπορ. Όχι σαν τις γυναίκες που μιλάνε για αυθαίρετα επιλεγμένες ανούσιες ιστορίες. 1
SlickNick Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 - Χαβαλές και ζουζουνιές - Σοβαρή συζήτηση για πράγματα που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στον κόσμο συν επιστημονικές και ιστορικές συζητήσεις - Σχέδια για το άμεσο και έμμεσο μέλλον, κυρίως για το που και πότε θα πάμε να φάμε - Συζήτηση για τις ζωές μας και τους φίλους μας - Φλασιές που τρώω με άσχετα πράγματα σε άκυρες στιγμές που δεν την ενδιαφέρουν και με ακούει υπομονετικά Πάντως Ribo7, με εξαίρεση την τωρινή μου κοπέλα που είναι και η μεγαλύτερη μου σχέση, δεν έχει υπάρξει άλλη που να μιλάμε τόσο πολύ και να μην βαριόμαστε. Και μιλάμε και κάθε βράδυ για αρκετή ώρα από την αρχή της σχέσης, εδώ και 2+ χρόνια! Τώρα για τις υπόλοιπες, εκτός από μία που ήταν τέρμα διαβασμένη σε κάποια πράγματα και συζητάγαμε, οι άλλες δεν είχαν δείξει δείγματα ότι θέλουν να κάνουν σοβαρές συζητήσεις και κάποιες αμφιβάλλω ότι μπορούσαν κιόλας 1
ribo7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 2+ χρόνια και κάνετε και ζουζουνιές?? χαχαχαχα πλάκα κάνω, το παν να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον γιατί καταντά ανέραστο. βασικά όντως αν σχεδιάζεις πράγματα, π.χ. εξόρμηση σκ, δειπνο με/χωρίς φίλους, τότε έχεις και πιο ευχάριστα πράγματα να πεις κάθε μέρα. Αλλιώς κυρίως σχολιασμό άλλων ατόμων βλέπω.. 1
anwnymh29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θεματα εθνικα (ναι και τι να κανουμε μου λεει και σκεφτομαι τον καιαδα) , ηλιθιοτητες της ημερας οποιες και αν ειναι αυτες, η καλυτερη στιγμη ειναι οταν δεν μιλαμε και νιωθουμε το " ειμαι εδω για εσενα" με ενα βλεμμα.
SlickNick Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χμ, δεν έχω κάτσει να σκεφτώ πόσο μιλάμε για το κάθε τι, αλλά η συζήτηση για τους άλλους είναι μάλλον το μικρότερο κομμάτι. Παίζει οι ζουζουνιές/χαβαλές και τα σχέδια για το που θα πάμε, τι θέλουμε να κάνουμε με τις ζωές μας κλπ να είναι τα κυρίως θέματα συζήτησης. Χωρίς ζουζουνιές και χαβαλέ καλύτερα να είσαι μόνος σου!
alex_000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 κοιτα ειναι αναλογως τα κοινα ενδιαφερονται που εχεις με την γυναικα πανε και τα θεματα που θα συζητησετε πανω κατω θα σ πει για ρουχα-ταξιδια-καφεδες-για φιλες και φιλους και ιντερνετ. εκει παιζουν τα θεματα τους στις περισσοτερες 1000 φορές μόνος. 2
Ψιτ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει ένα παιχνίδι που λέγεται κρεμάλα Πχ Φ _ _ _ _ _ α
Προτεινόμενες αναρτήσεις