Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ύστερα από αρκετούς μήνες κατάφερα να γραφτώ στην υπηρεσία, μου έκανε εντύπωση το λεπτομερές ιστορικό (νοσηλειών, φαρμάκων, ιατρικών εξετάσεων κλπ)...

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κι εγώ υφίσταμαι ακριβώς την ίδια ταλαιπωρία, όποιος ξέρει κάποιον γιατρό στην Αθήνα, που τον εξυπηρέτησε και του ενεργοποίησε τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία του.

Edit: Μετά από πολλές-πολλές προσπάθειες, τελικά τα κατάφερα σήμερα, αλλά επί πληρωμή (30€).

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεος γαμώ την ελληνική νοοτροπία μας. Εγώ τα παράτησα, σε όσους το ζητησα με αντιμετωπισαν σαν να ειμαι τρελός. Έτυχε να μου χρειαστεί και είμαι εκνευρισμένος με το θέμα.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 1
Δημοσ.

Έλεος γαμώ την ελληνική νοοτροπία μας. Εγώ τα παράτησα, σε όσους το ζητησα με αντιμετωπισαν σαν να ειμαι τρελός. Έτυχε να μου χρειαστεί και είμαι εκνευρισμένος με το θέμα.

δες τί έγραψε λίγο πιο πανω ο φίλος plus. «επί πληρωμή». Λες τελικώς αυτό να ήθελαν; 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει εγγραφη αλλα δεν θυμηθηκα να πω σε γιατρο να την ενεργοποιησει ...Μαλλον θα ξανακανω γιατι δεν ξερω αν υπαρχουν τα στοιχεια μου , αν και τα εχω εκτυπωσει .

Δημοσ.

Edit: Μετά από πολλές-πολλές προσπάθειες, τελικά τα κατάφερα σήμερα, αλλά επί πληρωμή (30€).

σου ζήτησαν λεφτά για να το κάνουν; τα έδωσες απο μόνος σου;

Δημοσ.

Σιγα μη κατσει να ασχοληθεί κανενας. Ηδη ο Εοππυ σου τρωει το μισο χρόνο απο τους ασθενεις σου απαιτώντας γραμματειακη δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μη κατσει να ασχοληθεί κανενας. Ηδη ο Εοππυ σου τρωει το μισο χρόνο απο τους ασθενεις σου απαιτώντας γραμματειακη δουλειά.

όντως ισχύει.

έχει τύχει να πάω σε κέντρο υγείας για εξέταση και περίμενα ώρα επειδή ήταν τόσοι οι οποίοι ήθελαν απλά να γράψουν φάρμακα.

για πολλές μπάτσες. να κάθεται ο γιατρός να βαράει σφραγίδες και υπογραφές και άλλος να περιμένει να εξεταστεί. και δεν υπήρχε και άλλος

Δημοσ.

Τους τα 'πρηξες μία, δύο, τρεις.

Έκανες συγκεκριμένες ερωτήσεις. Έπαιρνες γενικόλογες και αόριστες απαντήσεις.

Μιλούσες επώνυμα. Απαντούσαν ανώνυμα.

Έστελνες "σεντόνια". Σου έστελναν..."μαντηλάκια".

Bottom line

Τελικά πάλι κέρδισε το σύστημα, ότι κι αν σημαίνει αυτό ;)

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χθες έκανα άλλη μια απόπειρα σε γιατρό που επισκέφθηκα για άλλο λόγο. Με κοίταξε σαν εξωγήινο και μου είπε δεν ξέρω τίποτα για το θέμα.

Ξέρει κανείς κανέναν γιατρό που να μπορεί να μου το κάνει απομακρυσμένα; Να του στείλω τα χαρτιά, να το κάνει και να τον πληρώσω πάλι απομακρυσμένα;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανέναν γιατρό που να μπορεί να μου το κάνει απομακρυσμένα; Να του στείλω τα χαρτιά, να το κάνει και να τον πληρώσω πάλι απομακρυσμένα;

Δεν γινεται αυτο .Καθε του χαρτι πρεπει να εχει προτοτυπη σφραγιδα.Πως θα οσυ γραψει κατι αν δεν εχει ιστορικο σου ή δεν κανει εστω μια εξεταση του 10λεπτου ?

Εγω επειδη παιρνω φαρμακα χρονια εχω βρει στη γειτονια μου καοιον που μου γραφει τριμηνες συνταγες και δεν παιρνει ουτε ενα ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...