Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kazantzidis είπε

https://ibb.co/nqq6qkNs

ζητησα νυχτερινο τιμολογιο και μου αλλαξαν το ρολοι  (το μεσα μονο). 

Τι ειναι αυτο που μου εβαλαν; ειναι τα καινουργια με καρτα σιμ; κατω δεξια σαν να εχει ενα εικονιδιο σαν σημα κινητης. ή απλα ειναι ηλεκτρονικο;

Ναι βάζουν νέο μετρητή με κάρτα .

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Ναι βάζουν νέο μετρητή με κάρτα .

Αρα αυτο που εχω ειναι με καρτα. Αν θυμαμαι καλα, τωρα μπορω να παω σε αλλο τιμολογιο; κιτρινο; κατι τετοιο; και τι διαφορα εχει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Αρα αυτο που εχω ειναι με καρτα. Αν θυμαμαι καλα, τωρα μπορω να παω σε αλλο τιμολογιο; κιτρινο; κατι τετοιο; και τι διαφορα εχει;

Δεν έχει σημασία ο μετρητής με το ποιο τιμολόγιο θα έχεις. Μπορείς με οποιονδήποτε μετρητή παλιό ή νέο, αναλογικό ή ψηφιακό να έχεις κίτρινο ή μπλε ή πράσινο τιμολόγιο. Η διαφορά των νέων ψηφιακών μετρητών είναι ότι αντί να έρχεται κάθε μήνα ο υπάλληλος και να κάνει επί τόπου την καταμέτρηση, αυτή να γίνεται εκ του μακρόθεν εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η sim κάρτα.

Απλά αργότερα που θα υπάρξουν και τα πορτοκαλί δυναμικά τιμολόγια, όσοι έχουν αυτούς τους μετρητές, θα μπορούν να τα πάνε σε αυτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθε το παρακάτω με email.

Αγαπητέ/ή πελάτη,

Σας ενημερώνουμε για την τροποποίηση των Ειδικών Όρων Σύμβασης Προμήθειας του προϊόντος Οικιακό Τιμολόγιο Γ1/Γ1Ν, με έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων την 01.08.2025.

Οι τροποποιήσεις αφορούν συγκεκριμένα τα εξής:

• Μείωση Βασικής Τιμής Προμήθειας στο 1ο κλιμάκιο κατανάλωσης για τη Ζώνη Κανονικής χρέωσης, από 0,16000 €/kWh σε 0,14500 €/kWh, για κατανάλωση έως 200 kWh/μήνα με αντίστοιχη προσαρμογή του ορίου του 2ου κλιμακίου (Παράγραφοι 2.2.2.1 & 2.2.2.2 των Ειδικών Όρων της Σύμβασης Προμήθειας)
  • Προσθήκη νέου όρου σύμφωνα με τον οποίο η Βασική Τιμή Προμήθειας μπορεί να περιλαμβάνει εκπτώσεις, οι οποίες θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας (www.dei.gr) , έως την 1η ημέρα του μήνα κατανάλωσης στον οποίον αφορούν. Για να λάβετε την πλήρη έκπτωση, πρέπει να έχετε εξοφλήσει εγκαίρως τον προηγούμενο λογαριασμό κατανάλωσης και να έχετε ενεργοποιήσει και διατηρήσει ενεργή την υπηρεσία myΔΕΗ. Η έκπτωση μειώνεται κατά 5% αν υπάρξει καθυστέρηση στην εξόφληση ή αν δεν έχετε ενεργοποιήσει ή διατηρήσει ενεργή την υπηρεσία myΔΕΗ. Εφόσον συντρέχουν σωρευτικά οι δύο περιπτώσεις η έκπτωση μειώνεται κατά 10%, χωρίς να μπορεί να λάβει αρνητική τιμή.

Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμόζονται στις καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας από 01.08.2025 και εφεξής. Οι νέοι πλήρεις Ειδικοί Όροι, ο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος της Σύμβασης Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του προϊόντος Οικιακό Τιμολόγιο Γ1-Γ1Ν καθώς και αναλυτικά παραδείγματα θα βρίσκονται από 01.06.2025 αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας στη διάθεσή σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το προϊόν «Οικιακό Τιμολόγιο Γ1/Γ1Ν» είναι το οικιακό πράσινο ειδικό τιμολόγιο που η ΔΕΗ συνεχίζει να παρέχει. Ταυτόχρονα, η ΔΕΗ έχει δημιουργήσει και προσφέρει νέες επιλογές για κάθε ανάγκη, όπως το ΔΕΗ myHomeEnter σταθερό 12μηνο μπλε τιμολόγιο για όλους, το ΔΕΗ myHomeEnterTwo σταθερό 24μηνο μπλε τιμολόγιο για όσους διαθέτουν διζωνικό – «νυχτερινό» μετρητή ΔΕΔΔΗΕ, το ΔΕΗ myHomeOnline σταθερό 12μηνο μπλε τιμολόγιο για όσους προτιμούν την ψηφιακή διάδραση και το ΔΕΗ myHome4All κυμαινόμενο 12μηνο κίτρινο τιμολόγιο με έκτακτες προωθητικές δράσεις και πληθώρα πρόσθετων υπηρεσιών (βρείτε στο myΔΕΗ ή στο www.dei.gr όλες τις επιλογές) . Τέλος, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε Προμηθευτή ή να καταγγείλετε την παρούσα Σύμβαση όποτε το επιθυμείτε, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση λόγω πρόωρης αποχώρησης.

Όλα τα ανωτέρω, αφορούν σε όποια παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έχετε ενεργό συμβόλαιο με προϊόν Οικιακό Τιμολόγιο Γ1/Γ1Ν. Με την είσοδό σας στη δωρεάν υπηρεσία myΔΕΗ, μπορείτε:

• να δείτε αναλυτικά τις παροχές σας με συμβόλαιο ΔΕΗ
  • να δείτε στην ενότητα «Επιστολές» την παρούσα επιστολή διακριτά για το αντίστοιχο συμβόλαιο
  • να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις ανωτέρω επιλογές αλλαγής προϊόντος και
  • να προχωρήσετε εύκολα σε άμεση αλλαγή προϊόντος, εφόσον το επιθυμείτε.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, 800 900 1000 (χωρίς χρέωση) ή στα καταστήματά μας ή στην ιστοσελίδα μας.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό με το διζωνικό τιμολόγιο του ΔΕΔΔΗΕ του παρόντος θέματος; Αφορά την ΔΕΗ και υπάρχει άλλο θέμα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δε(ν)δδηε αφήγημα 

Αίτηση και πληρωμή για διζωνικό Ιανουάριο. Εγκατάσταση νέου μετρητή τέλος Μαρτίου.. Αλλά! Δεν τον πέρασαν λέει στο σύστημα και δεν δίνουν στον προμηθευτή τις 2 μετρήσεις. Από τον Απρίλιο πάνω από 5 φορές τηλεφωνική επικοινωνία και γραπτή με συνημμένη την απόδειξη πληρωμής. Όμως τίποτα μέχρι σήμερα! Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει τι άλλο πρέπει να κάνω..; 

Δημοσ.
Στις 11/7/2025 στις 10:23 ΠΜ, jipet είπε

Δε(ν)δδηε αφήγημα 

Αίτηση και πληρωμή για διζωνικό Ιανουάριο. Εγκατάσταση νέου μετρητή τέλος Μαρτίου.. Αλλά! Δεν τον πέρασαν λέει στο σύστημα και δεν δίνουν στον προμηθευτή τις 2 μετρήσεις. Από τον Απρίλιο πάνω από 5 φορές τηλεφωνική επικοινωνία και γραπτή με συνημμένη την απόδειξη πληρωμής. Όμως τίποτα μέχρι σήμερα! Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει τι άλλο πρέπει να κάνω..; 

Καλημερα... Εστειλες email παραπονων, στην ΡΑΕ στον Δεδδηε;;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Εστειλες email παραπονων, στην ΡΑΕ στον Δεδδηε;;

