Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην δικια μου ειναι συνολικα 20 διαμέρισμα

Οι 18 πληρωνουμε και οι αλλοι 2 δεν βαζουν ουτε ενα ευρω λογω οικονομικης αδυναμιας (αποδεδειγμένα δεν εχουν χρηματα οι ανθρωποι) οποτε τους βαζουμε εμεις το μεριδιο τους.

Παντως αυτο π λεει ο kage ισχυει.αν δεν πληρωσουν μπαμ μπαμ ανεβαινει το ελλειμα της πολυκατοικίας

Οσο για το θεμα σου ts κοιτα να τους δωαεις με τον ενα η αλλο τροπο τα χρηματα μην σε πριζουν και τελος.απλα φερε και "δικους"σου να εκτιμησουν την ζημια γτ παιζει να εχουν βαλει "καπελακι" στην τιμη ωστε να βγουνε σε ταβερνα με τα λεφτα σου το αλλο Σ/κ

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε φιλε, συγνωμη αλλα τετοια ζημια πως τη καταφερες; τη διαολο εκανες με το ποδηλατο στο ασανσερ;

τώρα τι λέει αυτός εγώ δεν ειδα ακόμα τίποτα γιατί δουλευα. Από δευτέρα τρήτη θα έχω και εγώ άποψη για όλα αυτά.

είχα αλλαξει τιμόνι 62άρι riser για να ανεβω βουνό, δεν το χα συνηθησει στο ασανσέρ (ηταν μεγαλούτσικο) σε μια στιγμη γλυστρησε απο εκει που ήταν στερεωμένο στη λαμαρινα διπλα στα κουμπιά.

γυρνάει τι ροδα/τιμονι/λαιμό και αρχιζε το τιμόνι να τα παίρνει όλα παραμάζωμα. εγω να προσπαθω να κρατηθω και να αποβάλω τη δύναμη στη πίσω ρόδα.

όλα γινανε αρκετά ακαριαία. 

εγώ ανέβηκα τέντα μέχρι τον έκτο. μετ΄α έκατσε στο πρώτο.

το τιμόνι μετά;

post-312366-0-44028100-1455481599_thumb.png

Δημοσ.

Αν τελικά τελικά καταλήξετε στον τεχνικό με τα 500 ευρώ, ζήτα απόδειξη. Πες ότι δεν πληρώνεις αν δεν σου τη δώσουν. Και αν σου πουν τίποτα πες ότι την θες για να την βάλεις στην φορολογική σου δήλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τελικά τελικά καταλήξετε στον τεχνικό με τα 500 ευρώ, ζήτα απόδειξη. Πες ότι δεν πληρώνεις αν δεν την δεις.

με 500ευρω με ειπανε αλλαζεις καμπινα.

αφου θα τα πληρωσω εγω θα φερω εγώ μάστορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σκάσε 500€ για τη ζημιά μου φαίνεται ότι βρωμάει η υπόθεση σε συνδυασμό με το ότι η πολυκατοικία είναι ήδη χρεωμένη. Μήπως είναι κανένα 200αρι και με τα άλλα θέλει να μπαλώσει καμιά τρύπα; Αυτές οι δουλειές δε γίνονται έτσι. Θα φέρεις 1-2 τεχνικούς να εκτιμήσουν τη ζημιά και πράττεις αναλόγως. Επίσης του λες ότι έχουμε capital controls και 420€/μήνα οπότε...

• Like 1
Δημοσ.

με 500ευρω με ειπανε αλλαζεις καμπινα.

αφου θα τα πληρωσω εγω θα φερω εγώ μάστορα. 

Είπα αν, εφόσον πας με δικό σου άτομο τότε οκ. Παρόλα αυτά εσύ ρώτα αν θα δώσει απόδειξη μήπως ψαρώσει.

Δημοσ.

Σου είπε ακριβώς 500 ευρώ; Πολύ στρογγυλή δεν είναι η τιμή; :P

Για μένα γράφτους, διατίθεσαι να πληρώσεις απλά ζητάς λίγο χρόνο. Άλλοι μπορούσαν να το πιστολιάσουν άνετα.

Δημοσ.

Σου είπε ακριβώς 500 ευρώ; Πολύ στρογγυλή δεν είναι η τιμή; :P

Για μένα γράφτους, διατίθεσαι να πληρώσεις απλά ζητάς λίγο χρόνο. Άλλοι μπορούσαν να το πιστολιάσουν άνετα.

Εγω παντως αν εκανε ζημια και μετα εκανε την "εξυπναδα" να πιστολιασει το θεμα ανετα τον πιστολιαζα κανονικα εγω.

Δεν παιζει να το εκανε κανενας νορμαλ τυπος αυτο εκτος και αν ειναι κανενα ρεμαλι η βλακας ωστε να αντεχει καθε μερα το κραξιμο και τις πιθανον φαπες που θα αρπαγε απο τους αλλους που θα πληρωναν γ αυτον.

Δημοσ.

τι λέει ρε το λαμόγιο που ζητάει πεντακοσούρα και γρήγορα 
γράφτον στα @@ σου , φέρε δικό σου μάστορα και κανόνισε τα, το πιθανότερο ειναι οτι πάει να σε πιάσει μαλάκα 

Δημοσ.

Ποδήλατο όρθιο στο ασανσέρ, ε; Δες και αυτά και παρηγορήσου για τα 500.

Καροτσάκι

Σκάλα

Ισχυει οτι μπορουν να γινουν τρελες στραβες μες στο ασανσερ αν δεν προσεξεις και θανατος επιτοπου χωρις να προλαβεις να καταλαβεις τι εγινε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...