Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα βρηκα ενα σπιτι που νοικιαζεται στο ιντερνετ και πηρα τηλεφωνο και ενας μεσιτης μου εδειξε το σπιτι και υπεγραψα εντολη ενοικιαστη για 800 ευρω ενοικιο...μολις γυρισα σπιτι βρηκα στο ιντερνετ αγγελια απο τον ιδιοκτητη του ακινητου που νοικιαζοταν μιλησαμε και κανονισα να το κλεισω με ενοικιο 650 ευρω....πρεπει να πληρωσω τον μεσιτη?μπορει να μου ζητησει τα λεφτα αφου τελικα τα εκανα ολα μονος μου....η δεν ισχυει και θα με κυνηγησει δικαστικα?

ευχαριστώ πολυ...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως τα έκανες όλα μόνος σου αφού πήγες στο μεσίτη, σου έδειξε σπίτι, υπογράψατε κλπ; :) Νομίζω ότι πρέπει να τον πληρώσεις ναι, αφού υπογράψατε κιόλας.

Δημοσ.

Για να καταλαβω θα πληρωνες 800 ευρω, αλλα βρηκες ιδιοκτητη και το εριξες στα 650?Μηπως ηταν 150 ευρω η αμοιβη του ιδιοκτητη?

Και γιατι ο ιδιοκτητης να πεσει τοσο χαμηλα ενω ειχε πει στον μεσιτη για 800?

Δημοσ.

Από τη στιγμή που υπέγραψες εντολή, έχει το κάθε δικαίωμα να σε πάει δικαστικά και συνήθως το κάνουν, πολλοί είναι αυτοί σαν κ σένα.

Για να καταλαβω θα πληρωνες 800 ευρω, αλλα βρηκες ιδιοκτητη και το εριξες στα 650?Μηπως ηταν 150 ευρω η αμοιβη του ιδιοκτητη?

Και γιατι ο ιδιοκτητης να πεσει τοσο χαμηλα ενω ειχε πει στον μεσιτη για 800?

Συνήθως στις ενοικιάσεις κατοικιών η αμοιβή του μεσίτη είναι 1 νοίκι ή μισό, εξαρτάται την συμφωνία.
Δημοσ.

ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΙΜΗ....ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΥΤΟ....ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ....ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ...ΨΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ???ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ???

Δημοσ.

Πρώτον, μην γράφεις με κεφαλαία. Δεύτερον, δεν χρειάζεται να υπογράψεις συμβόλαιο. Είναι τα λεγόμενα application fees. Το θέμα είναι πως θα τον πληρώσεις, αλλιώς θα κινηθεί δικαστικά, πράγμα που δεν το θες.

Να προσέχεις άλλη φορά που και τι υπογράφεις.

Δημοσ.

Θα πω την κατινιά μου: είχες να δίνεις 800 ευρώ το μήνα ενοίκιο και τσιγγουνεύεσαι την αμοιβή του μεσίτη?

Στο θέμα, πρέπει να διαβάσεις αναλυτικά τι έχεις υπογράψει όπως και τι έχει υπογράψει ο ιδιοκτήτης.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...