Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

12:00 αναψε το λαμπακι του νυχτερινού στον παλιό μετρητή, αντε καλορίζικο😁

Στους αλλους που δεν εχουν ένδειξη νυχτερινού δεν ξερω.

Δημοσ.

Σε δυο παροχές δίπλα - δίπλα ταυτοχρονα ενεργοποιημένες και με νυχτερινό και οι δυο.

Στη μια λέει ότι πέρασε αυτόματα στο νέο καθεστώς και στην αλλά λέει ότι δεν περασε αυτόματα .

Ότι ναναι !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Αν έχεις ΚΟΤ σίγουρα. Διαφορετικά μάλλον όχι.

Ούτε στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

12:00 αναψε το λαμπακι του νυχτερινού στον παλιό μετρητή, αντε καλορίζικο😁

Στους αλλους που δεν εχουν ένδειξη νυχτερινού δεν ξερω.

Ο παλιός είναι ο αναλογικός με δίπλα ΤΑΣ ξεχωριστό ; 

ή ο ψηφιακός με τη κάρτα sim ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, meletis_m said:

1728369700_.jpg.8eeac6d6a0e85fe4ffc90c8288b5a5eb.jpg

Κ = Κανονικό (ημερήσιο)

Μ = Μειωμένο (νυχτερινό)

Το βελάκι δείχνει τι μετράει εκείνη τη στιγμή, οπότε από εκεί καταλαβαίνεις κι αν είσαι στο τμηματικό ωράριο... ή αν είσαι στο συνεχές 23:00 - 7:00 (μετρητές προ 1989 που δεν αιτήθηκαν ποτέ αλλαγή σε τμηματικό ωράριο).

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, meletis_m είπε

ή ο ψηφιακός με τη κάρτα sim ; 

Ο παλιος αναλογικός είναι ο καλύτερος και ενδειξη νυχτερινού έχει και ολα καλα.

Ο ψηφιακος ειναι μια μπουρδα και μιση χωρις κάρτα και το ρολοι λεει αλλα στον ενα αλλα στον αλλον οι ωρες ειναι εκτος τοπου και χρόνου, οτι να 'ναι δηλαδή 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

1728369700_.jpg.8eeac6d6a0e85fe4ffc90c8288b5a5eb.jpg

Κ = Κανονικό (ημερήσιο)

Μ = Μειωμένο (νυχτερινό)

Το βελάκι δείχνει τι μετράει εκείνη τη στιγμή, οπότε από εκεί καταλαβαίνεις κι αν είσαι στο τμηματικό ωράριο... ή αν είσαι στο συνεχές 23:00 - 7:00 (μετρητές προ 1989 που δεν αιτήθηκαν ποτέ αλλαγή σε τμηματικό ωράριο).

Στη επαρχία έχω αναλογικό .

Εδώ Αθήνα ήρθαν το άλλαξαν και έβαλαν ψηφιακό . Και στις 2 παροχές έχω νυχτερινό . Ο καινούργιος άρα είναι ο ψηφιακός .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσοι εχουμε τον παλιο μετρητη που εχει πανω δυο ρολογια, ενα για πρωϊνο και ενα για νυχτερινο, υπαγομαστε κι εμεις απο σημερα στις νεες ωρες? να το ξεκαθαρισουμε?

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

οσοι εχουμε τον παλιο μετρητη που εχει πανω δυο ρολογια, ενα για πρωϊνο και ενα για νυχτερινο, υπαγομαστε κι εμεις απο σημερα στις νεες ωρες

ΝΑΙ ΑΥΤΟ Χωρίς ερωτηματικό 

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

οσοι εχουμε τον παλιο μετρητη που εχει πανω δυο ρολογια, ενα για πρωϊνο και ενα για νυχτερινο, υπαγομαστε κι εμεις απο σημερα στις νεες ωρες? να το ξεκαθαρισουμε?

Πολύ φοβάμαι ότι οι μόνοι που δεν υπάγονται είναι εκεινοι που είχαν ξεμείνει στο συνεχές από παλιά. Εμείς δεν έχουμε ψηφιακό μετρητή αλλά το φωτακι του νυχτερινού στον ηλ.πινακα έδειξε ότι μπήκαμε στο καινούριο (και το πήρα και χαμπάρι πολύ αργά)

Δημοσ.

Ποιό  ειναι το όφελος του νυχτερινού (μειωμένου) για όσους το χρησιμοποιούν μπορεί καποιος να μου εξηγησει?

Έχω μπλέ ΔΕΗ με 0,123 κανονικό και 0,113 μειωμένο και καταναλώνω 2500 kwh τον χρόνο. Εαν περάσω πχ 600 khw στο νυχτερινό το οφελος θα ειναι 600 x 0,01 = 6 ευρω συν 6% ΦΠΑ  μας κανει 6,36 ευρω το χρόνο.

Θα δώσω 43 ευρώ στον ΔΕΔΗΕ για ενεργοποίηση για να τα πάρω σε 7 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Ποιό  ειναι το όφελος του νυχτερινού (μειωμένου) για όσους το χρησιμοποιούν μπορεί καποιος να μου εξηγησει?

Έχω μπλέ ΔΕΗ με 0,123 κανονικό και 0,113 μειωμένο και καταναλώνω 2500 kwh τον χρόνο. Εαν περάσω πχ 600 khw στο νυχτερινό το οφελος θα ειναι 600 x 0,01 = 6 ευρω συν 6% ΦΠΑ  μας κανει 6,36 ευρω το χρόνο.

ετσι ειναι στο μπλε τιμολογιο? η διαφορά κανονικου και νυχτερινου ειναι 0,01€ ανα κιλοβατωρα?

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

ετσι ειναι στο μπλε τιμολογιο? η διαφορά κανονικου και νυχτερινου ειναι 0,01€ ανα κιλοβατωρα?

Η διαφορά είναι ό,τι γράφει το συμβόλαιο της σύμβασης που υπέγραψες. Στο myHome Online π.χ. τυχαίνει και τώρα να είναι 0.01 (0.0142 Μέρα και 0.0132 Νύχτα).

Επεξ/σία από ncrp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...