KeepWalking7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά τι θα γίνει με το 10 τις εκατό; Διάβασα ότι ακόμα ισχύει για μαθητές που έδωσαν το 14 και το 15. Εγώ έδωσα το 15 και θέλω να μάθω ποτέ και που πρέπει να το δηλώσω; Τι χαρτιά θα χρειαστώ; το έψαξα και δεν έβγαλα άκρη..
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Να υποθεσω πως αφου το εψαξες ρωτησες και στο σχολειο σου και δεν ηξεραν;
Tempor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στο υπουργειο παιδειας ρωτησες; Καποιος ειναι υποχρεωμενος να σε ενημερωσει.
gokuthelegend Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι εδώ και 1-2 χρόνια τα μηχανογραφικά γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο. Μήπως να περάσεις από το σχολείο να ρωτήσεις; Μην το αφήνεις, εσύ θα χάσεις. Επίσης με το 10% μπορείς να κάνεις 2 συνεχόμενες χρονιές μηχανογραφικό, αφού λες ότι έδωσες εξετάσεις το 2015, τότε με το 10% μπορείς να κάνεις αίτηση το 2016 και το 2017.
Flaoutistas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το νόημα του 10% ποιο είναι; Αν μπεις σε μια σχολή και δε σαρέσει να αλλάξεις σχολή; Ή απλά χωρίς να δώσεις ελπίζεις να μπεις κάπου που δεν έμπαινες την πρώτη φορά;
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το νόημα του 10% ποιο είναι; Αν μπεις σε μια σχολή και δε σαρέσει να αλλάξεις σχολή; Ή απλά χωρίς να δώσεις ελπίζεις να μπεις κάπου που δεν έμπαινες την πρώτη φορά; Και τα δυο
gokuthelegend Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το νόημα του 10% ποιο είναι; Αν μπεις σε μια σχολή και δε σαρέσει να αλλάξεις σχολή; Ή απλά χωρίς να δώσεις ελπίζεις να μπεις κάπου που δεν έμπαινες την πρώτη φορά; Έτσι ακριβώς, αλλά σχετικά με το πρώτο εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να δηλώσει κάποιο τμήμα που δεν του αρέσει. Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, αν δεν θέλει να μπει κάπου τότε να την πάρει κάποιος άλλος την θέση του που μπορεί να θέλει.
dionisis1925 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά τι θα γίνει με το 10 τις εκατό; Διάβασα ότι ακόμα ισχύει για μαθητές που έδωσαν το 14 και το 15. Εγώ έδωσα το 15 και θέλω να μάθω ποτέ και που πρέπει να το δηλώσω; Τι χαρτιά θα χρειαστώ; το έψαξα και δεν έβγαλα άκρη.. http://www.neolaia.gr/2016/01/12/panellinies-2016-deka-tois-ekato/
Flaoutistas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι ακριβώς, αλλά σχετικά με το πρώτο εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να δηλώσει κάποιο τμήμα που δεν του αρέσει. Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, αν δεν θέλει να μπει κάπου τότε να την πάρει κάποιος άλλος την θέση του που μπορεί να θέλει. Συνήθως είναι του στυλ.. θα πάω στο φυσικό γιατί είναι πιασάρικο το όνομα.. ενώ σιχαίνομαι τη φυσική.. οπότε μετά απλά θες να την κάνεις να πας αλλού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα