Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Έλαβα πριν λίγο μήνυμα από την cosmote, στο οποίο γράφει πως θα προχωρήσει σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών. Προφανώς θα το στείλει σε όσους έχουν cosmote, βέβαια είπα να το βάλω και εδώ just in case.
gokuthelegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθε και σε μένα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί με τα προσωπικά δεδομένα, τις κλήσεις και τα μηνύματα που κάνουμε δηλαδή;
gregdel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Προφανώς επειδή έγινε-γίνεται ενοποίηση cosmote και ote θα συγχωνευτεί η βάση δεδομένων τους. Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία μας. Σε καμμία περίπτωση δεν αφορούν κλήσεις, μνμ κλπ
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω πως εννοεί ότι αν είχες cosmote μπορεί να σε πάρουν για προσφορά ΟΤΕ TV ας πούμε.
mylo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα περνουν και τωρα για προσφορα οτε τν
JimasGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Η απλά εννοεί ότι ο ΟΤΕ θα έχει, εξίσου με την cosmote, πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία μας. Αυτά δηλαδή που δηλωθηκαν στις κάρτες sim τουλάχιστον. Δεν ξέρω μάλλον θα προχωρήσω σε άρνηση σύμφωνα με τον νόμο. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
gokuthelegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Η απλά εννοεί ότι ο ΟΤΕ θα έχει, εξίσου με την cosmote, πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία μας. Αυτά δηλαδή που δηλωθηκαν στις κάρτες sim τουλάχιστον. Δεν ξέρω μάλλον θα προχωρήσω σε άρνηση σύμφωνα με τον νόμο. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Εμένα μόνο ταυτότητα μου ζήτησαν στην δήλωση της sim, δεν μου ζήτησαν ούτε διεύθυνση ούτε τίποτα άλλο. Η ταυτότητα έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιείται πάντα και παντού, τι το επιπλέον θα μπορούσαν να βρουν; Να σημειώσω εγώ προσωπικά ότι στο όνομά μου έχω μόνο 2 καρτοκινητά what's up και τίποτα άλλο, δεν ξέρω αν έχει σημασία, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να γίνει ενοποίηση. Τώρα αν κάποιος είχε κάνει και συμβόλαιο σταθερής, κινητής, ίντερνετ ή/και τηλεόρασης αυτό είναι άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα