Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το συγκεκριμενο καταστημα δεν προκειται να ξεμπλεξεις... οργανωση μπακαλικου...και πραγματικα προσβαλω το μπαλακικο...1 φορα πηγα να την πατησω για τα καλα...για να ξεμπλεξω επρεπε να βαλω τη φαντασια μου να οργιασει...

• 11 μήνες μετά...
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

16143025_726491547506842_559924049400715

Αγαπαμε Media Markt... Ακομα πιο πολύ αγαπάμε την απάντησή τους...

16265708_10155068426644589_3085718191426

Πραγματικά μερικοί επιχειρηματίες είναι γύφτοι και δεν σέβονται με τίποτα τον καταναλωτή... Λες και απευθύνονται σε βλάκες ξέρω γω

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Sorry που σας χαλάω την επανάσταση, αλλά υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει πως αν ενα προϊόν είναι σε μια προσφορά για μια συγκεκριμένη περίοδο και ξαναμπει σε προσφορά κάποια αλλη στιγμη, θα πρέπει να είναι πιο κάτω από την προηγούμενη φορά???

• Like 3
Δημοσ.

νταξ. ετυχε; Στη δικια μου περιπτωση ειχα παρει μια φωτογραφικη (panasonic gf7) και 3 μερες μετα της ριχνουν τη τιμη κατα 50 ευρω. κανοντας price match σε υπολοιπα skroytzoμαγαζα. Στειλω ενα απλο εμαιλ στο customer care εκφραζοντας την απογοητευση μου χωρις να εχω πολλες ελπιδες και μου απανταντε να παω στο καταστημα συγγρου κ να παραλαβω επιστροφη χρηματων τη διαφορα τιμης. da fuck εντελως.

Εμπειρια προ 1 ετους. Δεν ξερω εαν χαλασαν τοσο πολυ στο μεσοδιαστημα. Τους εχω επιστρεψει μεχρι και χυτρα ταχυτητας (ανοιγμενη) και την δεχτηκαν χωρις καμια αντιρρηση. Γενικα καλες  εντυπωσεις με δαυτους.

Δημοσ.

Sorry που σας χαλάω την επανάσταση, αλλά υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει πως αν ενα προϊόν είναι σε μια προσφορά για μια συγκεκριμένη περίοδο και ξαναμπει σε προσφορά κάποια αλλη στιγμη, θα πρέπει να είναι πιο κάτω από την προηγούμενη φορά???

Νομίζω η ένσταση είναι γιατί στην πρώτη φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι σε έκπτωση αλλά αυτή να είναι η κανονική της τιμή.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είναι παράνομη αυτή η τακτική και μπορείς να κάνεις καταγγελία. Δεν είμαι σίγουρος όμως

Δημοσ.

Ναι μερικοί έτσι νομίζουν,ότι όταν ξαναμπεί σε προσφορά πρέπει όπωσδηποτε να μπεί πιο κάτω.

Και στις 5 προσφορές να το δίνουν τσαμπα ξερωγω.

Επίσεις αν κάποιος αγοράσει πχ ένα ps4 στα 300€ και μετά από 10 μέρες πέσει στα 250€ θεωρεί ότι το 50€ διάφορα του ανήκει και πρέπει να το πάρει

• Moderators
Δημοσ.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/4449821/?iid=2

Αν βρω κάτι πιο πρόσφατο και με νόμους θα ποστσρψ

Δημοσ.

Να βάλω κι εγώ λίγο τα πράγματα στη θέση τους, ως προς την εικόνα που έχω από τη MediaMarkt. Πρώτα απ' όλα, αυτό με το τιμολόγιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά είναι και παράνομο να ισχύει. Έχω αγοράσει ένα σωρό πράγματα ΜΕ τίμολόγιο για τη δουλειά μου, έχω αλλάξει απόδειξη λιανικής που από λάθος του ανθρώπου που έστειλα δεν ζητήθηκε τιμολόγιο, και έχω εξοπλίσει το σπίτι μου σχεδόν εξ΄ όλοκλήρου από τη MediaMarkt. Όχι μόνο είμαι ευχαριστημένος, αλλά πλέον αγοράζω απολύτως τα πάντα από ηλεκτρονικά από εκεί (εκτός από τα BTO desktops), και ό,τι δεν μου αρέσει / δεν με καλύπτει από ηλεκτρονικά, μου το αντικαθιστούν χωρίς καμία ερώτηση μεσα σε 15 ημέρες και παίρνω ο,τι άλλο θέλω. 

Δεύτερον, με το wifi τους να είναι open για τους πελάτες, επί τόπου για ό,τι σε ενδιαφέρει πας και δείχνεις την τιμή skroutz στο πιο φτηνό φυσικό κατάστημα και αυτομάτως παίρνεις price match. Πάντα μα πάντα.

Τρίτον, ως προς τις τιμές, εκεί συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω και πολλούς που ψωνίζουν εκεί χωρίς το skroutz ανά χείρας. Αλλά, ξαναλέω συμφωνώ, ως προς τη διακύμανση τιμών. Πήρα ηλεκτρική κουζίνα πριν τις γιορτές στα 549 (price match με skroutz), ενώ την είχαν 620. Τώρα που πήγα, την είχαν 700 και κάτι. Από το site τους δεν αξίζει να ψωνίζει κανείς, ακριβώς για το λόγο του price match.

Το θεμα σου θα το λύσεις άμεσα, αν πας στο κατάστημα και μιλήσεις απευθείας με τον Διευθυντή. Ξέρω τι σου λέω.  

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πλασματικες εκπτώσεις

http://www.efpolis.gr/el/component/efaq/

Πήγα σε κατάστημα που πουλούσε ένα προϊόν με έκπτωση. Ωστόσο, είχα παρατηρήσει την τιμή του πριν τις εκπτώσεις και δεν ήταν μικρότερη.

Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης του καταναλωτή, καθώς ο καταναλωτής ενδεχομένως να μην επέλεγε το συγκεκριμένο προϊόν, αν γνώριζε την πραγματική τιμή πριν την έκπτωση ή να μην επέλεγε τη συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντος. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ επ. Ν. 2251/1994.

Μπορείτε να απευθύνεστε για καταγγελίες στη περιφερειακή ενότητα (πρώην νομαρχία), Τμήμα Εμπορίου ή στη Δ/νση Θεσμικών Ρυθμίσεων και Εποπτείας Αγοράς Προιόντων και Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή και Εποπτείας της Αγοράς.

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως στην πρωτη τιμή δεν βλέπω κάπου να λεει προσφορά... Ούτε το αναφέρει στην απάντησή της η εταιρεία... Ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτά που βλέπουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...