Μετά την προτροπή σου.. Έστειλα mail εκεί που αναφέρεις μήπως γίνει κάτι.. Σε 10 εργάσιμες θα επανέλθω.. Πραγματικά κάτι απλό το κάνουν Γολγοθά.. Ευχαριστώ για την βοήθεια! 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μπηκα να δω με τον αριθμο παροχης αν εχω το νεο αυτο νυχτερινο. Μου εγραψε οτι πρεπει να κανο αιτηση. Κανω και μετα απο 5,6 μερες με πηραν και μου λενε τι θελω; το λεω το νεο νυχτερινό. Μου λεει τι ειναι αυτο. Του εξηγω λεει δεν το εχεις τωρα αυτο; του λεεω ετσι και ετσι γινετε και μου λεει μισο. Μετα μου λεει οκ θα το δουμε.
Δεν εχουν ιδεα.
True story.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Εγω μπηκα να δω με τον αριθμο παροχης αν εχω το νεο αυτο νυχτερινο. Μου εγραψε οτι πρεπει να κανο αιτηση. Κανω και μετα απο 5,6 μερες με πηραν και μου λενε τι θελω; το λεω το νεο νυχτερινό. Μου λεει τι ειναι αυτο. Του εξηγω λεει δεν το εχεις τωρα αυτο; του λεεω ετσι και ετσι γινετε και μου λεει μισο. Μετα μου λεει οκ θα το δουμε.
Δεν εχουν ιδεα.
True story.. 

Δε υπάρχει νέο νυκτερινό.

Απλώς τώρα τα σαινια το έχουν μεταφρασει σε διζωνικο μειωμένο.

Νυκτερινό έχω από το 2000.

Εάν δε έχει η παροχή σου ήδη , πληρώνεις τα τέλη ενεργοποίησης 42,16€ ήταν ..

Και αναλόγως το απόθεμα μετρητών έρχονται και σου βάζουν πλέον νέο ψηφιακό μετρητή και ενεργοποιείται.

Αθήνα Νότια, περίμενα τουλάχιστον 6 μήνες . 

Επαρχία έχω 25 χρόνια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ξεκινησει μια ιστορια απο το 2023 που εβαλα το Νυχτερινο και δεν εγινε εγκαιρως και ζηταω το τρομερο ποσο των...20 ευρω ως αποζημιωση οπως λενε για την καθυστερηση. Απευθυνθηκα και στο myRAE. Ειχε πληρωθει 26/9/2023 και δεν εγινε εντος 10 ημερων η εγκατασταση, αλλα στις 13/11/2023, και βασει ορων ΔΕΔΔΗΕ θα επρεπε να εχω λαβει 20 ευρω μεσω λογαριασμου ρευματος εντος λιγων μηνων το πολυ. Αντιθετα εχουν περασει 2 χρονια χωρις να εχει συμβει τιποτα. Στις πολλαπλες προσπαθειες επικοινωνιας δεν υπηρχε καμια ανταποκριση. Καποια στιγμη πριν 3 μηνες με πηρε καποια και μου εδωσε μειλ της στο ΔΕΔΔΗΕ να στειλω δικαιολογητικα και αριθμο λογαριασμου για να τα βαλει. Στο μεταξυ στο myrae μου απαντουσαν οτι δεν ειχαν βρει προσβαση στο χωρο, φυσικα χωρις κανενα τηλεφωνημα τοτε ή αλλη ενοχληση ή σημειωμα. Τους τα απαντησα αυτα, και τελοσπαντων στο myrae η 3η απαντηση που ελαβα σημερα λεει "Καλησπέρα, η διαδικασία καθυστερεί ΄λίγο , Ελπίζω να έχετε λάβει τα χρήματα έως σήμερα."

Πραγματικα κοροιδια για ενα ευτελες ποσο. Πατησα απορριψη στο αιτημα στο myrae αλλα λογω τριων απαντησεων αυτο κλεινει, και μου δινει δυνατοτητα να στειλω σε ενεργειακο διαμεσολαβητη (enomos). Αξιζει να μπω σε τετοια διαδικασια και να μπλεξω? Το εχει κανει κανείς? Προφανως επειδη δεν ειναι καποιος παροχος, αλλα ο ΔΕΔΔΗΕ ακρη δε βγαζεις με αυτους. Σε αγνοουν, απαντουν μετα απο μηνες, δε ξερουν τι συμβαινει, ενα μπαχαλο. Μαλλον τον πετυχαν το σκοπο τους, καθως δε ξερω αν εχει νοημα να συνεχισω να ασχολουμαι και με βλεπω να το χαριζω το εικοσαρικακι

Επεξ/σία από petrox21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...